Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc maryb

Bun venit noilor gravidute estyanda si viopuiu. O sarcina usoara si un bebe sanatos.

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Mergi la inceput

Hera tocmai ma uitam pe listuta si am observat ca suntem nascute in aceeasi zi!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, sper sa ne gasesti aici. te-am trecut pe listuta, am vazut ca ai scris la capitolul trecut. da, eu merg tot la dr. Popa Mirela la Medlife pe 18 martie am programarea, insa eu la telefon am zis ca vreau programare la doamna dr. Popa Mirela pentru o eco de sarcina de trimestru I. Si m-a programat pe 18 martie (programarea am facut-o pe 25 februarie).

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Am reusit sa atasez la semnatura si pozele (echo) cu bebeul meu!Punctuletul acela negru este bebicul!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da asa e Ginye sarbatorim impreuna. Si mai avem si acelasi DPN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

ce fac fetele? eu am vazut un serial si apoi am dormit putin!

acum beau un laptic cald, dar tigara tot nu pot s-o las

si azi nu am mai avut asa multe episoade de crampe ca de Cm!
cred ca vor disparea de tot

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Fetelor, pe maine m-a luat o greata... ma bag la somnic, poate ma mai lasa! Vorbim maine! Pupici!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Salutare mamici!

Nu am reusit sa ma loghez de o saptamana si nu imi vine sa cred cat de multe ne-am strans si cat de mult ati scris!

Bun venit tuturor mamicilor noi, chiar daca am cam ramas in urma vreau sa va salut pe toate!

Am fost si eu la medic saptamana trecuta si mi-a spus ca e in uter si mi-a spus sa iau utrogestan. Am mers la dr Lemnete.
In rest... si eu sufar rau de foame, nu trebuie sa mananc neaparat mult dar totusi trebuie sa iau ceva in gura.

Am facut un burtoi... nu stiu daca din cauza meselor mai dese dar ma simy tare balonata. Mi se pare prea repede sa se vada ceva, uneori simt ca mai am putin si explodez de tare ce imi e burta.
La voi cum e?

Va pup si sper sa reusesc sa ma loghez mai des si sa fiu mai activa!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

pupam cu drag gravidutele si sambureii

noi ne luptam cu greturile care ne cam fac probleme...,nici cafeaua n-o mai pot savura...,de mancat am cele mai ciudate pofte...,ceapa cu branza si sunca afumata...,jumari cu mamaliguta calda...,swaorma...,numai junk-uri as manca...,zici ca-s nebuna...,da' zau ca nu pot sa ma abtin...,asa ca bag...
dorm cat cuprinde...,seara ma culc cu fimea de obicei la 21.30...,ne trezim la 7...,apoi cand isi face ea somnul de peste zi,trag si eu pe dreapta ca abia ma mai tin ...
pe 17 mergem la control,abia astept...

Mamica stralucitoare
6+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna burtici.am aparut si eu ,am luat o pauza.azi am fost sa-mi fac analizele de sange si din burtica ,abia dupa 2sapt sunt gata.m-a dat gata sculatul dimineata la6 - e tare departe dr meu de mine -si faptul ca mi-a luat sange ,dar trece.
danutzubine ai venit la burtici -spune-mi si mie te rog cum o sa iei utrogestanul oral saau vaginal-eu iau oral si mi-e tare frica sa nu fie gresit ,pe prospect scrie ca gravidele sa ia doar vaginal.mersi anticipat.
acidul folicromanesc era inainte de 5mg ,acum e de 1mg-luati 5pastile?sau cate ca nu mai stiu nici asta cum e bine.va pup,ma culc ca mi=e tare somn.

diana mami de andrei(19.10.2006)si6+

Mergi la inceput