Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, mai ales cele care ati mai nascut, la cate saptamani ati facut eco morfofetala de trimestrul I ??? ca eu stiam ca se face intre 12-14s, acum am auzit ca e bine s-o faci la 14s ca atunci sunt formate toate organele lui bebe. Eu mi-am facut programare cand o sa am 12s+5z.....e bine ???

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mcrissa, vezi pe pag 15, unde i-am zis lu' mary sa bage un ochi.
mary, e f. bine cand ti-ai programat echo, stai linistita! eu nici n-am facut-o la seb, abia la 16s+ am fost la echo... habar n-aveam de nimic, nu-mi facem griji si ce bine a fost....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mav am vazut si chiar sunt 2 punctuleted'abia astept sa mergi la eco.

pe mine ma doare burta foarte tare ca la CM si sunt Z25.eu nu am dureri de burta inainte de CM.nici nu stiu ce sa cred.a mai avut cineva asa dureri de burta si apoi sa aiba test pozitiv?

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

mcrissa, eu am avut dureri ca la cm inainte de a face testul cu vreo 2 zile (testul l-am facut in prima zi de intarziere) si eram convinsa ca o sa-mi vina, dar nu a mai venit cm, ci a venit bebe. asa ca eu iti tin pumnii si sper sa te alaturi noua.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maryb nici eu nu am facut eco de morfologie fetala la Brianna si vorba ei, chiar ce bine a fost....Mie dr mi-a recomandat la 11 sapt sa fac ecograf cu bitest, la 16 sapt fac triplutest iar de abia la 22 sapt mi-a dat eco de morfologie fetala. Acum D-zeu stie cum e mai bine!
Oricum stai linistita si nu-ti mai face griji si probleme

Brie 6+ si 5 ani

Mergi la inceput

mav, merci de raspuns, asa am zis si eu ca e bine la 12s+5z, dar tipa de la telefon m-a indus in eroare ca m-a intrebat daca o sa am 14s si i-am zis ca nu, ca o sa am 12s+5z, la care ma intreaba daca asa mi-a zis ginecologul sa ma programez. si i-am zis ca nu am ajuns inca la ginecolog, dar eu m-am programat ca sa fiu sigura ca mai gasesc loc. si de aia v-am intrebat si pe voi.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am vesti triste. De cand am aflat ca sunt gravida am trecut de la extaz la agonie. Din nefericire sarcina mea este cu risc. Mi s-a confirmat acest lucru de catre doi medici. O voi pierde pana la urma . Sacul embrionar s-a desprins de uter si sa-a format o hemoragie in jurul lui. Eu inca nu sangerez, dar este o chestiune de timp pana se va intampla acest lucru si voi pierde sarcina. Am avut o stare puternic depresiva, acum m-am mai linistit putin. Asa a fost sa fie! Sigur va fi si o data viitoare, sper!
Va doresc tuturor sa nu aveti nici o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna gravidute! Tocmai vin de la doctor. Mi-a dat sa iau acid folic (4 pe zi!!!) si elevit si in caz de dureri de burta nospa. Urmatoarea echo o sa o fac peste o luna.
Sambata ma duc sa-mi fac si analizele (ce multe sunt!!!!!!!!!!!!!!!)

maryb in legatura cu echo morfofetala, azi mi-a zis doctora ca o sa ma programeze in sapt 12-14, deci e ok cand te-ai programat. Multam pentru aprecierile facute bebeului meu!

mav abia astept sa ne spui daca sunt doiSe vad clar 2 punctulete. Sa fie cu noroc!Cand faci urmatoarea echo?

mcrissa sper ca in curand sa vezi dubluTinem pumnii!

Olivia26 ce frumos bebic incepe sa se zareasca!

Pe mine m-a durut azi mai rau decat de obicei burta. Sper sa nu fie nimic grav. Stiu ca durerile de burta sunt normale la inceputul sarcinii, dar parca azi au fost mai acute. Sanii sunt la fel de durerosi, greturile apar dimineata si seara, dar din fericire nu dau la boboci.
Mi se pare asa de mult de asteptat pana la urmatoarea echo!Asta e!
Va pupic!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

anes, nu pot sa cred....Doamne dar de vreo 2 zile numai vesti triste aflu....nu stiu ce pot sa zic, sunt blocata, iti doresc multa putere sa treci peste o eventuala pierdere si sa ramai graviduta din nou repede. Eu inca sper sa fie bine si poate se face o minune pentru tine. Sunt foarte trista pentru vestea pe care ne-ai dat-o...

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes imi pare tare rau!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze