Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 4
sanziana27 spune:
Ioana La multi ani!un bebe sanatos si mancacios!
Va tin pumnii tuturor celor care merg azi la controale, asteapta rezultate sa fie totul bine!
Noi suntem iar singuri pana deseara, asa ca in limita timpului disponibil mai trag cu ochiul si pe aici!
O saptamana suberba, plina vesti bune!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
JulyMorning spune:
felicic am citit ca ieri ai plimbat fiara fara mine, sunt invidioasa
. O sa va dau de veste, normal... mai pe seara cred, sa vad cand ajunge al meu cu masina sa mergem, dupa 4 cred.
Anca io as lasa paranoia, da' nu prea ma lasa ea pe mine... da' duc munca de convingere cu ea, cu ajutorul vostru 
codrutza pai maine intru in 15s... ti se pare ca pana la 40s mai e asa putin...
Ca acum mi-e clar... tot timpul apare ceva pentru care sa ne mai facem griji.
Si sa va spun un secret.... nici eu nu pot sa ma las de fumat...
nu dati prea tare... Da' azi nu mai am nici o tigara, sa vedem cat rezist.... tre sa ma las cumva, sunt imposibila ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
anca81 spune:
Buna dimineata tuturor! Am programare acum la 10 si merg sa-mi fac si TT. Sa-mi tineti pumnii, va rog.
Pup toate burticile!
Anca, 15+
oanasm spune:
neata burtici!
intru pe fuga ca sunt busy tare la servici!
ioana La multi ani alaturi de noul membru al familiei! mai da si tu un semn ca demult nu ai mai trecut la noi!
july hai mamitzi ca va fi bine azi la eco!!!! sunt sigura! hey..you...si noi suntem lei
ca si voi..si bb f probabil leutz!
hai pupici multi si sa ne dai de veste !!!
anca bafta si tie azi la eco!!!!! sa intri musai sa ne dai de veste!
restul burtcilor va pup!!!!
Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb
alinushca spune:
Neatza! Zic si eu prezent. Vad ca va tot numarati saptamanile. Si eu numar, tot numar si tot 7 sunt. Mi se pare ca trece asa greu timpul si ca mai este atat de mult. Asta poate pentru ca ma gandesc foarte mult la asta... pentru ca sunt foarte atenta la semne.
Prima data cand am ramas insarcinata a fost totul asa de usor si de frumos. Dar nu a fost sa fie. Lucrurile pretioase se obtin greu.
Ma simt deja obosita. De parca nu mai am rabdare inca 7 luni ??!!
Teoretic maine ma duc la eco. Poate o sa mai imi schimbe starea asta.
July, 15?
Oricum, SPER ca desi zici ca e mereu loc de ea, e totusi mai usor cu paranoia la varsta asta cand ai cam scapat de temerea ca o sa ... sti tu ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
oanasm spune:
aaa...caludinna vrem poze cu burtica!!!!!!!!
anca tie ti se vede deja burtika? cand ai dpn? n
Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb
freshanana spune:
buna dimineata
ioana10 LA MULTI ANI si sa ai un bb sanatos si cuminte
july si anca asteptam sa vedem ce aflati la eco. tinem pumnii !
o zi buna
14+
puiutz
pui
Codruta27 spune:
July, mai e atat de putin!!!!
Ce inseamna 25 de saptamani, in conditiile in care timpul zboara?
10+
Bebe mic
Nocom spune:
neata fetele!!!
ce mai faceti? Cand vroiam si eu sa vad ce ati mai scris in week-end, am gasit capitol nou!!Foarte bine!
Am schimbat si noi semnatura, avem 11 saptamani deja, am o burta de zici ca sunt in 5 luni, am sa fac ceva poze zilele astea si o sa va arat. In ultima saptamana a explodta pur si simplu, bine ca imi cumparasem 2 perechi de pantaloni de gravida, ca altfel nu stiu ce faceam.....
Deocamdata saptamana incepe bine, tot cu mici greturi dar nimic deosebit deocamdata!

La multi ani Ioana 10!!!!! sa fi sanatoasa si fericita si sa ai bebe mare pufos si sanatos!! Mult noroc iti doresc!!

Sunt pe aici....
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
oana am citit ca si voi 2 lei... si tu esti si un pic mai avansata ca mine cu sarcina, deci sanse ceva mai mari sa iasa leutz...
Ma bucur ca mai exista 2 descreierati de lei care reusesc sa convietuiasca, la mine cand aude lumea se uita cam lung, mai ales ca noi avem si cam 11 ani impreuna ![]()
alinushca n-as vrea sa te descurajez pe tine sau alte fete, dar asa am zis si eu... sa trec de s6, apoi de 7, apoi de 8... si tot asa. Acum ma gandesc ca daca trec de amnio cu bine o sa ma pot bucura pe deplin de sarcina asta... da' incep sa am niste indoieli
. Ma ajuta faptul ca din fire nu-s foarte panicoasa si sunt mai optimista.... dar nimic din sarcina asta nu seamana cu prima saptamana de fericire inocenta pe care am simtit-o la prima sarcina, pe care am pierdut-o. Al meu 3 zile s-a facut manga, a anunta pe toata lumea, era tare mandru... eu aproape ca aveam atacuri de panica de ce emotii aveam. Acum .... e altceva, sunt sigura ca intelegi mai bine decat ai vrea despre ce zic.
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+