Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 15
ccris_ccris spune:
randunici,
ca de obicei, pe la ore mici,
Am dormit dupa-amiaza si acu nu prea am somn.
AM profitat ieri si azi de vremea frumoasa si am gradinarit un pic cu randunelu', pe urma am gatit, am dormit, am iesit nitel la plimbare, ne-am uitat la un film impreuna si acum, iata-ma, el doarme si eu pe crenguta. Am citit din urma tot si acu' fac o scrisorica:
In primul rand sa facem nitica galerie pt. Lyvy si Adela:
Hai Lyvy! Scapa de dop!

Hai Adela, nastere usoara!

Apoi, felicitari BurticaMica si Alice, sa va traiasca puiutii, sa fie papaciosi si sa aveti laptic din belsug pentru ei!
Naty, ma bucur ca mai e un pic pana vine printesica ta acasa! Te cred ca ai emotii, spor la pregatiri! Doamne-ajuta sa treceti cu bine si peste incercarea cu ochisorii!
Delphin, Adriutza

, superb gest ati facut pentru Naty!
Bitza, si eu m-am gandit sa nu fie prea cadita prea mica, dar vazand si facand.
Kya, felicitari pentru semnatura, pentru achizitii, spor la pregatiri si analize!
Dana, bine ai revenit pe crengutza, desi nu cred ca ne cunoastem, facem acum cunostinta. Imi pare rau ca ai avut probleme, tinem pumnii sa mearga bine in continuare. Ai grija de tine si de bebelusa!
Vio, camera lui Sean e o splendoare, felicitari!
Delphin, bine ai revenit mamico, spor la stabilit un programel, dar mai vino si cu cate un sfat din cand in cand! Superbe pozele cu baietii tai, sa-ti traiasca!
Clau, m-au dat gata copilasii tai, cat sunt de frumosi si cu cat drag o tine Razvanel pe surioara lui in brate! Sa-ti traiasca!
Flori, felicitari si bine ai venit acasica!
Bubu,
fata inveselita si ferchezuita si bafta maine la eco! Eu am intalnire cu Tutu dupa-amiaza, sa vedem ce mai zice si el, iar pe 13 cu Mendez.
toate randunicile, fara exceptie , sa nu se supere.
Noapte buna!
Cristina
33+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
adriuta spune:
vai Dana de la Malta...parca , de cand ma intrebam ce s-a intamplat ca disparusesi :)
Ce mai faceti voi? Sunteti canadezi deja?
Hai mai scrie-ne si felicitari pentru feita, nu stiam ca o sa ai fetita.
Bubule ce figura esti tu cand faci ochisorii aia maaaaaaaaaari la mutznachi
MESAJ CATRE BARZA:
AUZI BRE
....DOAMNA BARZA CRED CA ITI MAI AMINTESTI DE MINE ... STII TU AIA NEBUNA TARE DE LA PHX :)))),MAI UN PIC SI TE PENSIONAI DE BOALA. TE-AM CINSTIT, TE-AM OMENIT TE-AI DISTAT IN L.V. ACU FA BINE SI NU-MI UMBLA CU CIOARA VOPSITA ,
ASCULTA BINE ORI LIVREZI BEBE LA LYVY ORI NE REINTALNIM IN POSTURI DIFERITE.
DECI FA MATA BINE SI ZBRR LA TOPLITZA. BINE????
HAI FUGI!
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
varuna spune:
Buna dimineata, am pus poze cu desenele din camera fetei, Ursulet
ieri mi s-au umflat picioarele si mainile si fata ca m-a mancat in
sa pap mancare chinezeasca, cred ca fost cam sarata...asa ca ma tin de cuvant abia acum
.
Nu dati cu pietre ca sunt facute de mine...dupa niste poze...
Revin
.
Ana
37+ cu
Mara Sofia
Marutza
natynic spune:
Ana, cum sa dam cu pietre, sunt superbe desenele!...si camera are un aer de liniste si ocrotitor. M-a distrat cum sta olita pe etajera ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Ana foarte frumoasa camera
. Asteptam nerabdatoare pozele
.
Dana, asa este ...mai avem foarte putin. 
Alina
33+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 7 SAPTAMANI!!!
natynic spune:
Bag seama ca iar, daca e luni, nici iarba nu creste...Va mai controlez eu, dar ma duc la trebi ca-s multe
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:

