crese si gradinite craiova

buna mamici,
abia m-am inregistrat si ma interesa,daca ma puteti ajuta,sa vorbesc despre crese sau gradinite particulare din Craiova.Fetita mea,Maria<are 1an si 3 luni si as vrea ca de la un an jum sa o inscriu undeva deoarece incep lucrul.Mi-a placut ce zicea cineva de pe forum despre o cresa particulara din craiova,care ii ia pe micuti cu masina la ora 8 dim si ii aduce la ora 17...ar fi perfect daca mi-ati putea da mai multe detalii!merci anticipat
Raspunsuri

mandela spune:
Buna!
Este posibil sa fie vorba despre gradinita despre care am scris eu mai demult. Se numea BABY WES, dar s-a desfiintat. Motivele cred ca le cunosc, dar nu stiu daca sunt cele reale.
Acum baiatul meu ( 5 ani)este la o alta gradinita particulara, dar in acest an nu cred ca au copii atat de mici, vine o masina sa-i ia de acasa in jur de 8.00 si ii aduce pe la 14.00. Din toamna se va muta sediul intr-o casa mai mare, cu mai multe grupe si cu program pana la 17.00 sau 18.00. Nu cunosc toate amanuntele, poate pana la vara ne vor anunta. Pe timpul verii au vacanta ca si scolile ( 15 iunie - 15 sept) O sa incerc sa aflu saptamana viitoare despre alta gradinita care nu stiu cum se numeste si ce regim are.
Madalina si Alexandru cel superb (10 dec.2002)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bmadelaine/album

mandela spune:
Nu terminasem inca mesajul si l-am trimis din greseala.
Daca vrei pot sa intreb pt la toamna caci la 1 an jumatate sigur nu o sa o primeasca. In caz ca gasesti ceva convenabil ca pret, ca program, cu masina sa-i ia, te rog sa ma anunti si pe mine. Deocamdata au decat 2 grupe conbinate: mica + mijlocie, mare + pregatitoare, cu max. 12 copii. Pot sa-ti spun cu mana pe inima ca se ocupa de copii, dar mai depinde si de cei mici sa coopereze. Gradinita se numeste Tedy Bear, poti suna si tu, dar cred ca eu as putea afla mai multe amanunte avand deja un copil acolo pe care vreau sa-l duc si la anu plus o fetita pe care as da-o in toamna lui 2009 tot la aceasta gradinita. Trimite-mi un mesaj pe privat si daca vrei iti dau si nr meu de telefon si al gradinitei.
Toate cele bune!!!!! Sper sa tinem legatura si sa ne ajutam in rezolvarea "problemelor" celor mici.
Madalina, Alexandru ( 10 dec. 2002) si Ana-Maria ( 26 oct. 2007)

petriana spune:
buna mamici din craiova,alte gradinite nu mai stiti si voi pt ca si noi vrem la gradi dar nu am gasit pe placul nostru

mandela spune:
Buna!
In ce zona stai si la ce gradinite a fost copilul tau?
Alex a fost la BABY WES (de la 2 la 3 ani), la CASUTA FERMECATA de langa Gradina Botanica (de la 3 la 4 ani), la gradinita 45, cred, din Craiovita ( de la 4 la 5 ani) si acum este la TEDY BEAR (in 1 Mai) unde va merge si la anu. Am mai auzit ca mai este o gradinita particulara buna ( doar din auzite), BUTTERFLY, in centru, langa CASA STUDENTILOR si biserica de langa statia lui 1.
Pe mine ma intereseaza o gradinita buna, cu educatoare care se implica in educatia copiilor si in ingrijirea lor, cu program prelungit...cat mai prelungit ( pt. cazurile de criza cand nu ajungi in timp util de la serviciu), cu un eventual program si pe timpul vacantei de vara ( macar o luna doua) si cu transport inclus. E clar ca ma refer la o gradinita particulara caci cele de stat sunt extrem de deficitare, mai ales in Craiovita unde mai nou iti trebuie o sumedenie de pile ca sa te bage cineva in seama.

mandela spune:
Gradinita BUTTERFLY: programe:
- de la 8.00 la 13.00 - 350 ron
- de la 8.00 la 14.00 - 350 ron + masa
- de la 8.00 la 18.30 - 550 ron + masa
Au transport inclus, nu au vacante, varsta minima 2 ani, dar d-na a zis ca cel mai bine sa mearga mamicile sa vada...sa discute. Adresa este vis-a-vis de CS, o casa rosie.
Pt. TEDY BEAR intrati pe www.tedybear.ro........pretul nu e actualizat. Anul acesta taxa a fost de 390 ron.

iahim spune:
Gradinita ANDRA.Cunosc mamici care au dus copiii la aceasta gradinita si nu au fost super incantate.Dar poate merita sa incerci.

petriana spune:
am fost la gradinita andra dar nu este ce pare la prima vedere si nici la banii pe care ii cer

mandela spune:
www.JoyLand.ro
Nu am vazut-o, dar ce preeeeeeeturi!!!!!! Dar poate sunt justificate, nu stiu......a fost cineva pe acolo???