Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

anculet eu beam doar apa la analize.Vezi ca la Cantacuzino pt recoltarea la secretia vaginala iti trebuie programare

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am pus pozele, dar sa nu va speriati de fatza mea...nu-s fotogenica:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

POZE CU FETELE MELE ** ****
IUBIRILE MELE

si BURTICA DE INGERAS ******
INGERASUL BB3

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neataaa,burtici!Am 1/2 de ora de cand ma uit la pozici (Eva, Anis, Claudinna,felicic)..mi-au placut mult, mult de tot.Saptamana asta pun sigur si eu poze (da' intai sa le fac).Pana pe 19, cand merg la eco de primul trimestru (si sper la multe poze si filmulet) eu nu am noutati, dar stau pe-aproape si ma pun la curent cu vestile voastre...
Felicitari celor care au fost la control, eco, analize si totul e OK
Ancutza, pana primesti rezultatul la hcg n-ar fi mai bine sa mai faci vreun test de sarcina, asa...pt. linistea ta??!!
Bafta celor care merg la eco azi , asteptam detalii...
Nu mai nominalizez ca suntem tare multe si nu vreau sa supar pe nimeni, asa ca va pup dulce pe toate!!!

PS. Uitai de cafeluta si ceai...V-asteapta...aburind!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
In w-e si ieri n-am apucat sa postez nimic deoarece netul merge groaznic, abia apuc sa citesc ce-ati scris...De azi incolo sper sa se schimbe situatia.
Sambata am fost la control, iar dupa spusele d-nei. dr. totul este f bine, analizele sunt ok, asteptam ecografia de la 13 sapt si dry testul. Din cate am vazut si voi si bebeii sunteti bine.
Sunt totusi un pic dezamagita ... sotul meu, de cand a aflat de existenta sarcinii are o oarecare reticenta cu privire la. Zice ca ii e teama sa nu ii facem rau lui bb, cu toate ca am vb cu dr. si a zis ca atata timp cat totul e in regula, activitatea sexuala este permisa, ba chiar recomandata.
Voi ce parere aveti? Sau mai bine zis sotii/partenerii vostri cum se comporta vis-a-vis de acest subiect?
Acum fug sa ma imbrac si repede la servici,asa ca ne vedem mai tarziu. Pupici pe burtici

Andreea
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dimineata
teo si eu am stat si am vizionat poze cu burtici si bb si copilashi dragutzi .

am fost la comp. personal de la mine de la serviciu si mi-au spus ca pot sa imi iau toate cele 25 de zile de CO dintr-un an , dar cand ma intorc la serviciu dupa concediul de maternitate (de ex : dc nasc in aug 2008 si ma intorc la serv in aug 2010 ) pana in dec 2010 nu mai am voie sa mai iau nicio zi de CO
alternativa este sa imi iau nr de ziel corespunzator cu lunile cat voi sta la serviciu si cand revin din conc de maternitate imi iau lejer restul de zile (diferenta pana la 25)
sper ca ati inteles
ciudat e ca acolo habar nu au de legea cu program redus cu 1/4 si platit integral inainte de nastere. ele stiau doar de cel de dupa nastere. azi o sa sun la protectia muncii sa intreb de ce nu vrea dr de fam sa imi dea recomandare de program redus decat cu acordul lor. poate ma lamuresc si eu si poate va lamuresc si pe voi

o zi buna

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna dimineata,
Hai sa va spun ce sa NU faceti:
-saptamana trecuta imi iese un herpes:asta clar arata ca imunitatea e putin mai scazuta decat trebuie, nu???
-"desteapta" de mine, sambata, dupa ce am trebaluit prin casa si apoi am facut o baie, mi-am spalat si parul, evident, ies la plimbare pe malul marii, stau la un restaurant, afara, ca e soare si frumos, nu?? Bine, cam incepuse la un moment dat sa bata vantul mai tare si soarele cam intrase in nori, dar ce conteaza??
-duminica dimineata simt ca ma cam racaie ceva pe gat, dar uite ce frumos e afara!!!hai sa facem un gratar, sa lasam sec, ca deh!!!
-duminica seara...incepe febra, incet...incet...si gatul ma ia mai rau..
-luni dimineata....dezastru!!!!!!durere de cap, ameteli, gat dureros, tacam complet!
-luni seara...dureri infernale de cap, febra 38...batista cu spirt pe piept, batista rece pe frunte, lamaie cu miere, MINUNAT!!!
-azi dimineata simt ca e spre bine, imi curge nasul acum, insa fata de ieri e floare la ureche...
Asadar: ASA NU!!!!!
Azi la ora 16.30 imi iau rezultatul la dublul test.......mi-e o frica de mor, mai ales ca am visat saptamana trecuta ca a iesit super-prost...Incerc sa nu ma mai gandesc si sper sa treaca repede ziua, iar rezultatul sa fie bun!
Ce sa va mai spun decat ca va doresc o zi minunata!
14 s 4 z

Mergi la inceput

corrina azi iei rezultatul analizelor sau azi iti interpreteaza dr analiza ?
sa ne scrii si noua ce ti-a iesit la sange ( cele 2 date)
tin pumnii si sper sa fie totul ok

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

si uitasem corrina ca si eu am fost la mare duminica si batea vantul; si noi vroiam gratar in curte dar la un moment dat incepuse ploaia si am renuntat
si azi noapte ma durea in gat si am luat tantum
sper sa nu patesc ca tine :-((

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele ce faceti? eu am fost mai matinala ..am bagat niste rufe la masina de spalat..m-am uitat la un film ..si azi ma relaxez, am niste gretzuri si dureri de sani ceea ce ma incanta si stiu ca bebe e bine in burtica ...azi sunt mai bine ...sper sa fie bine si cu rezultatul ,am incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine . cred ca pe la 4 o sa sun pt rezultat ...ca banuiesc ca pana atunci va veni si rezultatul.
va pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput