Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

gata dragelor, promit sa ma linistesc!

acum am o nelamurire: voi cum ati calculat varsta sarcinii, cea pe care ati pus-o la semnatura? dupa Um? ca eu asa stiu....si vad ca gyne55 care a fost la echo are mai putin cu 2 saptamani!
si sunt derutata....ca nu stiu cand e mai bine sa merg la medic!
as vrea cand ma duc sa ii vad si activitatea cardiaca!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mary, stai linistita nu ma supar eu asa usor daca s-ar putea v-as da din optimismul meu.
mav, ai spus exact ce gindesc eu
ginye, felicitari!
oana, citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1" target="_blank">aici

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

va spune o gravidutza optimista. sper sa nu va suparati pe mine, dar sunteti de un pesimism rar intilnit. fruntea sus, bb nu are cum sa fie altfel decit bine. simptomele nu au nici o legatura cu starea lui. mincati sanatos, traiti sanatos si totul e bine.

alexa simami

sa stii ca o sustin pe mary in ceea ce ti-a scris. eu inteleg intentia ta, care n-a fost rea, insa exprimarea ta, m-a deranjat si pe mine! nu m-am suparat pe tine, probabil ca n-ai idee ce inseamna durerea pierderii unui sufletel si nici nu-ti doresc sa afli. eu n-am scris aici nimic despre temerile mele in legatura cu sarcina, le-am pastrat pt mine sau le-am marturisit acolo unde stiam/speram ca voi fi inteleasa si voi primi ajutor (asa cum am oferit si eu altora alta data). almiona, care deja a avut ceva pete si are motive de ingrijorare, n-a scris nimic aici despre asta. mary nu s-a vaitat cine-stie-ce... miruna este medic rezident ecografist (sper ca am inteles/scris bine), sigur a vazut multe lucruri neplacute la spital, pana acum si de aici toata nesiguranta ei...
insa tu ai generalizat... ca suntem toate de un pesimism rar intalnit...
....te rog frumos sa nu ne jignesti pe toate cele care avem motive de ingrijorare mai multe decat ai putea avea tu...ok?
la urma urmei, suntem aici sa ne sprijinim, sa ne incurajam una pe alta!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Miruna22, varsta sarcinii se calculeaza in fuctie de prima zi a ultimei menstruatii. Dar, ca in cazul meu, daca ai o menstruatie neregulata (intarzieri de peste doua saptamani), ovulatia nu mai are loc in zilele 12-14 de la menstruatie. aceasta perioada de ovulatie este dereglata. La mine, ovulatia a avut loc cu 2 sapt mai tarziu decat trebuia in mod normal. Sper ca am fost destul de coerenta..

Va pupic!

5+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ginye, inseamna ca ai ovulat mai tarziu si de aici diferenta de 2s.
bine ca ai vazut ca e totul ok pana acum si iti doresc ca data viitoare sa-i vezi si activitatea cardiaca.

alexa si mami, ma bucur ca nu te-ai suparat.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

pai asa stiam si eu!
deci eu azi am implinit 5 s de la UM
cand ar fi mai bine sa merg la medic?

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

miruna, in general, la dr e bine sa-ti faci programare dupa doua saptamani de intarziere a menstrei (adica din saptamana a 7-a de sarcina incolo). si atunci ar trebui sa se vada si ritmul cardiac, dar am citit despre destule cazuri cand bataile s-au vazut putin mai tarziu. depinde cand ai ovulat.... si depinde si de cat de performant este ecograful, dar asta ar trebui sa stii tu mai bine!

eu am fost mai devreme la dr pt ca aveam motivele mele de paranoia, insa lasand la o parte faptul ca am vazut saculetul in uter (ceea ce nu-mi garanteaza nimic in plus in legatura cu embrionul -ca ar fi sau nu viabil-, decat ca sarcina sigur nu e extrauterina), dr nu mi-a facut nimic, nu mi-a dat nimic... pt ca este prea devreme! si eu trebuie sa ma rabdare si sa astept tot ca si tine!
hai, zambeste, bucura-te ca ESTI GRAVIDUTA!!!!!!!!!!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

mav, nu sunt numai ecografist, sunt pe specialitatea radiologie si imagistica medicala (adica tot ce inseamna investigatii prin raze x si nu numai :radiografii, echografii, mamografii, computer tomografii- CT, rezonanta magnetica nucleara -RMN)!
Am 5 ani de rezidentiat si deocamdata sunt in anul 2, inca pe stagiul de radiologe generala (din care mai am 6 luni)...insa dupa-masa vad foarte multe echografii cu doamnele doctor (si fac chiar...incerc si eu sa invat, chiar daca stagiul de echo e mai tarziu si e de doar 3 luni....ori eu in timpul asta am apucat sa invat destule).....dupa cum bine ai spus, vad foarte muuuulte sarcini oprite in evolutie si gandul asta ma termina!
plus ca sunt o fire fricoasa, se zice ca medicul este cel mai rau pacient....uneori exagerez cu stressurile de tot neamul, apoi tot eu ma incurajez....in general sunt o fire puternica!
una peste alta, imi doresc enorm acest copil si ma rog la DD sa fie bine!

P.S.: mai e o problema....mai stau si in mediu de radiatii!!!! si nu e tocmai usor sa ma feresc mereu, sa am grija pe unde intru si pe unde nu (ma refer la incaperile in care se executa radiografii!)

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

miruna, te inteleg foarte bine (si dpdv profesional si dpdv... uman).
trebuie sa ai grija de tine si te rog sa incerci sa privesti partea buna a lucrurilor!
...si te rog, pofteste si la odiseea gravidutelor de Cta, vei gasi multe fete extraordinare acolo!

iar noi, fetelor, sa fim mai tolerante si mai unite, caci din pacate, este foarte posibil ca nu toate cele care ne-am inscris sau cele care vor mai veni la aceasta odisee... sa ajungem si "la scutece"...
asta-i viata... cu bucurii, cu emotii de tot felul... cu incercari... mai grele sau mai usoare!

alina-mami de alexa, sper sa-mi intelegi punctul de vedere si sa nu te superi tu pe mine (de data asta)!

6w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hera25, ginye am corectat in listuta.

estyanda, bine ai venit, sa-ti traiasca fetita de 6 anisori si bebicu din burtica sa fie sanatos. Daca vrei sa te trec pe listuta trebuie sa-mi spui DN, UM si DPN. Iti apare NE-MODERATE pentru ca primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar foarte greu, de aia nici fetele nu te-au vazut. Mai scrie repede mesaje cu orice, numai sa le scrii repede.

viopuiu, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Acelasi lucru si la tine, primele 10-12 mesaje iti sunt moderate, asa ca da-i bataie si scrie-le repede.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput