Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
mav spune:
Neatza!
Diana, stai linistita in privinta acidului folic! In general, este recomandat sa consumi un supliment de 400 micrograme=0,4mg de acid folic zilnic (pe o perioada de 12 sapt. inainte si dupa ce ramai insarcinata). Asa ca tabletele de 1mg acopera foarte bine necesarul de acid folic.
In privinta Utrogestanului.... daca il suporti mai bine pe cale orala, nu-i nicio problema, doar scrie si in prospect ca poate fi inghitit. Cica pe cale vaginala se absoarbe mai bine, dar daca nu-l poti lua asa, e bine si oral.
Mie imi facea rau ceva din compozitia Utrogestanului (mi se iritase tare toata fata), asa ca am trecut pe Duphaston (de la care am impresia ca ma balonez, Danutu!).
Fetelor, eu am doua poze de la prima echo... in una apare doar un punct negru.... in cealalta apar doua.
Am niste emotii la gandul ca... ar putea sa fie 2 bebei in burtik....![]()
O zi usoara tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
neata dragi gravidute,
ma bucur ca au reaparut fetele, dandusa, vrajitoarea, danutzu. 
ginye, ce frumos arata primele poze ale bebelusului tau...mmmm....abia astept si am si eu poze cu bebele meu.
mav, 

2 bebelusi....

fetelor, pe mine nu prea ma mai dor sanii noaptea, de fapt nu prea mai simt nimic la ei, in schimb mai simt ceva dureri ziua. Noaptea trecuta am facut o gramada de drumuri la baie, nici nu prea am dormit bine daca m-am trezit de atatea ori iar mai devreme imi era cam rau si ma cam durea burtica ca la CM. Cam astea-s vestile de la mine deocamdata.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
dragele mele, va anunt ca alexa si mami s-a mutat la odiseea de septembrie-octombrie, intrucat a spus ca la aceasta odisee nu si-a gasit locul. Deci o voi scoate din listuta noastra.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
am sunat acum si mi-am facut programare la dr. iosup pentru eco morfofetala de trimestrul I. Pe 24 aprilie am programarea.
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
aluxuta, ai facut 4 saptamani ??? 

maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Alexa.1983 spune:
teoretic da....ca ultima oara mi-a venit la 25 de
zile....deci azi am 4 saptamani
....
...
TESTELE MELE!!!...
LAURA
+4
monica_dicut spune:
Hellou 

AM venit sa vad ce fac doua din gravidutzele mele preferate 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
mav spune:
mary, baga un ochi www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">aci si da-ti cu parerea (este echo din sapt. 4+
), ca pana la urmatoarea echo, eu nu stiu ce sa cred...
...pacat ca a plecat mami de alexa... este loc destul sub soare pt fiecare! eu ma stiu pe mine cat de sensibiloasa am devenit, asa ca pot sa inteleg si alta graviduta sensibila... mary, te rog, n-o scoate din listuta daca ea nu ti-a cerut asta!
mie imi este in continuare f rau... ma termina greturile astea, ametelile si somnolenta....
6w+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mcrissa spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
teoretic da....ca ultima oara mi-a venit la 25 de
zile....deci azi am 4 saptamani
.......
TESTELE MELE!!!...
LAURA+4

ce tare e raspunsul tau.se vede ca nu mai ai rabdare, dar totusi chiar daca-ti vine la 25 de zile asta nu inseamna ca saptamana are 6.5 zile, deci tot in Z28 vei face 4 saptamani

in cateva zile stiu si eu daca ma alatur grupului vostru.inca nu am curaj sa fac test de teama unui esec

Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormolocin asteptarea mormolocului