Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 20
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu, tare scumpa esti la vedere. In poze esti dupa aparat, la intalneli nu apari...
Hello!
Aseara, cand i-am zis lu' Miha ca ma duc direct la ea acasa cand face ceva bun, a dat bir cu fugitii...
...Sa-mi incerc norocul cu tine acum, ce zici?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
ralu cine a castigat concursul?
Costel
Foto Ralu
aeperju spune:
serios???? el a castigat? super!
da' d c a murit actorul? ca parca nu era asa batran...
emma
aeperju spune:
frumoase poze....ma bucur ca va intalniti in parc cu copilasii.
azi vad ca e cam innorat, sa vedem daca mai iesim...poate doar in fata blocului.
azi e joi, maine vine tata..ce bine!
emma
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
serios???? el a castigat? super!
da' d c a murit actorul? ca parca nu era asa batran...
emma
mai, mai greu aflu eu cate o stire, ca ma trezesc la 11-12... da' voi, harnicute cum sunteti???
ar trebui sa pregatiti aici revista presei pana apar eu...
pai Costel a castigat.... Credeam ca deja stie toata lumea...
Iar Ovidiu Iuliu Moldovan, 66 ani, a murit de... cancer :(
Foto Ralu
Nonna76 spune:
Off..Oana am uitat si sa mai aspir.
Aspir la o zi in care n-am nimic de facut(mincare,curatenie,calcat,spalat,vase) copii sunt cuminti,iar eu beau linistita cafeaua, eventual ies la plimbare si-mi mai cumpar ceva,de care n-am nevoie dar asa am eu chef. Si beau o bere pe terasa.
Mi-e dor de o bere cu prietenii pe terasa.De o iesire cu sotzul mi-e dor.Sa ne tinem de mina.Cind am fost la botez simbata ne-am simtit asa bine impreuna...parca uitasem cum e.
Acum am terminat cit de cit treaba(nu ca n-ar mai fi dar mi-ajunge) am facut mincare si pentru noi si pentru Andrei si sunt la a 2 cafea cu voi.Ma relaxez putin,Vlad deseneaza si Andrei se joaca cu o cutie de ness in pat.
Dintosul meu are 6 dinti.Nici n-am simtit cum au iesit astia 4.Si au fost aproape odata.
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by aeperju
nu stiu ce-s aia hamleti... scuze. n-am mai auzit. dresuri poate?
emma

Cand am venit eu prima oara in iasi si am auzit denumirea am ras de numa'! Da, sunt ciorapi cu totul, din bumbac, special pentru copii (eu le spuneam ciorapi cu chilot). Pe mine m-a amuzat teribil provenienta. Mi-l si inchipuiam pe Hamlet in ciorapi cu girafe, cu flori...sau cum mai au copilasii acum. Sau chiar cum aveam noi, albi.
(Si ca mi-am amintit: cand eram adolescent, daca ma enerva cineva, de obicei un tip - profesor etc - mi-l inchipuiam balerin. Si radeam!!!!

)Costel a castigat concursul sau doar o etapa. Adica e gata tot concursul?
Cand a murit Ovidiu Iuliu Moldovan? Of! Tare imi placea de el.
Irina, daca ai absolvit Ped-ul in '98 inseamna ca eu/generatia mea ti-am organizat balul bobocilor... Ai fost colega cu Barladeanca?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:

buna fetelor! cand mai mergeti in copou? azi cam bate vantul. daca reusim sa urcam carutul in autobuz poate mergem si noi la plimbare cu voi in Copou.
Ati auzit ca a castigat Costel concursul....pe mine m-a sunat mama soacra de dimineata sa-mi spuna, ca ea a urmarit aseara concursul. Bravo lui...daca aici in tara nu l-a remarcat nimeni, macar strainii il apreciaza.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community