Gramatica este "grele"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Excelent artic.lui Buscu!Intre rasu" -plansu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Comentarii la acest articol sunt de prisos ! Foarte bun articolul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

De ce ne luam de "saracutza" fata lui tata??? Ce vina are ea? De ce e lumea asa de rea??
Offfffffffffffffffffffffffff...........................
Traim intr-o Romanie plina de analfabeti, se promoveaza mediocritatea, anormalitatea, cei care au bani si simpatizeaza cu vreun partid sunt propulsati ca niste rachete, in cele mai mari posturi. Suntem condusi de politic peste tot, chiar daca ei spun ca nu e adevarat. Ma uit in judetul meu, in orasul meu, la locul meu de munca si vad asta peste tot in jurul meu............e cumplit.............cei care habar nu aveau de scoala in vremea liceului, cei care si-au facut te miri ce facultati prin garaje, cei care au avut parinti "bine pusi" sunt acum sefi de............. , directori la........ si mult mai mult. Ii ascult pe la sedinte, interviuri si discutii si ma minunez de ce de prostii spun si cat de agramati sunt.
De ce ma mir???? de ce???
Ma intreb se va schimba vreodata ???? De ce nu pot fi promovati oamenii destepti, oamenii de calitate?
De ce nu putem fi o societate normala??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Hehehe, Felicitari Elena ca ai reusit sa prostesti o parte din desteptii Romaniei ,ba ai fost si aplaudata dupa discursul tau analfabet.Good on you ,tine-o tot asa si ai sa ajungi departe.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by bobo9

De ce ne luam de "saracutza" fata lui tata??? Ce vina are ea? De ce e lumea asa de rea??
Offfffffffffffffffffffffffff...........................
Traim intr-o Romanie plina de analfabeti, se promoveaza mediocritatea, anormalitatea, cei care au bani si simpatizeaza cu vreun partid sunt propulsati ca niste rachete, in cele mai mari posturi. Suntem condusi de politic peste tot, chiar daca ei spun ca nu e adevarat. Ma uit in judetul meu, in orasul meu, la locul meu de munca si vad asta peste tot in jurul meu............e cumplit.............cei care habar nu aveau de scoala in vremea liceului, cei care si-au facut te miri ce facultati prin garaje, cei care au avut parinti "bine pusi" sunt acum sefi de............. , directori la........ si mult mai mult. Ii ascult pe la sedinte, interviuri si discutii si ma minunez de ce de prostii spun si cat de agramati sunt.
De ce ma mir???? de ce???
Ma intreb se va schimba vreodata ???? De ce nu pot fi promovati oamenii destepti, oamenii de calitate?
De ce nu putem fi o societate normala??

Ai mare dreptate in ceea ce ai postat !
Dar....
Pana cand Romania v-a fii condusa de niste nebuni ori cu limba de lemn, ori de niste limbuti care stiu doar sa laude si sa perie pe cei mai mari lor!
Uite asa sunt romanii ingaduitori cu fatuci cu ambitii politice, cu oameni marunti care se vor mari peste noapte si pentru ca au aptitudini de cataratori ajung pana la urma unde vor iar valorile adevarate raman in urma si in umbra si dupa aia tot romanii se plang ca le merge rau , ca nu au si nu le ajung banii, ca se duc in lumea larga pentru ca sa traiasca un pic mai bine si in schimb sacrifica multe, ca ajungi sa nu mai poti spune nimic decat daca ai pile sau faci parte dintr-un partid.
Eu ii consider ,pe aia care au votat cu ochii inchisi la ordin pe fata lui BAsescu foarte periculosi daca devin doamne fereste politicienii de maine ! Aceia nu vor mai avea coloana vertebrala si putere de decizie in vecii vecilor. Vor face numai ce vor spune sefii lor pe linie de partid.
Tot asa romanilor l-i s-a parut o gluma cand a aparut pe scena politica decoltata Elena Udrea. S-au facut glume si speculatii la aspectul ei, la bluzitele decoltate , fustitele ei roz si toculetele etalate pe la Cotroceni si acum este mare profesor universitar aspirant la functii din ce in ce mai inalte in stat si in partid. Sa fim seriosi !
Si asa clasa noastra politica este vai si amar de capul ei, dar astia erau pe acolo cand a fost revolutia si cu astia am defilat atatia ani fara rezultate pentru popor(ca pentru ei nu se discuta!) dar nici acum cand se ridica tineri in politica romanii nu pot fii mai selectivi si mult mai severi in alegeri politice ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

sunt plecata de ceva ani si cand aud ( am avut onoarea sa audiez pe youtube ) chestii de genul asta, imi bag dejtul in gura si ma intreb ca proasta:
"no....iara s-o modificat gramatica??"

dupa ce am ascultat-o pe fatuca aia faina, am inceput sa ma intreb disperata: "si-acum care o fi, nene, pluralul de la succes? succesuri??? ca succese bag sama ca nu se mai foloseste, o fi intrat in randul arhaismelor!!!"

nu e prima oara cand cad pe ganduri si ma intreb daca ceea ce stiam eu mai e valabil...lume-lume, precis nu s-a modificat iar gramatica? ca acum o vreme, daca vedeam scris "nicio", ziceam ca e o greseala de tastare....acu' e forma corecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

auleu ...
am venit sa-mi cer scuzuri ca intr-un subiect mai vechi am zis ca nu sinteti fair.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mie nu mi-e mila de ea,mie mi-e mila tare de noi.
Unde am ajuns ?
Pentru ce calitati de om politic a fost votata ?
Ce mare e aspiratia pentru ciolan ,din moment ce doar 4 voturi au fost impotriva.Parca e prea mult...

Concluzia
Daca iese iar Base ,am doua variante :
1. plec din tara repejor
2. ma inscriu in PD si devin pupin.....rista

ps. nu pot pleca din tara ,dar pot sa invatza sa vorbeste cum e in trend ,pot sa ma exprimez dupa cerinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

2. completare: devii o femeie de succesuri

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by marius

2. completare: devii o femeie de succesuri

Marius Pernes