buna dimineata doamnelor,

cine mai naste azi? care mai sare randul?
varuna mi-au placut desenele de perete. si ce daca sunt un pic mai stangace...nu fiecare s-a nascut picaso. mie tare rau imi pare ca nu am casa mea ca sa imi dau in petec cu pensula. plus ca tare as fi vrut pe pitic de cum se putea tine pe picioare sa ii dau acuarele in mana si sa il las sa isi exprime liber latura artistica.
lyvy ca sa fiu eu impotriva stolului intreb: de ce trebuie sa stai in spital? si ce daca ai depasit termenul...daca nu te induce e foarte bine sa stai acasa. o minte si un suflet relaxat fac de o mie de ori mai mult decat o asa zisa monitorizare atenta. aici pana nu ai depasit cu vreo 10 zile termenul nu te intreaba nimeni de sanatate. adica e cam normal.
si nu mai tin minte daca mai intrebat tu de fier. eu nu iau nici un fel de vitamine, intaritori si alte aiureli. sunt total impotriva lor. sunt si impotriva fierului dar a dat sotul ochii peste cap si am zis ca treaca de la mine. oricum Hb imi era 10.6 si conform cartilor australiene anemia intra in discutia de la 10.4 in jos pe sarcina. asa ca sunt inca in dezbateri si argumente pro si contra cu husbandul si medicii. si cred ca de fapt ce m-a iritat f. tare este ca valoarea respectiva o aveam in urma cu o luna si ceva si am luat 30 de zile fier, dar acum cand am fost la control tipa uitandu-se la acea valoare antica si de demult iar mi-a pus in brate fier-ul. adica de ce nu mi-a facut acum Hb si dupa aia sa discutam. asta e ca si cu Calciu. pe cand au aflat babele din ro ca sunt insarcinata toate au sarit cu calciu in capul meu...ca sa mananca cat mai multe branzeturi bla bla bla si sa iau suplimente si alte aiureli. bine-nteles ca am ignorat vocea ulitei si mi-am facut analizele si aveam Ca la limita superioara sa dau si la ariel. asa ca le-am dat cu analizele in cap.
pe sarcina nu am luat decat ac folic in primele 3 luni si gata...restul din gradina, de la vacuta si din rezervele proprii de pe coapse.
naty sunt convinsa ca va fi bine cu bb Iulia. DD nu v-a adus pana aici ca sa va lase la greu. o sa razbiti prin toate.
bubu te inteleg cu statul prin vecini. nicaieri nu e ca acasa la tine. iar la pitic...de ce nu ii pui pe jos perne, o saltea de plaja sau o pilota...in caz ca va mai cadea sa ajunga pe moale.
oare pidana a nascut de a disparut?
adriuta imi pare bine ca ai razbit cu alaptatul. astia aici spun ca nu e nici o crema ca si propriul lapte sau colostru exprimat si dat pe mameloane...plus tinute doamnele la aer pentru vreo 2-3 minute.
mihutza te ajung din urma. acum 2 saptamani eram disperata ca nu aveam decat un pampers pt bb dar acum deja incep sa adun pentru o turma de bbei. am luat si eu, am si primit, si mai primesc...yupii...nu mai trebuie sa tin pruncul in bucile goale. mai problematic e ca mai am max 4 sapt de sarcina...si pana acum nu mi-am cumparat nici o haina de gravidoasa (am primit o pereche de pantaloni 3/4) si sunt pe cale sa nu mai incap in nici o pereche de bluji si chiar m-as enerva sa dau banii acum la sfarsit.
astazi am fost tare harnicuta. am facut ceva ce in romania nu ajungeam sa fac in 100 de ani...mi-am pus flori pe terasa
. adica daca in romania am reusit sa omor de sete si cactusii din apartament aici m-am dus frumos la magazin si am cumparat petunii(noroc ca scria pe eticheta cum le cheama ca altfel nu stiam), si ghivece si tot ce trebe si le-am plantat. sper sa nu sfarseasca la fel ca si cactusii. oricum nu pot iesi pe terasa sa le admir...pentru ca sotul meu destept a zis ca nu luam fertilizator pt flori ca e chimic si nesanatos si luam balega ca si ingrasamant. asa ca acum pute pe terasa mai rau ca la CeAPeul din comuna.

pucca spune:

Neatza randunici! Ierta-ti-ma ca nu am mai dat nici un semn de viatza, dar am fost cu casa cu susul in jos, in renovare. Offfff asa m-am saturat de praf
, de-abia astept sa scap de el.
Eu ma simt bine, chiar foarte relaxata pentru ca.......... am intrat in luna a9a!!!!!!!!!
Da, de azi am intrat in 37 de saptamani!!!!
Cu ajutorul lui Doamne Doamne am ajuns pana aici, El ne-a dat tarie si rabdare sa depasim momentele grele.
Urez tuturor fetelor consemnate la pat, sa ajunga la 37 de saptamani ca sa se mai linisteasca si ele, ca le-a ajuns atata stress.
+35,
Bianca Maria
pucca spune:
Uitasem sa schimb semnatura! 
Felicitari mamicilor care au nascut intre timp!!!!
Nasteri usoare pentru cele care urmeaza azi!
Naty ce bucurie mare, bebe Iulia vine acasa!!!!
Nu fii ingrijorata mamico, totul va merge perfect!!!!!
+36,
Bianca Maria
pucca spune:
Priviti ce semnatura am!!!!!!
+36,
Bianca Maria
AMR maxim 3 SAPTAMANI!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!