Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
quote:
Originally posted by oanasm
hey burtici frumoase!!!!! helloooooo
super burticile...ar trebui sa facem un cont comun pe un site de poze..sa ne facem acolo albume..ce ziceti?
io.....eu....mmmm...io....am simtit fluturasiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Oana15+
o noua viata
![]()
filmuletz bb
FELICITARI OANA!!!!

neata fetele!

pupici

bebelushul
Joy21 spune:
Buna dimineatza, Teomaria, Andreea, Freshanana, Corrina, Anca, Nocom, July, Monica, Beatrice, Laureta, Codruta, Boo, Oana!
Avem si primul bebe miscator, Oana, FELICITARI!!!

Uite ca nu pot sta fara sa ma laud si eu, doar astazi am implinit 13 saptamani! Uiiiii

Tot astazi, matinal, am fost la Cantacuzino sa-mi recolteze sange... rezultatele peste 3 saptamani abia.
Iar la ora 3 mergem la eco la Euroclinic. Sper sa ma intorc cu vesti bune si pozici sau filmuletze.
Va pup pe toate!
13+
Bebe mic
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
freshanana spune:
oana felicitari pt fluturashi
eu azi noapte la 3 cd m-am trezit am stat lini sa vad dc simt ceva
dar ...inca nu
mai astept 2 saptamani...
14+
puiutz
pui
Boo spune:
Oana
ai simtit deja ??? ce dragutttt !!!!
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
Buna dimineata, fetelor!! 

Vazut poze mamici si burtici!
Claudinna, trishezi, multe multe peisaje
, dar tu esti mortala pe motor!
Wow! Anis ce se vede burticul la 8 saptamani, la mine a inceput sa se vada pe la 12 saptamani. Ai nishte fete delicioasa, faci copii frumosi!
JulyMorning,Felicitari pt 15 saptamani, sunt 5 zile diferenta intre noi!!
Anca, ma bucur ca nu te mai stresezi! Sper ca ai citit ce ti-am scris ieri, dar nu am intzeles ce ti-a zis testul de sarcina (de urina), l-ai facut? ai cumparat unul de la farmacie?
Corrina, nu mai face prostioare, cu febra nu e de glumit in primul trimestru. Eu asta iarna nici nu ieseam din casa sa nu iau gripa si tu...
Oana, FELICITARI!!!

14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
JulyMorning spune:
oana

felicitaaaaaari!!!!!!!!!!!!!!!!
wow, ce fain tre sa fie...... io cu kilele mele in plus mai tre sa astept 
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
roxyanne spune:
Buan burtici!
de ieri am facut 13 saptamani si de bine ce nu mi-a fost rau pana acum, ieri nu m-am putut ridica din pat cu lighenul langa mine, am frisoane, am senzatia ca am temperatura, si astazi tusesc , cu tot cu secretie, ma doare mijlocul ingrozitor, nu stiu ce sa ma i zic, sper ca medicul de familie sa imi dea un raspus.
musettepink spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am fost f puturoaa in weekand nu am deschis deloc calculatorul,dar voi ati fost f harnicute,ati scris nu gluma.
Oana FELICITARI!!!!!!!!!!!maine poimane fluturasii vor fii adevarate suturi!![]()
![]()
Anis sa-ti triasca fetele sunt f frumoase!Sunt curioasa ce iti zice miercuri ca e unul sau doi?![]()
![]()
Maria un pupic si de la mine!
Delphinas,July,Codruta,Eva,Kid,Teo,Nocom,Monicava pup pe toate fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martea care vine aflu ce e bebe,abia astept,nu mai am stare!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+