Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
maryb spune:
ginye, super....deci am facut bine cu programarea. Tu la ce dr. te programezi pt eco morfo ?
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
ginye55 spune:
maryb Inca nu m-am gandit la cine ma programez. Sa vad atunci ce zice si doctora mea.Dar aceasta echo nu poate fi facuta de doctorul la care esti?
Fetelor, ce analize ati facut pana acum? Imi puteti spune si mie niste preturi orientative?
5+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
maryb spune:
ginye, nu toti dr. au competenta de a face eco morfo, cei mai renumiti sunt dr. iosup, pop si herghelegiu.
despre preturi la analize eu pot sa-ti spun ca anul trecut in aprilie am facut toxoplasmoza, CMV, rubeola, tiroida si urocultura si am dat vreo 350 ron. Dupa ce am pierdut sarcina am facut chlamydia, ureeaplasma + mycoplasma, cultura col, papanicolau, secretie vaginala si urocultura (am repetat si toxo pt linistea mea) si am mai dat inca vreo 500 ron. Cam atat te duc analizele cu plata, depinde si ce ti-a mai dat in plus....in jur de 600 de ron sigur sigur. Spunea o fata la odiseea de sept-oct ca a dat 850 de ron pe analizele din trimestrul I. Deci..........cam pe aici sunt preturile.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
dragele mele, eu plec acasa acum.
mav, astept cu nerabdare vesti de le tine dupa eco. tin pumnii stransi tare sa vii cu vesti foarte bune. 
va pup pe toate si aveti grija de voi si de puiutii vostri din burtici. 

maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
ginye55 spune:
Cat de scumpe sunt analizele!
Cred ca ajung la 1000 ron.Poate cateva sunt gratuite. O sa vorbesc cu doctora de fam.
Multumesc maryb!
5+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
miruna22 spune:
pup burticile!

eu mananc si dorm in nestire!
anes: imi pare enorm de rau.....chiar aseara ma gandeam la tine, ca nu ai mai scris!
poate totusi va fi bine pana la urma! si daca nu....asa a fost sa fie...fii tare! data viitoare sigur va fi cu noroc!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
brie spune:
ginye , eu azi mi-am facut analizele si mi-a dat un pomelnic pe doua pagini de facut.Cam ce a scris maryb sunt plus alte cateva si m-au costat 850 ron.Da, sunt cam scumpe, asa este
Brie
6+ si
5 ani
miruna22 spune:
nu e nimeni pe aici?
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
brie spune:
anes, imi pare tare rau pt vestea pe care ne-ai dat-o.Daca e sa fie asa cum spui, nu-ti pierde speranta.Va fi greu o perioada de timp, dar vei trece peste.Sper sa ramai repede graviduta si te rog sa ne dai si noua de stire.Pupici multi si ai grija de tine...
Brie
6+ si
5 ani
mcrissa spune:
quote:
Originally posted by maryb
mcrissa, eu am avut dureri ca la cm inainte de a face testul cu vreo 2 zile (testul l-am facut in prima zi de intarziere) si eram convinsa ca o sa-mi vina, dar nu a mai venit cm, ci a venit bebe. asa ca eu iti tin pumnii si sper sa te alaturi noua.
maryb6+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb
merci mult pentru raspuns.se pare ca durerile m-au lasat si am trecut acum la o burta cat un balon.ai avut si senzatia asta de balonare?oare maine ar iesi ceva daca fac un test?o sa fiu Z26.
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormolocin asteptarea mormolocului