Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, eu nu am vomat deloc pana acum, desi asa cum am mai spus am si eu stari de rau, cateodata abia pot manca. dar de vomat nu am vomat....

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

OFFFF cu atatea capitole m-am derutat rau.....,si am scris acelasi mesaj de 2 ori, sorry!! Maryb iti multumesc ca mi-ai raspuns la ce te intrebasem.Pupici multi.
Azi am fost si mi-am facut analizele, sa vedem peste o saptamana rezultgatele, sper din suflet sa fie totul ok

Brie 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Buna, burticute dragi!

Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebici sanatosi.
Mcrissa tin pumnii sa vezi II si sa vii alaturi de noi.

Alinuto, de ce ai plecat draguta? Pai fetele nu sunt pesimiste, asa ne facem noi griji. Cred ca toate avem momente de teama. fata poate revii printre noi si o sa vezi ce fete minunate sunt burticile de nov-dec.

Mav , ce dragut ar fi sa ai Si eu vad 2 punctulete la tine in echo, pai la mine se vede clar doar unul singur. Cred ca de asta ti-e si asa de rau.

Asa, ca tot veni vb, azi am fost la echo si am vazut saculetul, ne-a chemat peste 2 sapt sa-l vedem pe bebe Ne-a zis ca e cu cateva zile mai mare ca am ovulat mai devreme. Mi-a luat si sange pt analize, nu va spun ce rau mi-a fost dupa, ca nici nu mancasem nimic, o greata si vedeam negru in fata ochilor. Am pus si pozici acolo unde sunt testele. Nu mi-a dat sa iau decat acid folic.

Pup burticile si la cat mai putine greturi!

Olivia 5+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

Mergi la inceput

brie, acesta este mesajul pe care ti l-am scris aseara aici. "sper sa ne gasesti aici. te-am trecut pe listuta, am vazut ca ai scris la capitolul trecut. da, eu merg tot la dr. Popa Mirela la Medlife pe 18 martie am programarea, insa eu la telefon am zis ca vreau programare la doamna dr. Popa Mirela pentru o eco de sarcina de trimestru I. Si m-a programat pe 18 martie (programarea am facut-o pe 25 februarie).".....vezi ca primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar foarte greu, a trebuit sa caut in mai multe pagini mesajul tau pana l-am gasit, asa ca scrie repede inca vreo 9 mesaje ca sa scapi de monitorizare.

olivia26, ma bucur ca ai fost la eco si ai vazut casuta lui bebe, peste 2 saptamani o sa-l vezi si pe bebe mic.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

brie, pe fetita ta brianna o s-o trec pe listuta diseara. sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Maryb multumesc f, si voua, la toate va doresc sa va aduca BBii numai bucurii

Mergi la inceput

Haahahah, hai ca "bag" repede 9 mesaje.......

Brie 6+ si 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Multumesc mult pentru sustinere!cred ca maine fac si eu test si poate ma ajuta DD sa ma alatur voua

mav unde ai poza cu punctuletele?vreau sa le vad si eu

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

ginye55, am vazut primele poze cu BBlul, cat un bobulet de orez, cand te gandesti ca dintr-un punctulet mic se va face ditamai omul .....De abia astept sa am si eu primele poze cu puiul meu.
Sunt atat de mandra si de fericita, de incantata, de parca ar fi prima oara....

Brie 6+ si 5 ani

Mergi la inceput

mcrissa iti tin pumnii stransi pt maine cand iti vei face testul. Eu una, cel putin, astept cu nerabdare sa ne spui maine care a fost rezultatul testului.

Brie 6+ si 5 ani

Mergi la inceput