Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

mcrissa, balonarea e un simptom de sarcina!
la mine e constanta, deci nu s-a pus!
mie mi-a iesit testul pozitiv in ziua 29 a unui ciclu de 31 zile!
tinem pumnii sa vezi dublu

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miruna22 cat de repede ai raspuns.merci mult.hai ca fac si eu maine un test poate vad si eu dublu ca voi.acum sunt inca la munca.sper sa mai gasesc deschis sa cumpar si eu un test.

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Abia astept sa vad maine rezultatul testului, mcrissa. Sa dea domnul sa ni te alaturi la odisee! Pupici!

5+_

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mcrissa, a fost mai pe faza mirunica, da, imi bolborosea in burtica si ma simteam balonata. , abia astept sa faci test maine dimineata. si la mine la fel erau durerile, ma luau, ma lasau, ma luau, ma lasau.

mav, eu inca astept vesti de la tine, stiu ca in seara asta ai fost la eco, insa nu stiu daca ai timp sa intri sa ne scrii. abia astept sa vad daca ai 2 bebei in burtica.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Felicitari tuturor mamicilor,din sectiunea noiembrie-decembrie!

Eu sunt din categoria sept-oct(am 8 sapt),si pt ca va citeam postarile,am vazut ca vorbeati despre analize. Mi le-am facut azi la Institutul Cantacuzino :mycloplasma,ureaplasma,clamidia = din secretie vaginala,iar toxoplasma,listeria,rubella,cmv,epstein-barr = din sange.Cu totul m-au costat 570 ron.Acestea nu se compenseaza!
Sanatate tuturor,si sacini usoare,si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

quote:
Originally posted by mav

viorica, am uitat sa-ti zic, galati este orasul meu de suflet, acolo m-am nascut!

Ma bucur ca iti place la noi si eu iubesc orasul. de aceea ezit sa plec in alta parte. aici e familia mea.
totusi medicii nostri au multe de invatat dar sunt asa de mandri ca prefera sa te lase sa pierzi sarcina decat sa recunoasca ca ii depasesc anumite situatii si se da spaga la greu.
dar analizele de sarcina nu sunt asa de scumpe la noi. am citit ca ajunge cam la 1000 ron la bucuresti. am sa fac si eu morfofetala la bucuresti sau la iasi si din cate vad trebuie sa o programez deja.
abia pe 20 m-am programat la ginecolog la prima echo si apoi sa fac si analizele.
suntem fericite ca vom avea copii!
e cel mai frumos lucru din lume sa nasti un copil!

Viorica5+ si shalini4.8 ani
poze

bebe2

Mergi la inceput

dragele mele, vad ca nu mai sunteti deloc active, asa ca ma retrag si eu. noapte buna tuturor si maine sa auzim numai vesti bune.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Daca ati auzit de cazuri similare cu al meu (hematom si desprindere de sac embrionar) cu final fericit, spuneti-mi si mie, pentru incurajare. Eu am citit despre cazuri grave, cu sangerari puternice , care s-au finalizat cu bine, dar nu stiu ce sa mai cred.

5+

Mergi la inceput

anes, stiu ca verisoara sotului meu a avut probleme cu niste hematoame, cred ca avea mai multe ca asa se exprima si spunea ca nu stie daca va putea pastra sarcina si pana la urma a fost bine, dar a stat mult in concediu medical. Apoi de la 3 luni nu s-a mai dus deloc la servici, la 5 luni jumate s-a imbolnavit de hepatita B si nimeni nu dadea vreo sansa bebelusului....si uite ca bebelusul e bine mersi acum, are 11 luni si totul a fost ok. Eu zic sa te rogi mult la Dumnezeu sa-ti lase acest sufletel si neaparat baga-ti concediu medical ca sa stai cuminte la pat. Merita acest sacrificiu puiutul tau. Te pup si ai grija, eu sper sa fie bine totusi.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

aaaaaa......si mai si cazuse de pe un scaun in fund si stiu ca era destul de nasoala situatia ei, dar uite ca acel copilas a avut zile si acum totul este ok. Asa ca fruntea sus si fara efort si fara munca, cu multa odihna poate il poti salva pe micut.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput