Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 20
Raspunsuri - Pagina 7
Kariris spune:
buna fetelor!
bun venit noilor venite!
Eu nu am mai scris de mult pentru ca am fost foarte ocupata cu aranjarea noii locuinte unde ne vom muta in max 10 zile.
Noi suntem bine, ne-a mai iesit un dintisor (tot Karinei) si noutati notabile nu prea avem. Nu mergem, nu stam in picioare singurele, nu mergem nici de-a buselea ...dar ne straduim sa muscam gratiile de la patut! stam in patru labe, vorbim in legea noastra, adormim singurele, nu mai vrem pe perna, vrem sa tinem biberonul singurele dar nu pentru a manca ci pentru a-l baga in ochi. Iris a trecut de faza in care isi dadea pumni in cap si a trecut la urmatoarea: se trage de par intr-o veselie! au remarcat cainele si vorbesc cu el, ii zambesc si... sunt tare nedumerite ca el nu reactioneaza.
Ieri a fost medicul intr-o vizita si mi-a spus ca nu e OK ca Karina nu sta in picioare nici macar sustinuta de sub axile si ca ar avea articulatia genunchiului slabita si sa o "lucrez" mai mult adica sa o oblig sa puna piciorusele jos si sa se sustina cat de cat. Dar ea reactioneaza ca o mamaliga moale; nu vrea si basta! Iris nu are inca nici un dintisor insa cu toate cele 10,200 kg ale ei sta perfect in fundulet si vrea sa si mearga in picioare, bineinteles sustinuta. Am crezut ca e obeza insa doctorul m-a asigurat ca nu e. Karina nu are decat 9,600 kg si e si mai scurtuta 75 cm fata de 77 cm Iris.
acum astept baby expo sa merg sa le iau scaune de masina si scaune pentru servit masa.
Va las fetelor ca fug la doctor ca am impresia ca am pus-o de o otita.
Va pup pe toate si pe bebici si pe burtici!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ainia spune:
Ce contaminare cu otita aici, la noi!!!!
Andrei are otita purulenta....De vineri este pe tratament injectabil...A vrut sa ne interneze, insa am refuzat, nu puteam sta cu Andrei in spital si gemenii si casa....Face acasa injectiile . Miercuri dimineata le termina. Ce a fost greu, a trecut. Otitele astea sunt ingrozitor de dureroase si nu poti face nimic.....plus ca mi-a vomitat pe holul spitalului, inainte sa intram la medic si mi-a mai vomitat si afara din spital, pe trotuar.....Acum e muuuult mai bine.
Gemenii sunt ok. Teuta s-a facut bine, Raresel deocamdata a scapat.
Cam atat despre noi.
Sanatate tuturor mamicilor si piticilor!
Lachi si eu am avut o problema cu Tea. Nu statea in picioruse, le tinea indoite. Am fost cu amandoi la Bucuresti la dr. ortoped Jianu si mi-a spus ca nu-i nimic grav, ca asa a stat in burtica, au fost si inghesuiti .... Si a avut dreptate, incet-incet s-a asezat pe picioruse si ea. Mergi si tu la un ortoped. Sper sa fie ca la mine, doar o sperietura si atat.
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
elyanne spune:
Offfff... multa sanatate. Sa vina vara odata, sa scapam de viroze... macar 1-2 luni... Eu vreau o pauza.
Evident ca baietii nu's prea bine... tusesc si se aude cum se rupe din gat... Am inceput sa le dau panadol/nurofen si tantum verde (pt. copii) in gat, plus picaturi pt. muci...
Dar nu pare sa se imbunataeasca ceva.
Acum il astept pe tac'su sa mergem sa le fac un exudat... care va fi gata peste o suta de ani... dar il fac sa fie facut... Dupa-amiaza mergem la pediatru si probabil vor incepe tratamentul cu antibiotic. Nu cred ca pot sa-i tin fara pana e gata exudatul. Mi-e frica pt. ca nu vreau sa ajungem iarasi la pneumonii sau alte minuni... Ca la cate aud in jur in ultimul timp... mi-e frica sa mai ma si gandesc la ceva rau.
