Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
unde-ai stat, draga, ascunsa, pana la ora asta?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Merg si eu la nani...
Raluca,cat mai ai de gand sa te sustragi? 
Oana,am vazut si eu pozele. Rochita e super super super! Si iti sta tare bine.Ai fost tare mumoasa. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
unde-ai stat, draga, ascunsa, pana la ora asta?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
de unde sa ma sustrag, bre?
nu vezi ca toata seara am stat pe aici, aproape de una singura...
edit: a... dupa canapea, e clar...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
de unde sa ma sustrag, bre?
De la intalniri...
ralnied1 spune:
cand faci ceva bun, vin la tine acasa direct...
Ca asa, in parc, nu-mi dai nimic si... nu vreau sa raman cu pofta in gat, visand la pozele cu diverse chestii prestate de tine ![]()
Foto Ralu
Nonna76 spune:

Aseara n-am mai intrat ,am cazut (darimata de oboseala ) ca turcii la Plevna.
Am adormit fara sa-mi dau seama pe la 9.30 cu Vlad linga mine ,fara sa am patul facut ,m-a invelit sotul si m-am trezit abia la alaptat cind am schimbat si dormitoarele.
Mi-e ciuda ca n-am cu cine sa-l las pe Vlad ca sa ies cu Andrei afara si sigur s-ar supara Vlad daca l-as lasa in casa.
Simo multumesc mult.Sa stii ca Vlad aproape nu mai are bubite cu lichid,au facut cruste,de scarpinat nu s-a mai scarpinat.Am facut cum ai zis tu,am pus xilina in mixtura si l-am dat cu betisoare de urechi pe bubite,iar seara i-am dat si peritol(sa mai opreasca senzatia de mincarime).
Problema e ca nici eu nu am avut varicela si ma pot astepta sa fac si eu.Eu am mai fost in contact cu virusul dar n-am facut.
Oana arati super in rochia neagra.Chiar ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba .La mine lipseste. Eu la botez am fost cu un sarafan negru dar nu e rochie.Mi-o doresc si eu.
Am vazut multe poze din parc.Ce-au mai crescut copii nostri.Si sunt asa de scumpi si energici.Am vazut ca a crescut si numarul taticilor.
E de bine.
Nu stiu daca mai intru azi.Poate pe seara.Am ore de la 13.30 dar am trebuie sa dau cu aspiratorul,sa fac mincare (si nu stiu ce) si sa ma joc cu copii.Vine mama si ma ajuta .
ghinetz spune:
Neata!
Doamne, azi o sa am o zi super, cu atatea laude la adresa mea si a rochitei. va multumesc.
Uneori chiar mai avem nevoie sa ne spuna cineva ca nu ne-am stafidit de tot. Eu cel putin am. Asa ca...multumesc "aghiein".
- am editat, ca am vrut si eu sa fac o glume de imagine si a iesit o mare branza.
Am vazut si restul pozelor din Copou. tare frumoase. Si poza de grup de la Simo e super.
Daniela, si noi tot de pe acolo venim, si tot cu autobuzul, doar ca pe un traseu ocolit. Fac mai bine de jumatate de ora pana in Copou, dar Victor e un dragut, nu plange, la intoarcere a adormit. (ca nu ne-a putut duce sotul cu masina nici la intoarcere, doar ne-a ajutat sa ne urcam in autobuz
)
Ralu, tare scumpa esti la vedere. In poze esti dupa aparat, la intalneli nu apari...
Nonna, draga de tine. Ai grija de baieti, dar si de tine. Fratele meu a facut varicela cand au facut copiii (al meu si al lui) si pentru el a fost groaznic, de, cum se zice, bolile copilariei nefacute la timpul potrivit sunt mai greu de suportat.
Fug. Ma striga mucosul mue drag. Iar are lumanari si mi-e ca daca il las are motic sa sara peste masa de fruct, ca vad ca ii place gustul (scuzati, cele sensibiloase
)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu is in fuga calului din varful dealului
dar am intrat sa va salut,ca-mi era dor de voi.