Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Ralucaspm, mi-a dat prin cap sa caut acolo codul dar dulapul meu nu e in catalog, ca de altfel multe alte produse pe care doar acolo le-am vazut...Nr de tel l-am notat eu de pe site, dar cine sa ma ajute fara cod?!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Nicoleta cum sa se termine soro la noi norocul cu lapticul... Eeeei!
Tare dulcica camera baietilor - si cred ca le place foarte mult patutul ala in forma de masina, nu? Sa-si stapaneasca camaruta sanatosi 
Pucca de data asta am comandat cosmetice (sanosan). Si chiar am vazut ca sunt si mai ieftine decat in hipermarket, asa ca am facut o afacere.
Ieri am desfacut lenjeriile de la Ikea, si sunt foarte multumita de ele. E un bumbac asa de moale si bun! Mai am un set de la bebeconfort. Dar materialul astora de la Ikea e incomparabil mai bun. Plus ca sunt foarte fericita de cearceafuri (se potrivesc la tanc cu salteluta mea, si sunt cu elastic). Acum trebuie doar sa vad cum se comporta la spalat.
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
pucca felicitari pt saptamani
. la cate mai vrei tu.
clauclau esti invidiata pt printesa. cred ca va fi data de exemplu pozitiv la toti bbeii...uite mama la
de clauclau cum sta ea cumintica...fa te rog si tu la fel.
naty...nu iau locul delphinasului. dar am umblat cu cioara vopsita
...pantaloni cu talie joasa, si o pereche de gravida primita.
am si eu poze...cu ce-am fost
si ce-am devenit.
http://community.webshots.com/user/gecko0001
la lyvy eu nu intelesesem ca o induce ci doar ca vrea sa o tina in spital. daca e de indus atunci sa mearga...dar daca e doar de uitat la stele in spital...eu as zice pas. ca parca nastea in toplita si nu in mures...asa ca e relativ usor de ajuns la spital in caz ca ceva.
oricum, stau cu impresia ca deja pupaceste la fatuca.
asa-i lyvy?

spor la nascari!
Nicoleta spune:
Salut.
Kya, baietii mei nu vor sta in aceeasi camera. Avand noi 3 dormitoare, fiecare va sta in camaruta lui. Camera lui bebe nu este inca gata, mai am de amenajat cate ceva, am de cumparat draperii, de pus aplica... (asta o face sotul), cumparat saltea pentru patul de o persoana care e acolo...sters mobila... Mai sunt multe, dar sper ca mai am timp (vineri ma luase o durere de burta in Selgros...).
O zi buna sa aveti.
Nicoleta
34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
natynic spune:
Yeeesss, a pus Gecko poze!!! Fata mea, tu unde si cand ai facut facultatea, ca io te stiu de undeva?! Iti sta mai bine bruneta. Si in alta ordine de idei, si eu cred ca Lyvy deja munceste...si nu la 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
No, helou fetele!!!!
Nu am nascut.
Am fost de dimineata la doctor la consult si eco, toti parametrii sunt ok si la fel ca si pana acuma, nu s-a schimbat nimica. Am reusit sa negociez ca macar de maine sa ma internez, si nu de azi, deci mai am o zi!!!![]()
Dar am o veste care ma bucura, dupa ce am ajuns acasa de la consult, am fost la pipi si cand m-am sters am vazut un guguloi mare gelatinos si maroniu. Evrica, a iesit dopul!!!!

Oare cat mai am pana la alte semnale?????
Clau, la tine ce timp sa- scurs intre dop si ruperea apei??
Livi
+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele
zozela spune:
'neata!!
Am primit SMS-ul,Naty(
)-dar nu ti-am raspuns pt.ca eram deja in plina editare a listutei
..Deh..nu ma pot abtine!
Cu depresia..stau bine..Ne e greu,avem ochii rosii si umflati,casa cu fundu-n sus,dar cand zambeste mogaldeata asta..uitam de tot..Ma intelegi tu bine,cred!
Pup Iulia pufoshica!!Cand vine acasa?Cred ca deja are ceva kg.la activ!!
Nu am apucat sa citesc din urma,am vazut doar listuta!Bucurie mare cand am vazut numele Ioanei,Adriutei si al Simonei la mamici!!
Felicitari fetelor!!Bine ati venit in stol-puiuti dragi!!
Ash..fug,ca-mi triluieste randunica..
Reviin
Ela,mami de sufletel blond!!
Photos-Camera mogaldetei
lyvy spune:
Si-acu cateva raspunsuri:
Luny, din pacate asera am sarit peste inducere, pana a venit randunoiul in pat eu sforaiam,asa ca....
Naty, merci de galerie, azi inca sunt acasa!!!
Aleze pt schimbat sunt si in farmacii de la firma Hartman, se numesc Fixies, pachet albastru, au 60*60, pretul e tot pe acolo.
Adriutza, mare multumesc pentru intimidarea berzei, pai asa nu se mai poate!!!!
Ana, foarte dlagute desenele din camera lui bebe!!!
Gecko, aste e si problema mea, nu inteleg de ce trebe sa stau in spital, ca oricum nu-mi fac nimica, cred ca o iau razna, sarcina e ceva fiziologic, nu o boala, mai ales ca acuma nu am nici o problema.
De Fe, nu am intrebat eu, da nu-i bai.Ca iau si eu dinintea sarcinii, sunt varza la capitolul calciu de cand sunt copil.
MEEEEEEEEEEEEI, am vazut poze, da esti si tu sexoasa rau!!!

Livi
+40+5 zile
Iris Miruna
Pozele mele
Kya spune:
ZOZEEEEEE! Welcome back! Ce dor ne-a fost de tine!!!
Nicoleta sory, am inteles eu gresit. Sa ne arati poze si cand e gata celalalt smotru.
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Salut!
Hai sa va zic una tare!!:: AZI FAC 40 SAPTAMANI, DUPA ULTIMUL CM!!..dupa eco ar mai fi pana pe 14!
...deci HAI BARZAUNULE SI SPRE UNIRII, CA-S P-ACILEA, BRE!!!..OK, NU AZI, DAR MAINE, POIMAINE, HAI, BREEE!!

...Sa-mi schimb semnatura, sau s-o las asa, sunt in ceata!..![]()

LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!