Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 16
pucca spune:
Sunt singurel
Bing, bang!
Printre copaci
Bing, bang!
Randunici haideti la cafea!!!!
+36,
Bianca Maria
AMR maxim 3 SAPTAMANI!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
natynic spune:
BRAVO, Pucca, bravo, bravo!! Tu stii ca tie si Stelei in mod special va tin pumnii sa ajungeti cu bine la termen pentru ca stiu prea bine cat de greu v-a fost cu consemnatul la pat si frica vesnica de a nu pierde sarcina. Gata, tu nu mai ai nici o grija, de acum cand o fi, o fi (barza noastra originala cred ca va face misto de tine si Stela si o sa va suiti pe pereti nerabdatoare sa nasteti, cum a facut si cu Simo 27!)
Gecko...adica tu pana acum n-ai avut haine de gravida?? Dar cum arati, mama? O intreci pe Delphin, campioana-manechin a noastra??? Si de ce esti rea si o sfatuiesti asa pe Lyvy, tocmai tu care zici ca nu suporti sa astepti pana la termen si sa te tarasti pe jos cu burta? S-o fi saturat si ea, mai ales ca e taaree greu la 

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Naty multumesc!!! Tu ai fost mereu aproape de sufletul nostru, si am simtit asta. De aia Dumnezeu ti-a dat minunea cu numele Iulia, pentru bunatatea ta!!!! In momentele tale grele, tu nu ne-ai uitat, mereu ne-ai incurajat, ai fost un exemplu pentru noi! In legatura cu barza cea plina de surprize, eu optez pentru cezariana, pe care o voi programa maine cand merg la dr. Asa ca......surpriza ar fi sa se intample ca la Clau!!!! Sau mai stii?!
+36,
Bianca Maria
clauclau spune:
Neata randunici, am avut o noapte linistita. Rebecca s-a trezit doar de 2 ori la papa si s-a culcat la loc. Imi vine sa o mananc, de dimineata statea la ea in patut cu ochisorii mari...Cred ca a stat mai bine de 40 de minute linistita asa, pana sa inceapa sa se agite. E asa de cumintica!!! Iar seara la masaj este asa de incantata, dupa care facem baita si iarasi, nu zice car! In schimb, nu prea-i place cand ii fac toaleta ochisorilor, nasucului, urechiuselor...Dar se compenseaza totul caci stie ca-i vine apoi un san plin de lapte! ![]()
Pucca, felicitari iubita! De-acum stai linistita, indiferent cand vei naste va fi bine!
Lyvy, tu cum esti azi? A ajuns barza la tine?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ralucaspm spune:
Naty, la IKEA trebuie sa aiba un telefon pt informatii. Noi asa am sunat pt o biblioteca sa intrebam cate mai au ca sa nu ne ducem degeaba. Am sunat in Atena, dar trebuie sa fie si pt Bucuresti la fel. Poate il gasesti pe internet sau suna la informatii si scapi de un drum pana acolo.
Raluca
36+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Nicoleta spune:
Salut.
Ma bucur sa citesc despre bebelusi cuminti si mancaciosi, despre sani mustind de lapte... bine ar fi sa nu se termine norocul asta taman la noi.
Daca nu pot sa ma laud cu dormitorul lui bebe (inca) (desi in mare este si el "acolo"), va arat niste poze cu dormitorul lui Stefan. L-am primit sambata, iar dupa instalarea lui am cam smotruit... nici acum nu s-a terminat, mai sunt de pus jucariile pe acolo, sper sa le gasim loc (ca taaaare sunt multe!) (sufrageria este plina-ochi!).
Enjoy!
http://good-times.webshots.com/photo/2428388140101701233PSvtyX
Nicoleta
34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
Kya spune:
Buna dimi randunici... Eu iar am stat cu randunoiul pe skype pana la 4 dimineata.... si la 10 m-au trezit cu telefonul cei de la bebelusul tau. Vin azi. Yupiii!
Pucca bine ai venit inapoi, si felicitari pentru cele 37 de saptamani
acum poti sa te relaxezi si sa stai (mai) fara probleme. Termini si santierul si gata! Asteptam data fixata!
Varuna ce frumoasa e camaruta Marei! Si ce mamica talentata - tu ai pictat, nu?
Cris 
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ralucaspm spune:
Naty, nr de cod il iei din catalogul IKEA pe care il gasesti tot pe internet.
http://ikeaeu.ecweb.is/08/MRO/
Raluca
36+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
pucca spune:
Multumesc Kya!!! Cu data fixata vin maine! Ce ai comandat de pe bebelusul tau?
Am mai taiat si eu ceva de pe lista. Am luat saltelutza pentru patut si 2 lenjerii de pat, una roz si una bleu, amandoua cu printese, catei si pisicutze.
+36,
Bianca Maria
pucca spune:
Clau multumesc pentru felicitari!!! Vorba ta, acu sunt mult mai linistita!! Am vazut pozele cu Rebecca, si m-am topit de dragul ei. Ai 2 ingerasi acasa,poti fii mandra mamico!
+36,
Bianca Maria