Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare tuturor!

ioana la multi ani si sa ai un bebe sanatos!

joy felicitari pentru bebe maricel

bafta fetelor care merg la eco!

eu azi sunt la serviciu dar vreau sa zic ca dorm pe mine si in plus ma ia cu niste ameteli de nu mai potsi mi-e si greata dar nu tare.in rest mai zicea laureta ca are calduri...da si eu am la fel imi vine sa ma dezbrac , iar azi noapte n-am putut dormi pana nu am deschis un geam 10min

delphinas si anca parerea mea e s-o lasati mai moale cu aspiratorul ca nu e vremea acum de gospodarie mai stati si voi pana pe la 12 saptamani pe urma puteti sa mutati si mobila(glumesc)...acum serios mai bine relaxati-va si puneti-va sotiorii la treaba sa se invete de pe acum ca sa fie pregatiti pe cand va veni bebelushul

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Joy21, e foarte important sa ai un doctor cu care sa poti vorbi si care sa aiba rabdare. Tot respectul pentru al meu din punctul asta de vedere. Vorbeste tot timpul cu mine, imi arata inimioara, degetzelele, piciorusele bebelushului. Eu de abia astept sa merg la eco. Cred ca totusi cel mai bine este sa mergi pe recomandari, prima data si eu am fost la un medic care nu prea mi-a placut, iar apoi am cerut sfaturi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna07 spune:

Buna fetele, sunt si eu o viitoare mamica de octombrie 2008

Pana acum am facut o eco si analizele care au iesit foarte bine si asteptam cu ardoare ziua de 25 martie cand vom face din nou o eco si bitest-ul.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrrrrrr.....bun venit noilor garvidute si "la multi ani" sarbatoritei noastre de azi!!!!!!!!!spuneti-mi va rog cand se face triplu test????in ce perioada?

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nushu crezi ca mai pot face ceva azi??? nu cred.
si asa m-a sunat sotu si m-a certat cand i-am zis ca ma doare burtica ca am facut efort. cred ca o sa fac nani-nani coca mamii si apoi la 17,30 la dr de fam si apoi Da DD putere si chef de invatat pt exam.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

TT se face intre saptamanile 14 si 18, ideal in 15 sau 16. Mie asa mi-a spus medicul. Eu l-am facut azi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

JOY si eu am facut prima ecografie la giulesti si la fel am patit si eu, am intrat tarziu, nu am vazut nimic , si aproape ca m-a dat afara din cabinet ca sa vina urmatoarea. Dar poti sa ai doctorul la giulesti si sa faci ecografie in alta parte . Tu ai dr. la giulesti?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

sincer si eu vreau sa fac ecografia in alta parte.........dar nu stiu unde inca. Poate ne ajuta fetele din bucuresti si ne spun unde fac ele ecografie

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

nushu crezi ca mai pot face ceva azi??? nu cred.
si asa m-a sunat sotu si m-a certat cand i-am zis ca ma doare burtica ca am facut efort. cred ca o sa fac nani-nani coca mamii si apoi la 17,30 la dr de fam si apoi Da DD putere si chef de invatat pt exam.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

pai foarte bine ti-a facut sotul macar el sa te opreasca daca altfel nu te poti abtine...ia fugi la somn sa se odihneasca si bebe ca l-ai pus la treaba azi

ramo mie mi-a dat sa fac TT la 15 saptamani ; sincer nu stiu cum e ok dar eu fac cum imi zice dr mea ca de asta merg la ea ca sa-i ascult sfaturile

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor.

Intr-adevar, am dr. la Giulesti; este o tipa tanara, amabila insa ea nu face ecografii. Cand merg la ecograf doctorii se lasa asteptati ore intregi, sunt mereu in graba, nu explica nimic, te trateaza intr-un fel 'deosebit', ce mai...

De-aceea am sa incerc sa merg in alta parte la ecograf si daca am noroc sa-mi pot face o programare intr-o saptamana poate sa masoare si pliul nucal (acum fiind in 12 sapt, si 6 zile).

10+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput