Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 19
Nocom spune:
Neata burtici!!
mai ia stati voi cumintele caci cu raceala nu e de glumit!! Stiu, ca si eu m-am chinuit 10 zile cu o tuse idioata, care nu trecea cu nicxi un ceai de ceapa, ridiche neagra, lamaie cu zahar. Asa de tare ma durea burta de atata tuse.... Aveti grija de voi! (uite cine dadea sfaturi....)
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
Buna dimineatza si de la mine ! 
Azi schimbam semnatura, am intrat in 15s

Ufff, fetelor, nasol cu racelile astea, am tras-o si eu prin 6s, tot asa, m-am trezit cu febra peste 38. Aveti grija de voi, trec si cu leacuri babesti, dar ceva mai greu. Mie mi-a luat o saptamana si jumatate sa scap de toate simptomele, cel mai greu a fost cu nasul infundat. 
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Ce mai fac fetele? 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
laureta spune:
Buna dimineata,
Eu am papacit ceva acum la birou si m a lovit o greata 
Am observat ca greturile vin si pleaca nu mai sunt asa intense ca saptamanile trecute.
Cum faceti cu apa? Mi e nu mie sete si doctorul mi a zis clar sa beau multa apa.
Ieri ne am uitat bine tot familionul la bebelica (CD) , nu stiu cum sa fac sa pun filmul cu echografia de la Iosup ca nu ma lasa nici un site, zic ca e prea mare.
Anis superbe fetele tale, si burtica se vede deja bine
freshanana, poti sa iei recomandarea pt program redus si de la medicul tau ginecolog. Medicul de familie se conformeaza si gata.
Eu am pus la forumul legislativ si legea pt program redus nu numai dupa ce nasti ( alaptare ) ci si in timpul sarcinii.
Corrina tinem pumni sa fie rezulatul bun la test
voicu_bebi, asteptam vestile bune
Nocom si eu am tras cu tusea, mi era frica pt bebelica. Dar bine ca a trecut.
JulyMorning, felicitari pt 15 sapt, sa sti ca bebelica nu mai e fasolica![]()
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Codruta27 spune:
Neata dragutelor!
Am fost si eu la recoltat de analize. Maine am o parte din rezultate, cam toate in afara de lysteria si urocultura. de abia astept sa il vad si eu pe bebit. Saptamana asta. Astept totusi si urocultura, si vineri ma programez!
Anis, sunt superbe fetitele tale! Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii!! Iar burtica, o minunatie!!!
Clau, asa de frumoase pozele! Brandusele, toporasii, mobra, toate!!!
Va pup,
Sa aveti o zi superba!
10+
Bebe mic
Boo spune:
Salutare!!
Vroiam sa va dau o informatie, fetelor din Bucuresti mai ales, ca pentru celelalte stiu ca e greu sau imposibil. Sper sa nu fie interpretat ca reclama. Am fost la un curs care se tine gratuit o data la 2 saptamani, lunea, la Mothercare din Dorobanti. Vine o moasa care tine diverse discutii pe diferite teme. Informatiile sunt generale, pe unele le puteti gasi in carti, pe altele nu. Vin multe gravidutze (majoritatea au burtici mari, dar nu conteaza asta) si fiecare spune povestea ei, pun intrebari, e interactiv. Urmatoarea sesiune e peste 2 saptamani, luni, la ora 6. Daca va intereseaza..
Buburuza
asa creste Buburuza
oanasm spune:
hey burtici frumoase!!!!! helloooooo
super burticile...ar trebui sa facem un cont comun pe un site de poze..sa ne facem acolo albume..ce ziceti?
io.....eu....mmmm...io....am simtit fluturasiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()

Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb
JulyMorning spune:
laureta :D fasolica tot fasolica ramane si dupa ce s-o naste, cred 
Incearca sa pui aici filmuletul, incap filme mari de tot. http://video.google.com/
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
laureta spune:
oanasm, felicitari pentru fluturasi 
Boo, is bune cursurile astea. La Inisa mergeam la Municipal, stiu ca aveau un program special cu diferite module pt burtici. Probabil este si acum.
JulyMorning, am incercat si ieri la video.google si nu ma lasa
. O fi prea mare filmuletul.
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)