Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

EvaF, ai facut o alegere f buna cu euroclinicul..eu nu am nascut acolo de fraiera, bine la prima sarcina nu era deschisa clinica..dar eu nu mai nasc decat la euroclinic sau medlife ca in rest sa nu aud de elias ,muncipal etc...sunt varza pe neonatologie...si nu va povestesc ce am patit ca sa nu va sperii...plus ca la euroclinic dr neonatolog , luminita cobac, e dr fetelor mele de 3 ani aproape..ramane sa vb cu dr meu sa vina si el la clinica..

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am intrat repede sa va salut si sa va urez o saptamana minunata plina de vesti bune, fug sa citesc din urma ca ati fost tare harnicute si ati scris mult de cand n-am mai putut eu intra.
Noi am intrat in saptamana 13 dar raul tot n-a trecut...
fetele!

Andreea 12+

Mergi la inceput

voicu bebi, dupa endometru si uter e greu de zis ,fiind sarcina asa mica.Testul de urina ce zice?
iti tin pumnii!

*** AniS ** 8+ ***

Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, draga mea, tinem pumnii stansi stransi!! Daca tu iti doresti asa de tare bebe, asa sa fie! Putzintica rabdare! Pacat ca nu a venit rezultatul si stai asa in asteptare, dar este inceputul unui lung sir de emotzii si trebuie sa te obisnuiesti!
O sa fie bine, ai sa vezi. Cand vin rezultatele, maine, nu? Mai e putzin putzin. Fruntea sus.
La mine primul semn de sarcina a fost numarul crescut de vizite la toaleta din cauza... vezicii urinare. Daca si la tine este cazul, sau ti se cam umfla sanii, stai linistita. De fapt, fiecare femeie stie pur si simplu. Are ea un barometru. Asa ai si tu. Stiu ca am fost la ai mei si ne-au servit cu un pahar de vin, nu am putut bea, mi s-a parut ca are un gust oribil, de metal coclit. Am stiut ca e ceva in neregula. Au fost asa mai multe semne mici, dar stiam sigur ca sunt gravida.
Ce zice testul de sarcina?? Du-te si ia unul de la farmacie. Crede-ma: NU DA GRES! Eu am facut unul singur (Barza), si mai era o saptamana pana la menstra. Lumea zicea ca nu iese, ca sa astept...Aiurea, a iesit pozitiv. Am stiut atunci sigur. Apoi la doctor...si a inceput Odiseea!!!
Eu am stiut din prima saptamana dupa conceptie, pur si simplu. Mai era o saptamana pana la menstruatie si m-am dus la doctor si i-am zis "Eu sunt gravida!". Doctoritza m-a crezut, m-a controlat si mi-a dat trimitere la HCG. A doua zi am avut rezultatul.
Stai linistita oricum, maine vin si raspunsuri la intrebarile tale. Dar eu zic sa faci un test de sarcina de farmacie, cel pe baza de urina. Vezi ce zice!!!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

si eu am facut testul de urina inainte cu o zi de data in care ar fi venit menstruatie si a iesit clar

*** AniS ** 8+ ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

buna seara! pupici la toate fetele

imi permit sa va intreb si eu ceva, ca sunteti burtici mai experimentate: am citit o mie de pareri si tot nu m-am lamurit-- pana la urma sunt sau nu normale micile dureri ca la cm, la inceputul sarcinii?
mentionez ca sunt trecatoare si nu intense!
astazi m-a apuat o criza crunta de tuse si m-a tinut pana cand m-a apucat durerea de burta care a cedat dupa 5 min!
ar trebui sa-mi fac grji?

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

as putea sa spun buna dimineata?? am bagat un somn sanatos

anca tu esti culmea stresului de ce nu intelegi ca trebuie sa te linistesti?? daca te agiti asa mai rau faci sa stii, ca bine nu-ti faci nici tie nici bebelushului...la intrebarile astea pe care le tot repeti ti-am mai raspuns si eu si fetele...dar cel mai important ti-am zis toate sa te linistesti si vad ca tu nu vrei deloc hai mai stai pana maine ca nu mai e asa de mult....mai bine decat sa-ti pui intrebari , dormi ca-ti prinde mai bine si tie si lui bebe

si eu am facut testul cu o zi sau 2 inainte nu ma tin minte exact si au iesit 2 linii rosii rosiipe 9 februarien-o sa uit ziua aia

anis seara la fel simt si eu ca imi crapa burta asa de umflata sunt si ma simt grasasau nush cum sa explic...oricum si cantarul imi arata clar ca am luat cam 1.5kile asta e,,,incerc sa mananc mai putin dar elevitul nu ma lasa

eva am bagat si eu un oki la pozicile tale esti f frumoasa si mi-a placut si rochita ta roz de la cununie

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miruna22

buna seara! pupici la toate fetele

imi permit sa va intreb si eu ceva, ca sunteti burtici mai experimentate: am citit o mie de pareri si tot nu m-am lamurit-- pana la urma sunt sau nu normale micile dureri ca la cm, la inceputul sarcinii?
mentionez ca sunt trecatoare si nu intense!
astazi m-a apuat o criza crunta de tuse si m-a tinut pana cand m-a apucat durerea de burta care a cedat dupa 5 min!
ar trebui sa-mi fac grji?

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

miruna pe mine aseara m-a durut burta mai tare ca oricand nici nu no-spa nu mi-a trecut intrasem in panica si ma tot duceam la baie si ma verificam sa nu cumva sa sangerez...pe urma am facut legatura ca asta era ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina cm(a2a luna de intarziere nu prima) si m-am mai linistit pentru ca am mai citit si pe la fetele de iulie-august ca au avut dureri mari de burtica in ziua in care ar fi trebuit sa vina cm

deci daca durerile nu sunt mari in intensitate si nici nu ai vreo sangerare ceva sau vreo pata maronie stai doar linistita in pat si mai ia cate un no-spa ca trece

uite pe mine si acum ma doare dar nu-mi mai fac griji bebe e bine dar e mai sugubatz si vrea sa-si faca loc bine

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nushulica, saru'mana pentru complimente. (si pentru rochitza mea roz! )
Pai uite asa, cu pozuci, ne mai cunoashtem, stim cum aratam.
O sa pun curand si poze cu burtica, care a inceput sa scoata nasul in lume!!

In privintza durerilor de burtica, si eu le-am avut, in primele opt saptamani, dureri usoare, ca la CM, care nu ma tzineau mult. Daca sunt intermitente si nu apar sangerari, nu va facetzi griji, se intind ligamentele!! Bebe isi face loc in burtica. Acum nu mai am, sau poate nu imi mai dau seama, poate ca s-a mai elasticizat locul! (nu radetzi, eu mai inventez cuvinte :)

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

deocamdata nu iau nimic....astept sa merg la medic!
nu am sangerat absolut deloc pana acum....sunt ziua 34...iar durerile nu sunt mari!
m mai inteapa uneori ceva mai intens, dar trece repede!
sper sa fie bine!

p.s.: cu fumatul cum va descurcati?

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

Mergi la inceput