Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna07 spune:
Eu o am ca doctora pe Dna. Chirita Niculina de la Spitalul Filantropia, pot spune ca ma inteleg foarte bine cu dansa ![]()
http://bd.lilypie.com/SBJWp2.png
denisa.g spune:
Pt cele interesate : eu tot la 15 sapt. trebuie sa fac T.T.
Mi-e dor de : 
viitoare mamica de septembrie 2008
13 +
EvaF spune:
Fetelor, eu merg la ecografie la Spitalul Euroclinic din Floreasca. Acolo am medicul si acolo fac ecografiile, la dna docror Roxana Constantin. V-o recomand cu caldura, va explica cu mare atentzie, a masurat BPD si pliul nucal, am numarat impreuna degetzelele, am vazut organele, stomacelul, ficatul, desi erau doar punctuletze negre, a masurat distanta dintre ochishori, ma rog tot ce trebuia la varsta aceasta, apoi am ascultat inimioara! Este o ff buna profesionista si o persoana ff calda. Data trecuta spunea "uite-ti tzuca cat e de scumpa si de reusita!" si simtzeam ce mult iubeste copiii si ce face.
In plus, bebica mea isi tot tzinea manutzele la ochi ca o cam deranja de la un moment dat ecografia (ultrasunetele), si nu a stresat-o, a lasat-o in pace cat s-a putut de repede.
In plus, la Euroclinic au aparatura de ultima generatzie, conditiile sunt civilizate, te programezi apoi te suna sa confirmi rezervarea, este spitalul pe care il recomand cu caldura pentru ecografii, analize etc.
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
JulyMorning spune:
EvaF acolo vei naste? Eu la euroclinic voi face amnio. Culmea e ca la banii pe care ii iau va trebui sa duc eu (sau cineva din familie, dupa exprimarea lor) proba la medsana pt analiza ca ei fac doar recoltarea acolo... ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
Joy21 spune:
EvaF, multumesc mult pentru sfat. Inainte sa-ti citesc mesajul am apucat sa ma programez pentru maine la dr. Bratila Elvira, tot la Euroclinic. La dr. Constantin se putea cam in 2 sapt, mai tarziu decat as fi vrut.
Am intrebat de curiozitate si de dr. Hergheliu, la care programarile sunt pana in august....... Cine are de gand sa concepa e cazul sa-si programeze deja morfofetala 
Asa ca mai merg si maine la eco, sper sa nu sa supere bebe pe mine ca-l deranjez prea repede cu inca o eco. 
12+
Bebe mic
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nocom spune:
Laureta, Matei este foarte incantat ca va avea un fratior. El asta spera, sa fie baiat. Se uita la burta mea care in ultima sapatamana a crescut imens si zice: Uau cat a crescut bebe!! hai sa-l scoatem!!! Insa uneori mai uita de bebe din burtica sa ma ami loveste cu piciorul, sau cade pe burat mea si dupa aia ii pare asa de rau ca l-a lovit pe ala micu... E un scump si o sa-l iubeasca mult pe bb 2. Stiu sigur!
Andy la eco merg pe 20 martie pt masurarea pliului nucal. Pana atunci toate bune si frumoase.... cu greturile de care nu ma pot desparti.... Sanii nu ma dor deloc, doar un pic dimineata simt ca sunt plini dar pana fac dusul, trece... De obosit obosesc foarte repede si anu am chef de plimbari, jocuri, mancare....nimic. Nici sa stau in pat nu pot... doar o stare se agitatie obosita am...Hmmm ce bine o fi de unele norocoase!!!!!! PUP
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Codruta27 spune:
Fetelor, si eu vi-l recomand cu caldura pe ginecologul meu, Dr. Nayel, de la CF2. Are cabinet in Dr. Taberei, tocmai si-a achizitionat un echograf foarte performant, si e si foarte bun echografist! Daca vreti detalii...
10+
Bebe mic
danucu spune:
M-am intors de la doctor. ![]()
Bebe e foarte jucaus, dadea din manute si din picioruse de zor.
Are 4.4 cm la 11 saptamani. La 8 saptamani avea 1.7. Eu am asa un sentiment ca e baietel nazdravan.
Mai tineti minte cat aveau bebeii vostri la 11 saptamani?
Va pup 
11+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
EvaF acolo vei naste? Eu la euroclinic voi face amnio. Culmea e ca la banii pe care ii iau va trebui sa duc eu (sau cineva din familie, dupa exprimarea lor) proba la medsana pt analiza ca ei fac doar recoltarea acolo...
JulyMorning, da, intentionez sa nasc la Euroclinic. Aici am medicul care ma tzine sub observatzie, si imi place. As dori sa nasc cu sotzul langa mine si aici se poate, ai rezerva privata unde stai cu bebe, ma rog, eu cred ca merita ca pentru un copil sa faci totul, sa nu il tii in nu stiu ce spital sa il aduci acasa cu tot felul de infectii.
M-am interesat de preturi si la Medlife, dar diferenta de preturi nu e asa mare, cam 60 milioane o nastere la Euroclinic si cam 50 mil la Medlife (desi pe site-ul lor pretzurile nu sunt actualizate), deci aleg clar Euroclinic, care este mai bine dotat si imi si place medicul meu. Nu m-a durut nici un touché si nici un frotti, are o mana f blanda, imi explica tot, in plus nu ashtept niciodata mai mult de cinci minute pe hol.
Stiu ca e ff scump, mereu fac ochii mari dupa analize, dar avem deocamdata o ff buna asigurare medicala si totul ne este rambursat. In curand nu o vom mai avea, si voi face o alta asigurare privata in Romania, asigurare privata pe care o cer ei (nu o mentzionez sa nu fac reclama) si nu mai platesc nimic, acopera ei tot.
Ce sa zic, eu inca ma gandesc unde nasc, dar inclin catre acest spital pana acum. Doar daca nu se intampla ceva care ma face sa imi schimb parerea.
Nu consider un hazard locul unde nasc si cred ca ar trebui sa ne sfatuim toate despre unde mergem, de ce sa ne ferim, sa invatzam impreuna ce ar fi mai bine pentru fiecare dintre noi la nashtere si pentru bebic. Deocamdata, eu asta va pot spune.
In acelasi timp sunt un om f obiectiv. Daca ceva va merge prost sigur va voi spune. Am patzit si eu ceva negativ la Euroclinic, m-au pus sa platesc analizele de virus hepatic B si C si au uitat sa le bifeze si nu mi le-au facut. Dar cu factura s-a rezolvat!
Va
, fetelor!!
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
MommyMagda spune:
Danucu, la 11+ sapt i-a masurat si pliul nucal? Eu special pt aceasta masuratoare m-am programat la eco sapt asta si tot atatea sapt am, desi la ultima eco era cu aprox 1 sapt mai mare.
11+
MommyMagda