Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
Danucu, eu nu am mai fost la eco de cand avea 9s si 5 zile, si atunci masura 2.9cm. Daca te ajuta....
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
EvaF ar trebui sa-ti faca discount la ce frumos vorbesti despre ei
. Si doctorita mea face nasteri acolo, asa ca s-ar putea sa fim colege. Eu m-am interesat despre abonamentele de familie pe care le au (adica platesti o suma anual si iti intra niste controale si niste analize), dar nu pot spune ca ma scuteau prea mult ca si costuri, iar la nastere era o reducere de cam 10% parca, ceea ce mi s-a parut cam putin. Dar tu zici ca e vorba de asigurare de viata, deci cred ca e altceva. Eu oricum nu fac controale si analize acolo, doctorita mea nu e decat oncall la Euroclinic. E oricum bine ca exista si varianta asta la ce dezastre exista in spitalele din Romania.
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
EvaF spune:
Danucu, Bebe meu avea 5,9 cm la 12 sapt si 4 zile, daca te ajuta, ca eu nu am facut eco la 11 saptamani.
Dar uite aici un tabel cu CRL care sa te ajute: http://www.ob-ultrasound.net/crl.html. Aici ai toate dimensiunile normale saptamana cu saptamana.
Ma bucur sa aud ca ai un bebe jucaus, cred ca ai avut emotzii cat casa sa il vezi... Nu-i asha ca ai trait momente absolut unice cand l-ai vazut cum tzopaie?
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
danucu spune:
MommyMagda, pentru masurarea pliului nucal merg saptamana viitoare pe 20. Voi avea 12 saptamani si 6 zile atunci. Astazi am fost pentru controlul lunar la cabinetul doctoritei si de fiacare data imi face ecografie (chiar si inainte de sarcina imi facea). Cum ecograful ei de la cabinet nu e suficient de avansat va trebui sa merg la spitalul la care lucreaza ea pentru cele 3 ecografii importante (trim. I, II, III). Am inteles ca masurarea pliului nucal se face intre saptamanile 11 si 14. Mie doctorita mi-a cerut sa vin intre saptamanile 12-13.
Nocom, multumesc. Pe site am citit ca la 11 saptamani bebele are intre 4.5 si 5.5 cm de aceea am intrebat. Am vazut ca si tu vei merge pe 20 la eco. Si daca tot se fac astazi confidente tin sa-ti spun ca-mi esti foarte draga, te urmaresc de la inceput cand nu scriam inca la odisee, probabil si pentru ca avem aceeasi varsta de sarcina. 
11+
danucu spune:
EvaF, multumesc pentru tabel. Ai un bebe deja marut 
Am avut emotii si m-a impresionat asa tare cum dansa el acolo. Tati a fost cu noi si mi-a vorbit intr-una la intoarcere despre bebe. De data asta emotiile au fost mai mici ca la prima eco pentru ca stiam ca totul e in ordine, sunt optimista.
La prima ecografie in schimb, pe care am facut-o la 8 saptamani, eram fffff emotionata de nu ma puteam tine pe picioare si-mi batea inima rau de tot.
Eu am avut pete maronii intre saptamanile 4 si 9 si asteptasem cu sufletul la gura ecografia sa vad daca totul e in ordine. Dupa ecografie m-am linistit si stresul ca ceva er putea fi in neregula a disparut.
11+
maria2004 spune:
Va pup pe toate

Abia acum am reusit si eu sa intru dupa un weekend destul de agitat si in care nu prea am stat acasa..sambata cu treburi prin casa, seara iesit in oras cu familia, iar duminica o aniversare. Azi treburi la servici si uite ca abia acum am resuit sa va citesc...ma bucur ca sunteti bine
Nocomdeja ai aflat ca bebe o sa fie baietel...sau o doar o presupunere de-a ta..in orice caz sa fie sanatos, sa va traiasca si sunt convinsa ca Matei e in al 9 lea cer ca o sa aiba partener de joaca.. Si fii-mea la fel de incantata e la ideea de surioara sau fratior..noi inca nu stim ce avem, dar aceleasi momente de tandrete le are si ea vis-a-vis de burtica
danucufelicitari pentru bebe jucaus
EvaFsi eu zic ca daca iti permiti alegerea e una foarte buna...sunt conditii deosebite in Euroclinic si am auzit ca esti tratat impecabil
JulyMorningtinem pumnii stransi sa iasa bine TT
Restul fetelor pe unde sunteti: Oana, Teomaria, Musette, Alina...pupici multi de la mine
Mie mi-a iesit sambata rezultatul la Dublu test si e unul bun ..a iesit 1/4865..ceea ce doctorul meu a zis ca e absolut ok...uuffff acum m-am mai linistit pana la TT
Va pup pe toate si ne auzim mai pe seara...sper
+12
+puiutul Maria (23.12.2004)
JulyMorning spune:
maria
esti o draguta, dar eu nu fac TT, nici azi, nici mai incolo. Azi un eco, peste vreo 10 fac amnio... pt care imi urai succes? ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
danucu spune:
MommyMagda, cu placere.
maria2004, multumesc. Felicitari pentru Dublu test, eu il voi face dupa ce fac eco morfo. Cand se face TT, e obligatoriu?
11+
MommyMagda spune:
Danucu TT se face in sapt 14-16 si nu e obligatoriu, dar e foarte recomandat daca ai peste 35 de ani (toate astea din cate stiu eu)
11+
MommyMagda