Gramatica este "grele"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Deci copilul presedintelui a ajuns sef la tineret?
Ultima oara cind s-a intimplat asta la romani, tatal a fost impuscat la Tirgoviste,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada . Eu tocmai vroiam sa linistesc spiritele, ca se poate si mai rau. "Nucular" Bush e presedinte, nu sef la tineret!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

stiti care e norocul ei? ca i-a "netezit" vanghelie calea! e deja la moda sa te balbai si sa dai cu "nasul" in fasole!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [/i][/b][red]AMR max.5 SAPTAMANI [red][/b][/i]

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

VAnghelie a deschis calea !! El este original cu almanahele lui. D-ra BAsescu intareste doar regula si orice ar face BAsescu -tatal nu poate scoate din fiica-sa un orator !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Andrada . Eu tocmai vroiam sa linistesc spiritele, ca se poate si mai rau. "Nucular" Bush e presedinte, nu sef la tineret!

Ramona, pai nu ai auzit in discursul cand a castigat alegerile la partid cand a zis ca : Nimeni nu i-a reprosat presedintelui Bush ca-i baiatul lui tata!" Eu am luat-o ca o aspiratie a donsoarei,la functii si mai inalte in politica romaneasca, dupa modelul american !
Doamne fereste si pazeste Romnia de asemenea oameni cu altfel de idei !!!

PS. Andrada se referea la CEausescu si la Nicu Ceausescu- !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by petra

PS. Andrada se referea la CEausescu si la Nicu Ceausescu- !

La toti numai bine!

Pai de aia am dat exemplul (nefericit) de mai sus!

Mergi la inceput

OK, am gasit si pe Youtube niste interviuri recente cu don'soara si cred ca-mi pot cere scuze de la familia Bush. Nu credeam ca se poate mai rau si uite ca m-am inselat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pina si saraca Monica (virgula ) Columbeanu mi se pare acum ca-i fata desteapta, cu Masteratul facut
Doamne, pai fata asta nu se uita la tv dupa ce spune prostiile alea??? Oare ce-o avea in cap, taratze? Sau i-o fi spalat taica-su creierii
Am vazut si interviuri cu fete sarmane, fara casa, fara scoala, care locuiesc pe unde apuca, avind grija de o gasca de pustani mititei si nescoliti ... si tot vorbesc mai corect decit fatuca lu' Basescu!!!
Parere personala: poate o fi facut scoala pe la Paris, Berlin sau New York si-o fi uitat sa vorbeasca romaneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Poate scoala de shopping..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Chiar daca ma repet, este atat cat este. Punct. Partea tragica asa cum au mai scris si altii ar fi ca aceste persoane acced a functii de conducere si sunt alerse (sic!) de altii. Asa incat inerent se naste intrebarea daca nu merita toti o catalogare.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius,
PAi cei care au ales-o crezi ca sunt mai breji ?! Nu au cum ! Nu pun la indoiala calitatile tinerilor din PDL pentru ca nu-i cunosc, dar nu se poate ca asa peste noapte un partid facut la oridnul si ambitia lui Basescu si Stolojan sa fie bine inchegat si sa-si promoveze valorile adevarate pentru simplul fapt ca nici ei nu stiu care sunt acele valori si atunci o iau ca oile !
Si apoi s-a vazut ce bine a fost tratat contracandidatul E.B. pentru ca a indraznit sa aiba alte pareri decat cele ale Tineretului Comunist,... oh pardon .... ale tineretului PLD-ist.
I-au sarit la gat toti acolitii si toti sustinatorii lui BAsescu tatal si s-au descotorosit de el repejor. Ce nevoie au ei de voci care sunt un pic mai altfel decat ale lor? Basescu chiar daca "nu a fost securist" si "nu a fost in PCR" stie tare bine sa puna in aplicare teoriile acestui partid.Le-o fi stiind dintr-o viata anterioara????
Eu cred ca nu!

Mergi la inceput