Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 14
danucu spune:
Multumesc MommyMagda, nu-mi spusese doctorita nimic, de aceea am intrebat. Probabil nu voi face ca am aproape 29 de ani.
11+
EvaF spune:
Danucu, bine ca e bine. Mititica de tine, nu stiam ca au fost probleme. Bine ca au trecut!!
Nu ma refeream la teama, ci la emotzii de duiosie, nu stiu, eu am facut o eco la 8 saptamani si l-am vazut pe bebe mic cum sta acolo linistit si cum ii batea inimioara, atat. La eco de 12 sapt si 4 zile emotiile au fost enorme cand l-am vazut cum misca el acolo, cum are cinci degetzele, cum se joaca cu cordonul ombilical si il mushca, cum face piruete, nu stiu, am fost emotzionata pana la lacrimi sa il vad jucaus si cum facea semne din manutze! Nu mai avem suflu de emotzie, mi se parea ceva ireal sa il vad atat de clar!!
Doamne ajuta sa fie bine cu toti bebeii nostrii si sa tzopaie mult mult!!!
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
maria2004 spune:
JulyMorningscuze, ma gandeam la amnio..dar eu cu TT in cap am apucat sa scriu triplu test...mii de pupici pentru tine
+12
+puiutul Maria (23.12.2004)
piolica spune:
am si eu o intrebare. daca am facut dublu test (de fapt test combinat, pt ca mi-a facut si ecografia morfologica si a masurat pliul nucal) si totul a iesit bine, mai e nevoie de triplu test?
14+
minunea
Nocom spune:
danucu pup, esti super scumpa. Ce zici ne tinem de mana cand nastem?
maria 2004 nu stim deocamdata ce este. eu si sotul speram la o fetita, Matei spera la un fratior.....pana la urma tot va fi cineva multumit indiferent de cum oese...
Tin pumnii fetelor care merg la eco si la DT sau TT...
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
anis spune:
quote:
Originally posted by felicic76
anis: se cunoaste burtica? apropo, de la cate saptamani este vizibila? eu vreau sa se vada, ce mandra o sa fiula mine nu se observa inca nimic.
6+
aluna
foto
la prima sarcina se vede mai tarziu, la a doua mult mai repede.Acum mai conteaza si daca esti slab sau nu..dar stai linistita o sa ai detul timp sa te mandresti cu burtica ta..de la 5 luni e clara treaba.
Eu nu o mai vreau mare, pt ca e f greu cu o burta mare..
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
quote:
Originally posted by anca81!
Legat de greutate, voi cat v-ati ingrasat pana in saptamana 14. Eu sunt putin ingrijorata din punctul asta de vedere, desi mananc destul de bine (zic eu) si iau si Elevit de cateva zile. Carente de vitamine nu mi-au iesit la primele analize facute. E normal sa iau doar 1 kg?
Legat de greutate, asta sa fie ultimul lucru pe care sa il urmareti cat esti gravida...bine e de urmarit sa nu iei kg multe..in rest fiecare organism isi ia surplusul diferit.
Gandeste-te ca doar 3 kg si ceva de regula are copilul, vreo 3 placenta, alte 3 lichidul amniotic..si cam asta e tot ce e de la sarcina..de regula 10-12 kg ar trebuii sa iei
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
voicu_bebi spune:
fetele sunt asa suparata..se pare ca azi nu am primit rezultatul de la beta hcg facut vineri...simt ca totul merge impotriva mea asa ma simt
..vroiam sa va intreb voi ce credeti ca endometru de 12 mm si uterul marit de 8.22 cm sunt semne de sarcina?..nici nu mai stiu ce sa cred,incerc sa fiu optimista dar cand vad ca totul merge pe dos parca ma intristez si mai tare. va pup

Anca..viitoare mamica 

anis spune:
Vorbeati de calduri...parca Laureta, freshanana...si eu am mai ales seara...da sunt normale de la hormoni si tot seara simt de parca imi crapa burta.
Miercuri ma duc si eu la eco intr-un final ![]()
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia