Gramatica este "grele"
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Motiv pentru care nu am mai intrat in politica. Mi-e asa o greata incat prefer sa nu ma bag in mocirla.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mi_ro spune:
Cantecele pentru invatarea gramaticii:
Nu mai rupeti flori copii
Ca si ele este vii,
Cum e voi un pui de om
E si ele pui de pom.
Nu va scarpinati copii
Ca si purecii e vii,
Dati-va cu DTT
Sa vedeti ce bine e!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Ramona J spune:
Frumoasa poezie , dar cred ca Baseasca mica n-o poate memora!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ba da.
....
Dragi colegi,
Ca si ele este vii,
aaaaa.....
E si ele pui de pom... de om... de pom
Si purecii e vii
Sa vedeti ce bine e.
Multumesc!
Nimeni nu m-a intrebat ca sunt fata lu'tata.
Multumesc!
Nimeni!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Ramona J spune:
Asta da, ca e mai scurta!
petra spune:
Deja este prea mult pentru don'soara!
Noi de aici suntem de-a dreptul rai si ii dam sa invete poezii de exersare a gramaticii , pe de alta parte tac-su ii da de invatat discursuri pentru ca sa aiba succesuri politice cand sa se mai gandeasca saraca la moda, posetute, shopping si altele dragi ei pana a intra in politica?
Eu i-as da si solutia : sa se lase de sportul numit politica pentru ca este o palarie prea mare si prea greu de purtat pentru ea. !
Ramona J spune:
Acuma fata e cum e, n-ai ce-i face... dar cum sint cei de o votara?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Corect Ramona,ca ea este o agramata,care n-are nici o legatura cu vorbitul in public,doar cu zambitul frumos eventual,desi si aici eu una am oaresce indoieli,e una,dar setosii aia de parvenire care au votat-o,ca-i fata tatii,si se asteapta la favoruri pentru asta,aia sunt cei de condamnat!Cum e posibil sa fie votata cu 98%,eu una nu pot sa inteleg!
Vezi-ti nene lungul nasului,limiteaza-te la mers pe podium si facut pictoriale daca de altceva nu esti in stare,ca de politica cu siguranta nu-i in stare!
Bine,parerea mea ca nici macar de mers pe podium nu-i cine stie ce!Pana sa ajunga base presedinte cina draq auzise de ea ca fiind un bun manechin???Nimeni!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
petra spune:
Valentina,
Asta ma intrebam si eu cum este posibil ca sa fii votat cu 98 % din voturile total exprimate? Au mai fost 2 contracandidati, unul a luat 2 voturi si unul 4 daca nu ma insel. Pe contracandidatul care a avut curajul de a fii un pic altfel decat ceilalti care au votat pentru E.B. a si fost dat afara din partid!
Ai dreptate ca acolo sunt multi "stosi de parvenire" care nu au habar ca lui Base nici nu-i pasa de ei ci doar de gasca lui cu care invarte si dezvarte tot prin acel partid.
liris spune:
din Cotidianul de azi
Elena Doi, ambitioasa lu' tata
Doru Buscu
Aparut in editia din 12 Martie 2008
Un roi de filmulete, taiate in spiritul funny-dancing-animal-video, se zbenguie pe net. In ele se produce la microfon Elena, fata mai mica a presedintelui Basescu, aleasa recent numarul doi in organizatia tinerilor pedelisti. "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri", zice duduia. E prima piesa de rezistenta a colectiei de prostioare filmate, cea care stabileste clasa, genul si increngatura acestei drosophile timpurii. Urmeaza "pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine", enunt ce fixeaza, pentru urmatorii zece ani, regula mistoului colectiv. In fine, proba prin adunare a dezastrului retoric vine doua zile mai tirziu, cind, in fata studentilor PD-L, Elena se bilbiie in cascada si se impleticeste intr-un discurs scris de altcineva, ca un scolar intr-o materie pe care o uraste.
Fara discutie, gramatica are zilele ei proaste. S-o tratezi insa cu fitness, clubbing sau silicon e curata sinucidere. Chiar cind tati, regele monologului liber, puncteaza stralucit la pactul pentru educatie, de pe buzele cu tatuaj permanent ale vice-delfinei isi ia zborul un stol antologic de porumbei. Frazele au cearcane desenate la Turabo Cafe si se izbesc in ridicol ca musca in geam. Dezacordul predicatului cu subiectul e mai vizibil ca dezacordul tatalui cu fiica. Politica e mai inselatoare ca genele false, presa mai abraziva ca peelingul. Iar fotomodelul Elena s-a prezentat la baia de multime cu lexicul neepilat. De aici, destinul ei public a intrat in galeria micilor creatori de momente si schite, undeva intre Miss Goe si domnisoara Nicusor.
Dar cum a fost posibila o asemenea catastrofa de imagine sub ochii celui mai inzestrat animal politic din fauna ultimilor ani? Cum a permis presedintele Basescu sa-si lase copilul tirit intr-un scrutin nord-coreean, in care organizatia de tineret mai avea putin si-i desena portretul din detasamente de pionieri? Cum a ingaduit despotul intern al partidului, in fata caruia au incremenit, la fuziune, fluturi, boci si stolojani, o asa de periculoasa linguseala a cadrelor? Cum a riscat acest tata politic blazonul nou-nascutului PD-L cind o stia pe fie-sa absorbita de modelling si de masina lui Andrei Hrebenciuc?
Sa fie impulsul dinastic al matelotului alfa? Nici vorba: brandul si cromozomii sefului se raspindesc mai bine prin diviziunea celulara a subordonatilor-pres. Sa fie zelul si slugarnicia bocilor? Aiurea! Fara clipirea aprobatoare a pleoapei atotputernice nu respira nimeni din oxigenul partidului.
Ramin atunci capriciul Elenei si plinsul ei incarcat de repros, caci padre a uitat, in mod nepermis, de potentialul casei. Ca investitor istoric in femeile PD, el si-a creat buhul unui constructor de cariere. Si, pina sa se stabileasca ideologic la Nuti Cocos, a mai impins un timp la Anca Boagiu si Cristina Pirvulescu - nume mici pentru politica, dar pierderi mari pentru hidrotehnica si comert. Asa ca naprasnicul lup de mare nu s-a putut opune. Fiica lui merita o tura cu patentul. Si a lasat-o. Raportul politic copile/pupile a ajuns, cu toate astea, abia unu la trei. Un 25% pentru fetele familiei e umanizant si poate aduce, in particular, succesuri. Dar, in general, va aduce foarte mari problemuri.
ca de obicei, Buscu un 10 si la multe succesuri in continuare, care este!