Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna ziua burtici. cate un si cate o la fiecare.
noi ne-am trezit mai de dimineata, dar a fost un pic pana la dna dr sa ne veda. s-a impacientat cu testu dar a zis ca e bine si ramane sa ne vedem pe 15. nu curge nimik, nu dureri insuportabile....a zis ca e bine.
eu dau fuguta sa citesc din urma si revin

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

july: eu nu ma sperii de prematuri. prietena mea anascut la 32 sapt o mata de 1.800 Kg. e adevar t ca astat mai mult in spital, vreo 3 sapt, pana a luat in greutate, dar in rest sanatoasa tun. Dezavantaj: rasfat cat incape, acum are 1.8 ani si cand am fost in vizita la ele,am lasat geanta pe hol si mi-am ascun mobilul, dar fata mi-a sterpelit din geanta portfardul, o carte de credit si 1 mil pentru bobo. deci, daca se intampla, eu nu ma sperii. Despre " incurajarile" colegelor, tb sa le bagi undeva si gata.Fiecare organism are sistemul lui . Nu ma invidia ptr fiara, parca turbase, m-a alergat tot parcul, nu a ascultat deloc, iar eu nu mai pot tine pasul cu el, obosesc foarte repede. S-a lins pe bot, nu mai vede el plimbare in parc prea curand. Plus ca mi-a rupt o pereche de pantaloni(care erau pe mine) si mi-a facut "aerisiri" in papucii cu care eram incaltata in decurs de 20 min.

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna ziua burtici. cate un si cate o la fiecare.
noi ne-am trezit mai de dimineata, dar a fost un pic pana la dna dr sa ne veda. s-a impacientat cu testu dar a zis ca e bine si ramane sa ne vedem pe 15. nu curge nimik, nu dureri insuportabile....a zis ca e bine.
eu dau fuguta sa citesc din urma si revin

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Saru'mana, dar iti dai seama ca mai intai asta am facut si bineanteles ca nu raspude nimeni (la doua numere !!!) . Cred ca ma duc pe acolo sa vad ce si cum.

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata fetele!!
Va rog sa-mi dati si mie un sfat... au inceput greturile si mi se par cam insuportabile... exista vreo solutie (macar sa le mai ameliorez nitel)???!!! Aseara aveam si o senzatie naspa de lesin. Am dormit aproape tot week-end-ul . Noroc ca mi-am gasit femeie pentru curatenie, ca nu cred ca mai sunt in stare sa fac si asta!!!
ROG... o SOLUTIE!!!

bebe de 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

preety: emetin sau emetim, mi-a spus doctorita mea sa iau daca ma apuca, sunt pe baza de plante si le gasesti la farmacie. Eu nu am luat ca nu am nevoie si nu stiu daca isi fac efectul. Incearca-le pana ajungi la doctorul tau.

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

M-am intors. Bebe e bine, doar un pic mai mic decat ma asteptam. Ecografic avem doar 14 saptamani si 1 zi, eu ma asteptam la vreo 15. E foarte jucaus, se intorcea pe toate partile si ne arata funduletzul si degetzelele. Doctorul nu mi-a putut spune inca daca e baiat sau fetitza, sotul meu crede ca e fetitza, eu spun ca va fi baietzel. Am contractii in continuare, se vedeau si la eco dar atat timp cat sunt moderate si nu se agraveaza e bine, speram ca din saptamana 16 sa inceteze. Rezultatul la TT il am in 3 saptamani si tot atunci merg la un nou control, asta daca nu apar iarasi probleme. Am fost aproape in fiecare saptamana la eco din cauza contractiilor.

Oanasm, inca nu mi se vede burtica prin haine. Toti pantalonii imi sunt buni, eu nu m-am ingrasat decat 1 kg (de la 47 la 48). Singura chestie e ca nu mai pot sa port curea pentru ca ma deranjeaza cand stau jos. Cand sunt dezbracata se vede un "gogoloi" mic deasupra linei pubiene. Mi-e tare drag cand ma uit in oglinda si vad burtica!

Legat de greutate, voi cat v-ati ingrasat pana in saptamana 14. Eu sunt putin ingrijorata din punctul asta de vedere, desi mananc destul de bine (zic eu) si iau si Elevit de cateva zile. Carente de vitamine nu mi-au iesit la primele analize facute. E normal sa iau doar 1 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Offf, Anca noi, ne plangem aici ca ne-am ingrasat, si tu...

Uite ce stiu eu, in primle 3 luni de sarcina este normala o crestere in greutate intre 1 si 3 kg. Apoi, lunar intre 1.5 -2 kg.

Eu sunt fericita posesoare a 2 kg in plus pana in sapt. 10. de fapt, cred ca le-am luat pana in sapt.8. Apoi am stagnat! Am inceput sa controlez mai bine ce si cat mananc!

Ma bucur ce e bine bebita! Ai grija!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

anca ma bucur ca bebe este bine ,si ca totul este bine cu sarcina..
fetele eu am fost de am repetat beta hcg,si am intrebat cand imi vine rezultatulde la analiza de vineri de la beta hcg ,si mi s-a zis ca azi dupa ora 2...abia astept sa vad..eu sper sa fie totul bine

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Stiti cumva ce inseamna DBP 28,0 mm? E trecut in buletinul ecografic alaturi de CRL.

Anca, iti tin pumnii sa fie totul bine. Sunt sigura ca va fi

Mergi la inceput