Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Elianaaaa! Ai grija de tine !Ia-o usor! Bun venit acasa!

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

eliana, bine ai venit acasa
ma bucur sa te regasesc vesele si bine; cum sunt copiii? ce au zis cand te-au vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

Eliana Bine ai venit acasa si iti doresc din suflet sa te faci cit mai repede bine, si sanatoasa. bine ca mai faci haz de necaz si ma bucur ca nu a fost nimic grav. Multa putere iti doresc. te pup dulce. Pa pa

http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Si eu iti spun un bun venit acasa si bine ai revenit pe forum!!!Ma bucur sa vad ca moralul tau este la inaltime si vreau sa spun ca te admir pe felul in care stii sa treci peste probleme.
.....despre silicoane sincer nici eu nu le inteleg pe cele care isi pun,dar ma rog....

Eu sunt pe o sapt. singura cu copii acasa....sotul meu este in Romania
si sper sa ma gaseasca intreaga cand se intoarce

O zi buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Elyanne, am rasuflat usurata citind despre tine (a doua oara daca e sa stau sa imi aduc aminte)
Multa sanatate si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si va iubesc.
Mereu mi-ati fost alaturi...

Sunt destul de pleostita... si cam gaaaalbena... si cu frba mica, 37 cu 1-2, dar este.
Poate am icter

Inca un hop si scap de stres... peste 2 sapt. trebe sa mai vina un rezultat (daca am zis si mai devreme, scuze, da' sunt ametita raaau)... mi-a spus dr. ce anume, dar sunt prea ametita ca sa retin prea multe... parca ceva de la anatomo-patologic. ???
Nu conteaza, bine sa iasa...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Eliana scumpa ma bucur ca esti bine si acasa... luni numai la tine m-am gandit si cand am primit vestile de la Laura mi-am mai revenit ca aveam un nod in gat.

Doamne ce ma bucur ca e ok ... sa te faci repede bine ca ai o armata de pici care te asteapta la joaca

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ori e net-ul meu, ori e siteul de vina, dar mi se incarca f. greu si cu erori. Asa ca nu pot sa caut sa pun toate iconitele care imi exprima sentimentele la ora asta. Cand il schimba in pijamale pe Rares, ma cheama Sebi sa ma intrebe ce are pe piept. ARE VARICELAAAAAA. Nu a facut deloc febra sau altceva, dar i-au aparut deja vreo 5-6 bubite cu lichid, caracteristice, pe piept. Maine ma duc sa-l vada pediatra, pt confirmare. Stiu ca suna naspa, dar sper sa faca si Bianca cat mai repede, sa stea in covalescenta amandoi odata. Nu-i pot duce la cresa, bona n-am, sper sa ma ajute mama, daca reuseste sa isi ia concediu, ca din partea socra'mii nu trag sperante.

Eliana, da-mi ceva sfaturi. Ce trebuie/nu trebuie sa fac?

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ELYANNE ma bucur ca esti bine. Iti doresc multa santate. Multmesc frumos pentru schimare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

Eliana, draga mea, ai fost beton cu silicoanele alea:))

Cat despre soatza:) am ras cu lacrimi

Bine ai revenit!

Chiar daca nu mai scriu in ultima vreme, decat f rar, va citesc toate mesajele si imi imaginez nazbatiile picilor vostri:)

Vreau sa va zic si eu despre ultimele "achizitii" ale fetelor mele:

Irina sta in maini!!! DA, nu glumesc:) Se pune in maini si sta in unghi de 30 grade cu picioarele, se uita printre ele si daca ma duc si i le ridic in lumanare, ramane asa, in maini (normal ca eu ii sustin picioarele)

tot Irina urca scarile cu ambele picioare, o tin de maini doar ca sa nu se rostogoleasca,,, dar eforul e al ei, nu o ajut; Daria le urca amestecat de-a busilea cu in picioare

Daria ma pupa zilnic,,,vine lg mine, isi lipeste obrazul de al meu si apoi indreapta gurita spre fata mea si ...pup

au inceput, de vreo o saptamana, sa se pupe intre ele; pliciurile in cap raman insa si ele valabile:( dar macar se si pupa:))

au inceput sa se prinda ca plec la servici si plang si trag de mine dimineata:( iar seara sar pe mine si se bucura:)asta e un fapt, nu nazbatie:)

mancam f putin - nici asta nu e nazbatie, ci doar o ...regula a casei (respectata de piticutze doar:) )

mergem singure de vreo 2 saptamani

daria a ros patul de s-a luat culoarea:)

nu-i nazbatie, doar un fapt: irina are 4 dinti, daria 3

ref mama lor: de cand nu mai alaptez, creste nenica burtica...adik se creaza slaninutza:(...si nu mai sunt setata psihic sa am slaninutza, daca dupa nastere nu am avut desi eram setata:)...am incercat sa ma duc la sala , dupa ce culc fetele, adica de la 9 la 10 seara, dar mi-a iesit doar de 2 ori saptamana trecuta si saptamana asta inca deloc

intrebare : unde pot comanda torturi pt ziua lor cu forme diverse: nu stiu printese, flori...si de care tb sa fie diplomat sau cioco pt copii >4 ani (ca ele oricum nu vor manca)

o alta intrebare
- dupa 1 an ce lapte le-ati dat? praf sau de vaca pasteurizat? (nu ma refer si la mamicile care au alaptat> 1 an;;;ele au fost norocoase si poate mai perseverente ca mine, care am facut-o pana aproape de 10 luni ...as fi facut-o si mai mult insa nu mai era clar suficient si ele nu primeau bibe dupa san, mai aveam doar la un san, la celalat nimic si nu mai aveam cum sa ma mulg la servici sa mentin...acum cred ca m-am justificat pt mine)

va pup

Mergi la inceput