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Gata... am fost sa le fac exudatul.
Daca au ceva si trebe antibiograma, e gata in 5 zile
Cum spuneam... peste 100 de ani... cum sa ii tin 5 zile fara tratament, daca au nevoie???
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
oanna3 spune:
Lavinia, Eliana multa sanatate pt kids va doresc... sa treaca repede si sa nu va mai intalniti in graba cu doctori si doctorii..
Lachi, Vichy succes si voua cu bebelinele sa nu fie nimic rau si va tin pumnii ca ortopedul sa va linisteasca sa spuna ca nu e nici o problema grava si sa se rezolve repede/...
cred ca sunt puti incoerenta ... sunt cam nedormita de cateva nopti... sunt agitati kids si am dormit jos pe covor langa patuturile lor... iar acum vecini de deasupra lucreaza la apartament si fac un tambalau de nu-mi aud nici gandurile in cap... bine ca aia mici reusesc sa doarma ... nu stiu cum reusesc dar sper sa doarma cat mai mult...
pup si restul mamelor si puilor pe care nu i-am mai pomenit
Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21
http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
mamaana spune:
Eliana, Lavinia sanatate multa la copii!!
Eliana, a cata raceala e in iarna asta? Off
bun venit noilor mamici
fetele sunt bine, se joaca toata ziua si mananca bine; sa va mai zic ca iar a nins???
elyanne spune:
Ana habar n-am... deja am pierdut siru... Au facut in iarna asta, in medie 1, 2 pe luna... deci... fa si tu un calcul...
Primavara-vara-toamna e mai bine... o data la 1, 2 luni
LEVI spune:
Hop si noi din nou raciti!
Nici n-au iesit bine din viroza ca iar a luat Daria ceva si dupa ea si fratiorii.Sunt plini de muci si tusesc.Am fost cu ei la pediatru si a zis ca deocamdata nu e nimic la plamani.I-am zis ca de data asta merg pe homeopatie si am sunat homeopatul de la Bucuresti.
Ne-a dat "bilute"si va spun in trei zile daca au dat rezultate.La fel a zis si pediatrul:Hai sa vedem daca merge, ca nu vreau sa le mai dau antibiotic.
Intrebarea e :Ce au frate, copiii astia de se imbolnavesc asa repede?Ma refer asa ,in general ,ca vad ca sunt multi bolnavi.Atat de tare sa le fi scazut imunitatea ,de la poluare, schibari climatice etc?Pai unde o sa ajungem in ritmul asta? Mi-e pur si simplu groaza!
gab___ spune:
buna fetelor,
imi pare rau pt toti puiutii bolnaviori si le urez multa santate.
bun venit si noilor mamici !!!
eu sunt iar suparata, nu suntem racite dar d ecand am ajuns aici roberta nu mai mestea mancarea o tine in gura si atat, cand are chef inghite sau mesteca cand nu ma enerveaza pana mor.
pe langa faptul ca ma chinui atat cu ea nici nu creste zic eu ,daca nu mananca.dintii sunt iesiti toti dar nu stiu daca nu cumva ii ies maselele pt ca gingiile sunt f tari.
of sper sa isi revina.
v-am pupat pe toate!!!
elyanne spune:
Levi eu nu cred ca imunitatea lor e problema... cred ca bolile sunt din ce in ce mai rele... Daca eu n-am mai fost bolnava nu stiu cati ani la rand... si acum cand fac ei rosu in gat, ma doare si pe mine
Eu ma dreg mai usor... cu un pray in gat sau cu miere muuulte si lamaie... Dar ei
Zilele astea ajung si eu cu baietii la pediatru. Pana acum, tot pe loc... nici in bine, nici in rau... Dar nu pot sa stau asa... la nesfarsit.
Ori azi, ori vineri ma prezint cu ei la dr. Pt. ca luni ma internez, sa scot galma... Asa ca vreau sa stiu ca sunt in regula sau ca au tratamentul dat de dr.