Gramatica este "grele"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by buli

auleu ...
am venit sa-mi cer scuzuri ca intr-un subiect mai vechi am zis ca nu sinteti fair.

Scuzurile sint acceptate.

-----------

Daca va plac articolele lui Buscu, mai www.cotidianul.ro/index.php?id=18566&art=44699&cHash=12541e918c" target="_blank">serviti, ca este destule.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Petra normal ca am dreptate, din pacate traiesc in lumea asta si ma lovesc de toti ignorantii si arogantii pusi in diverse posturi pe criterii politice si care habar nu au sa vorbeasca romaneste. Sunt niste dobitoci cu aere de mari......................"smecheri" ai orasului, judetului, tarii...... ei fac si desfac tot ce este prin jurul lor, de ei depind multe lucruri, iar noi habar nu avem.
Pana cand? pana mereu pt ca nu poti intra in gasca lor decat daca devii ca ei, altfel nu ai ACCES. Si credeti-ma stiu ce zic.
Ca Elene B sunt foarte multi, iar promovarea in functie asa......... e la moda.
e greu de rupt lantul asta, se acopera unii pe altii indiferent de culoarea politica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by marius

2. completare: devii o femeie de succesuri

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Si dupa aia nu o sa vrea sa mai vorbeste cu noi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Domne,da atata rautate n-am vazut!Saraca,e si ea o fetita timida pe care astia ,oligarhii o iau la suturi,ea nevinovata fiind!
Nerusinare domne,nerusinare!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

quote:
Originally posted by petra

quote:

Marius Pernes
Pagina legislativa

La toti numai bine!

Sa inteleg ca deja suntem mai multi care vor adera la PD.

Eu o cunosc pe Sulfina Barbu (am lucrat vreo 3 ani impreuna pe vremuri) si tin sa va spun ca este o tipa acra ,acida si foarte ironica(dar culta).
Am vazut-o si pe ea, aplaudand-o cu zambetul pe buze pe "succesuri",cred ca are toata limba crampotita,dar la imparteala ciolanului va avea de-un aranjament estetic.
Cat de jenant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by cici

quote:
Originally posted by petra

quote:

Marius Pernes
Pagina legislativa

Sa inteleg ca deja suntem mai multi care vor adera la PD.

Eu o cunosc pe Sulfina Barbu (am lucrat vreo 3 ani impreuna pe vremuri) si tin sa va spun ca este o tipa acra ,acida si foarte ironica(dar culta).
Am vazut-o si pe ea, aplaudand-o cu zambetul pe buze pe "succesuri",cred ca are toata limba crampotita,dar la imparteala ciolanului va avea de-un aranjament estetic.
Cat de jenant...

casuta cu pitici

....si uite asa pe nesimtite din culti unii devin inculti doar de dragul scaunelului incalzit la focul politicii !

Nu mi-a placut niciodata Sulfina Barbu, si mai ales ca au prins-o si pe ea ziaristii si reporterii cum "admira" dezastrul inundatiilor cand era ministrul mediului, dintr-o masina cu multe clase! Cand au intrebat-o reporterii daca a fost la fata locului si s-a dat jos din masina a zis ca DAAAAAAA! Am fost acolo printre oameni ! - dar la intrebarea :Cum se face ca aveti papucii curati -curatei daca v-ati dat jos din masina ? aceasta a dat in balbaiala si a fost vizibil incurcata de intrebarea indrazneata a repoterilor.

Mergi la inceput