Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Kya, multumesc!
Mi-am facut si eu baita, ma duc sa fac si la copil si sa ne culcam. Acum dorm cu piticul si e musai sa ma culc cu el, acum 2 seri a cazut saracutul din pat...
Ne "vedem" maine!
Pupici si noapte buna!
Oana
33+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
noapte buna, Bubule. Saracutul Vlad, sa cada el din patutul necunoscut...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Naty ce magari! Ar fi putut sa te ajute cumva... ![]()
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Eu ma bag la somn..chiar daca nu am vb cu voi prea multe am citit tot
!!!
Alina
33+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 7 SAPTAMANI!!!
mstela spune:
Fetele,sunt fericita ca au luat randunoiul si socrela multe chestii pentru bebe:salteluta din cocos,pampersi,cosmetice,paturici absorbante,bustiera (dar e cam stransa),detergent de bebe si balsam sensitive etc.S-a micsorat lista.Yupiiii.
Ar mai fi de luat camasa,halat etc.
Apropo,Naty,paturici absorbante Happy au luat din Cora si ieftine-7 lei pachetul cu 5 buc.
Cadita nu au gasit insa,din pacate,in Carefour erau la 90lei dar cica nu le-a placut.Parca tu ziceai ca acelea sunt la 60lei.Nu stiu de care ziceai tu.
Am 2 intrebari:
1.pentru spalat bebe au luat sapun lichid Sanosan.O fi bun?Voi ati luat asa?Eu le-am pus sa caute spuma de spalare,dar nu aveau,cica.
2.Voi ati luat cantar si de care?Caut si eu,dar mai ieftin asa,ca si asa dupa un timp il arunc.Cel de Sibiu e cam ciudat,ca nu cred ca vezi bine la gramaj,si conteaza si gramajul,nu?(asta,vazand in poze).
Astept pareri.
Stela
33+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Kya spune:
Stela la balanta sibiu, citesti foarte bine si gramajul. Tocmai asta e si ideea - are o greutate pentru kg, si alta care gliseaza pe o bara care indica gramele. Si e foarte exact.
Eu il comand luni de la bebelusultau. Cand eram mica, mama tot cu ala m-a crescut, si a ramas apoi in casa. L-am folosit la tot felul de cantareli la bucatarie, asa ca eu una sunt obisnuita cu el. Mai degraba as conta pe exactitatea lui, decat a unui cantar electronic, la care nu stii ce senzor se poate strica.
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Multumesc,kya.Deci nu e chiar rau..Eu ma gandeam ca nu nimeresc exact gramele.Nu am cantarit niciodata cu astea manuale,si de aceea am emotii..
Hmm..dar chiar se doarme pe crenguta?Mai stau si eu un pic..Noapte buna.
Stela
33+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Pai nu ti-am zis, Stela, ca se recomanda cel tip balanta Sibiu? Se vede f bine gramajul, sunt liniute din 20 in 20 de grame! Si trebuie sa iei, chiar si pt un copil nascut la termen, ca doar n-o sa umbli la pediatru una-doua pt cantarit.
Caditele erau la 60 lei, cu forma anatomica; acolo erau galbene, roz si verzi (a mea e alba), cele verzi chiar nu mi s-au parut deloc urate.
Gata, fug sa ma culc; m-am angrenat intr-o disputa super-incinsa la "Parintii intreaba, parintii raspund" pe tema mamelor care nu alapteaza si m-am indignat de diverse mamici care, cu sanii pocnind de lapte (acum sau in trecut) dau foarte usor la cap celor care nu alapteaza, unele-ca si mine- avnd motive f serioase si deloc egoiste pt care nu o pot face.
Pup stol!
P. S. Lyvy, au inceput contractiile?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Dana_Singh spune:
am aparut si reu pe crenguta un picutz;n-am apucat sa citesc nimic inca.Sunt cetateanul turmentat azi
am zacut nemiscata toata ziulica si tot ca un kk ma simt.
M-a tinut fata asta treaza toata noaptea si nu asa oricum.....DREPTI ca la armata
. Cum ma puneam in pat cum incepea cu suturile si d-alea sanatoase, numai in picioare i-a placut.
Mama ei de fata 
Ma duc sa citesc ce-ati spovarait so revin cu cearfaf si poze la semantura
Dana
33 cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
Dana_Singh spune:
Gata am citit 2 pagini si m-a lovit trenul
si acum hop cu un sfert de cearsaf. Ma bag la nani acum cit nu ma ucide donsoara cu suturile,am asa o presimtire ca la noapte iar joaca fotbal cu maruntaiele si psihicul meu.
Ursuleata, la cit mai multe saptamini fara peripetii !!!! ma uitam la semnatura ta si mi se pare ca mai ai asa putin si nu realizez ca si eu tot in oala aia ma scald……..ma iau niste emotii
Clabuc, am trecut prin mai multe dar lasa ca-s altii si mai rau si fara nici un ajutor, asa ca cu DD inainte si o sa fie bine la noi toate.
Adriuta, felicitari de rindunel papacios si bine ai revenit.
Aoleeuuu, citesc si ma iau durerile de tzitzi. MAmicile cu experienta sigur au ele un remediu, nu de alta da sa nu te trezesc ca se usuca si cad hahahhaahahaha
Mai Lyvy mai tot la promotie esti ??? Trage tare ma rindunoi poate cedeaza colul ala si cind o prinzi pe cracanata, pune parul pe ea ca prea va lasa pe voi sa asteptati.
Si acus daca nu merge si nu merge asa de la sine, lasa mai mama nebuneala cu inducerea, ca n-o fi capat de tara si de durut o sa doara oricum asa ca mai bines a sti tu ca bebe e bine si fara probleme. Restul nu conteaza, cezariana, inducere….bebe sa fie bine ca dupa aia uiti.
Bubu, Luny mii de pupici pt primire si promit ca numai absentez…….
Luny, unde-i barza ?????? vine ?
Dana
33 cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh