Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
maryb spune:
maaaaaav, intradevar si eu vad 2 punctulete....

.....abia astept sa-mi spui ce ai vazut azi la dr.
ok, nu o scot din listuta pe mami de alexa, decat daca o sa ceara ea.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
alexuta, si eu m-am amuzat ca si mcrissa de ceea ce ai zis tu cu 4s. 

....chiar ca nu mai ai rabdare.
mcrissa, te asteptam sa te alaturi acestui grupulet. 
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
viorica avram spune:
Buna!
Fetelor eu am slabit 2 kg si nu am pofta de mancare. orice as manca nu imi place. nu stiu daca e bine sau rau. nu tin regim, mananc ce cred ca imi face bine. seara nu pot sa mananc nimic si mi se face o greata.
ma dor sanii si ametesc. sunt nervoasa si imi vine sa plang. sper sa nu fie nevoie de diazepam ca la prima sarcina.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Viorica
5+ si
shalini4.8 ani
poze
bebe2
monica_dicut spune:
mary, tocmai de aceea este Alexa noastra ![]()
Ti-am zis io ca o sa fiti multe fete dragi mie aici si o sa ma mut cu voi... daca ma primiti 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
mav spune:
mary, iti imaginezi ce nerabdatoare sunt sa aflu...
pt ca "la ovulatie" m-au intepat ambele ovare, insa dna dr mi-a zis ca vede corpul galben pe partea dreapta....
Alexa1983, sa stii ca si eu tot ca tine am considerat saptamanile (adica 4s in ziua cand trebuia sa-mi vina), tocmai pt ca ultimele 3 cm au fost fix de cate 25z si sunt sigura ca -practic- ovulatia a fost mai devreme decat teoretic!
Si uite, si aici tot asa mi-au calculat, automat. Ma rog, o sa mai vedem la echo...![]()
Viorica, diazepam in sarcina?!
mcrissa, mai ai putin rabdare, macar pana maine dimineata, cand ai putea sa faci un Barza Gold (cu 4 zile mai devreme)! Noi te asteptam cu drag!!!
Eu mi-am mai revenit un pic, am papat un strugure si vad ca mi-a taiat greata!
bb
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
viorica avram spune:
Da Mav, am luat diazepam in trim 2 si 3 de sarcina si extraveral pentru ca lesinam in fiecare zi. sper sa nu fie nevoie sa iau si acum.
medicul mi-a prescris si mi-a intrerupt in ultimele 2 saptamani sa nu iasa copilul prea adormit.si nu e!![]()
de data asta ma supravegheaza alt medic.
ma intreb ce voi face cu durerile de oase din ultimul trimestru. ar trebui sa iau calciu dar nu stiu cum sa incep si cand. sper sa imi spuna dr. la noi in oras medicii te trateaza de parca ar fi strict secret totul.
mi-e groaza de spitalul nostru de aici dar am gura mare si fac fata la scandal.![]()
Viorica
5+ si
shalini4.8 ani
poze
bebe2
brie spune:
Buna fetelor ! In primul rand imi cer iertare ca nu am mai intrat, dar am avut ceva treburi de rezolvat si M-AM SIMTIT INGROZITOR!!!!! (greata , sani durerosi, nervoasa, etc) Va multumesc pentru primirea in "clubul" vostru.Maryb vreau sa-ti dau si eu datele DN 22.05.1979, UM 27.01.2008, DPN 03.11.2008.(si mai am o fetita Brianna de 5 ani-03.12.2002).Tu la ce medic mergi la Medlife? Si eu tot acolo merg la dr. Popa Mirela si sunt programata pe 27 la control si pe 29 la eco pt ca atunci am gasit loc liber..... Mi se pare tare aiurea faptul ca, de ex, pe 29 merg la eco si in ziua respectiva este dr. Munteanu si ea imi va face eco.Dupa care, eu cu rezultatele trebuie sa-mi fac o noua programare la dr mea ca sa-i arat ce si cum.Nu stiu dar e tare aiurea! Nu inteleg de ce un singur medic nu poate sa se ocupe de tot, control, eco, etc. Tu cum procedezi?
Brie
6+
maryb spune:
viorica, si eu as vrea sa mai slabesc...dar in ciuda starilor de rau reusesc sa mananc. tot ce imi doresc este ca bebe sa fie bine.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
mav spune:
am reusit sa dau afara si strugurelul... nu stiu ce sa ma mai fac...
cred ca o sa ajung la perfuzii pana la urma...
viorica, m-am mirat si eu... apoi am citit prospectul la diazepam si am descoperit cu uimire ca are efect antispastic uterin, dar ca totusi se administreaza cu prudenta in sarcina. bine ca fetita ta n-a fost afectata (eu am luat in ultimul trimestru de sarcina detralex-pt reglarea circulatiei- facusem o tromboflebita hemoroidala.... si ma simt vinovata... ca si Seb are probleme cu hemoroizii... desi e atat de mic
, mereu m-am intrebat daca nu cumva tratamentul acela l-a afectat...), am vazut pozele voastre, sunteti foarte frumoase! iar Shalini are niste ochi superbi
, sa va traiasca!