Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 5
JulyMorning spune:
codrutza sa-mi explici si mie cum naiba iti iese tie PUTIN la numaratoare cand zici 25s
.. pe mine ma ia cu ameteli si mi se pare incomprehensibil de mult ... offff
Apropo de haine.... blugii mei ma mai incap, dar nu-i mai suport nici pe burta, nici trasi in jos de tot... nu stiu ce ma fac... ca eu pana nu aflu rezultatul la amnio nu vreau sa imi iau nimic 
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
alinushca spune:
Da, ai mare dreptate July. Prima data surle si trambite, acu totu asa in surdin, aproape ca nu prea vorbim despre asta decat ca sa ne incurajam. Sa dea Dumnezeu sa fie bine la amino. Trebuie. Ar fi asa de greu in mintea mea sa o mai iau de la capat a 4-a oara ca sincer cred ca as renunta. Si ca sa schimb tonul, am citit pe un site ca la 10 saptamani sunt deja vizibile cojones daca e sa fie baiet. Bine acu nu stiu daca sunt vizibile si la eco...
Cred ca si sotul si eu ne dorim un baiat. De fapt eu imi doresc numai baieti pentru simplul motiv ca fete nu prea stiu cum se cresc...
Nu am fantezii din alea despre ce hainute o sa ii pun si ce pampoane in par... m-am jucat arhi-suficient cu papusi cand eram mica. [;P]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
Codruta27 spune:
Pingudina, scrie repede repejor 12 mesaje, sa te vedem in timp real!
Foarte buna ideea cu luatul de intiativa! Ce ziceti fetelor, ne mobilizam?
La capitolul precedent, Pingudina sugera sa facem ceva pentru a readuce in discutie indemnizatia pentru mame! Sa facem o petitie si sa le scriem celor de la Realitatea! Cred ca ar fi o adevarata desfasurare de forte, daca s-ar mobiliza toate mamicile de pe DC!
10+
Bebe mic
alinushca spune:
Codrutza, daca am avea ajutorul unui moderator ar mai fi ce ar mai fi...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
Codruta27 spune:
July, pai uite e deja 9 martie. Parca ieri ne pregateam pentru Craciun! Trece timpul. Incep pregateirile pentru Paste, apoi pentru vacanta, apoi incepem cumparaturile pentru bebe, incep emotiile, si pana de dezmeticim, se face deja 1 septembrie! Ce zici?
10+
Bebe mic
freshanana spune:
codrutza si mie mi se pare ca trece prea incet timpul
ma bucur ca pt tn trece repede
eu stau acasa pbabil ca de aceea mi se pare ca trece greu
dar de sapt viitoare incerc sa merg la serviciu. tineti-mi pumnii va rog
poate asa va trece totul mai rapid
14+
puiutz
pui
JulyMorning spune:
Apropo, cand am fost internata in spital, am primit de la fetele de acolo niste "incurajari" de imi venea sa ma arunc de la etaj 
Ca daca de la varsta asta mica de sarcina am inceput cu sangerari si chestii d-astea, cica numai asa o sa o duc si mai mult ca sigur ca va fi prematur..
Io le-am inteles ca le era greu, ca aveau bebei prematuri, unele erau de mai mult de o luna in spital... da' frate, chiar asa ne-oameni ne face suferinta? Eu incercam sa le incurajez, le ziceam ca sigur o sa fie bine cu bebeii lor, chiar daca dureaza ceva mai mult, ele imi ziceau ca sigur o sa fie prematur... intr-un final am ocolit discutiile pe tema asta, imi puneam castile si ascultam muzica ![]()
_
Fasolica de S14+
JulyMorning spune:
Codrutza este imbatabila logica ta
Si eu ca si freshana, sunt in acasa si trece greu. Freshana, eu tin pumnii tare-tare, ca stiu ce nasol e acasa.
Ma duc sa vad ce sa pap.
_
Fasolica de S14+
MommyMagda spune:
Stie cineva ce orar pentru recoltare sange analize virusologie au la Institutul Cantacuzino?
Multum
11+
MommyMagda
Codruta27 spune:
Magduti, da-le un telefon! Cel mai sigur!
Hai ca te-am ajutat de n-am mai putut!
10+
Bebe mic