Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

luny lasa mama bautura, ca te cauta barza si te gaseste beuta si nu vei putea impinge.

lyvy hai ca mai e un pic. baremi colul tau nu mai teapan ca cimentul daca deja ai eliminat dopul. esti pe calea cea buna.

naty, cluj, 2002. poate ca de la stirile de la ora 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, schimba semnatura, ca poate stimulezi barza!!

Zoze, helooooooooooo, mai hai pe crengutza sa ne mai povestesti una alta!!!

Mai, nu-mi zice iara nimeni nimica de dopul ala?????

Livi +40+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gecko, Gecko, mai,mai, dar esti scumpa foc!! ma bucur ca ni te arati, si unde ziceai ca te-ai ingrasat???????????
lyvy, hai ca sunt pa cu ciuperci, maine e 11, deci maine fac 40, si atunci schimb semnatura!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza!
Nu prea pot sta la comp deocamdata ca mi s-a rasucit un muschi pe spinare (vo 2 cm mai jos de locul unde se incheie sutienul) si nu pot sta nicicum! Nu mai pot nici sa oftez. In sfarsit, un motiv concret de a nu mai sta culcata pe spate, ca e pishu lumii daca indraznesc...Bine macar ca daca reusesc sa ma ridic, mai reusesc sa imi fac treaba stand bipeda...

Am citit ceva-ceva...
Livi, bafta multa, nastere usoara! Apai, nu iti zice nimeni nimic cu dopul, ca sa nu te dezamageasca, pt ca ziceau fetele ca poa sa dureze ceva zile pana nasti. Da tu bucura-te, ca esti pe calea cea buna!
Dana-indiana,(sau canadiana) bine ai revenit pe crenguta!
Bubu, cred ca sapt asta iti iei in primire baia, nu? si casutza ta odata cu ea, desigur.
Zoze vad ca incerci crengutza :) Hai curaj, tzup tzup pe ea ca nu se rupe
Gecko, m-ai spart cu pozele tale! Cica ea nu pune poze ca nu e multumita cum arata Pup fotomodeala, ca tare dulcica mai esti!
American Vio, deci sunt in limba dupa wall-quilt-urile alea din camera de bb! Asa de mult, incat ma bate gandul sa incerc sa fac si eu. Le-ai cumparat de gata? Incerc sa gasesc pe net patternul macar la ceva similar, dar deocamdata am gasit numai la questii prea complicate...
Adriuta, felicitari pt izbanda lactata!! asta da batalie castigata!
Luny, happy 40!

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt prin zona:)) in we nu am avut timp nici sa respir, dar sa intru pe forum!!! ma duc sa citesc din urma, apoi la alte treburi si poate dupa amiaza voi reusi sa stau mai mult cu voi:)

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR 5 SAPTAMANI (35 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Mamici tetinele de la biberoane trebuie sa fie de latex sau de silicon? Care sunt mai bune? Parca Naty ne spuse-se ceva legat de asta, dar nu-mi mai aduc aminte.

+36, Bianca Maria
AMR maxim 3 SAPTAMANI!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Sa avem parte de o saptamana super, cu nasteri usoare, bebei sanatosi si mancaciosi!!!

Lyvy, gata, chiar ca mai ai putin-putin! Ti-as raspunde eu legat de dop, dar ... habar n-am. Poate sa se declanseze nasterea in cateva ore sau zile. Te lamuresc doctorii maine. Noi iti tinem pumnii!!!

Adela, iti tinem pumnii si tie, sa ai parte de o nastere usoara, bebe frumos si sanatos si recuperare rapida si usoara!

Gecko, ce fata faina esti!

Naty, sa vezi ce-o sa te descurci tu cand vei avea fetita acasa, in brate. N-o sate mai saturi de ea!

Kya, felicitari pentru achizitii. Cred c-o sa cumpar si eu saltelute de-alea absorbante de infasat. De la Cora mi-au dat o cutiuta cu niste scutece, servetele umede, caciulita si nu mai stiu ce, si era si o salteluta din asta. Arata foarte bine si vine la fix pe masa de infasat. Si daca nici nu eparea scumpa o sa-mi iau si eu (adica trimit sotul, sper sa nu vina cu cine-stie-ce prostii).

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi
Ariel, frate, esti tare cu postarile la subiectul 'cu pricina'
pup stolu' si ies la alta sedinta de shopping, sa mai facem miscare, poate cine stie, or aparea si la mine ceva semne!..

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kya, tu de cand zici ca stai acasa? ca de luni gata, stau si eu,,,de abia astept

Alina 33+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa..Bai Sovi esti mortala!
Apropo de greutate-cand am ajuns acasa de la spital,primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma cocotez pe cantar!Concluzia: -8kg.!!La cantarul de Sambata asta: -12 kg.in total!!Sunt socata!Nu ma asteptam sa scap asa de repede de ele!O fi de bine?!
Kya!
Luny iti tin pumnii sa soseasca cat mai repede barza!
Livi!!Cred ca barza asta-ori e uituca,ori a orbit!!Care-i treaba cu dopul?!Io nush ce sa-ti spun ca pe-al meu nu l-am zarit..desi era pierdut demult,dupa cum mi-a zis dr.la controlul buclucas..
Hai Livi!!
Laly ce putin mai ai!
N-am apucat sa urez "Bun venit!" noilor randunici-BurticaMica si gecko,se pare ca Burtica a si nascut-Felicitari!!-iar gecko-e activa bine deja!
Pucca ai deja 36+!!Bravo!De-acum incolo..poate sa vina Biancuta cand vrea ea!
Va pupacesc pe toate-nu va nominalizez ca nu are rost-aveti grija de voi!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput