buna ziua, mamici din craiova
sper sa ma ajutati si pe mine, am decis sa se miutam din bucuresti (sotul meu are afaceri in dolj/olt) si nu stiu ce gradinita sa aleg pentru copiii mei; am o fetita de 3 ani si un baietel de 1 an si2 luni; la toamna vor incepe gradinita si nu stiu nimic despre gradinitele particulare din craiova
va rog sa ma ajutati cu sfaturi si sa-mi povestiti experientele voastre cu gradinitele unde aveti copiii;
e adevarat ca experienta personala conteaza, insa tot trebuie sa imi fac o idee despre ce e vorba
mamicile de pe acest forum m-au ajutat mult cu sfaturi sau prin simplul fapt ca m-au ascultat cand aveam nevoie sa vb cu cineva asa ca stiu ca pentru mine sunteti importante
va multumesc anticipat pentru ajutor
tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
Zozela, ce sa se schimbe la Joyland cand are totul la superlativ?!
Du-te in vizita si convinge-te si o sa vezi copilasi mici ca si puiul tau care nu folosesc inca olita si sunt veseli si bucurosi!
Vorbesc din experienta.