Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, am pregatit pentru maine un CAPITOL NOU

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mary, am vazut ca ai deschis capitol nou, dar scriu tot aici... sa nu va mai tin in suspans.
...Am fost la dr, l-am vazut si auzit pe bebele nostru (e doar unul! -cica al doilea punct era un vas de sange, care nu era pe endometru), are o inimioara harnicuta, care bate cu putere (ca pt 7 sapt si o zi, desi noi avem 6 s si 5z, eram sigura ca am avut ovulatia mai devreme!)!!! Totul arata minunat, suntem asa fericiti!!!!
In legatura cu varicela, a zis dna dr ca a mai avut gravide in situatia asta si ca n-au fost probleme! Sebi va merge in continuare la gradi... Si sa speram ca nu se va intampla nimic rau...

Mary, noua ne-am zis sa ne programam pt urmatoarea ecografie oricand in luna mai, dar de preferat in s13-14.

mcrissa, am emotii pt tine, iti tin pumnii sa vii cu vesti super maine!

Anes, imi pare rau ca treci prin asta! Sincer, nu stiu daca sa te incurajez sau nu... mai bine iti spun despre experienta mea si tragi tu concluziile...
La ultima sarcina am avut sangerari date de un hematom langa saculet... Am facut tratament de sustinere (dar n-am putut sta cuminte in pat, ca nu mi-am putut lua concediu) si... dupa ce vazusem inimioara lui bb batand... am aflat in sapt. 9 ca s-a oprit in evolutie, desi hematomul se retrasese si saculetul se fixase bine intre timp... Sper ca totusi sa se rezolve cu tratament... depinde cat de mare este suprafata de dezlipire...
Numai Dzeu poate sti daca si cate zile are bebele tau! Eu ma rog pt tine sa fie bine!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput