Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 20
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
Am vorbit cu Eliana si e bine! Au operat-o astazi, era ametita dupa anestezie, dar cel mai important e ca analizele au iesit bune! A fost doar un nodul, nimic mai mult! Doamne, parca mi s-a luat mie o piatra de pe suflet cand mi-a spus. Imi imaginez ce-a fost in inima ei pana azi O asteptam acasa, sanatoasa si plina de energie
Va pup pe toate si fug ca trag shtruphii de mine. Facem clatie
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
anail spune:
LAURA draguta ca intotdeauna ....iti multumim ca ne tii la curent!!!
ELIANA scuze ca nu am reusit sa scriu cateva randuri de incurajare si mi-am propus dimineata la 6 cand m-am trezit sa-ti scriu,dar spre rusinea mea nu am reusit,dar am fost in gand cu tine azi.Tare bucuroasa am fost cand am intrat acum si am gasit vestea despre tine ca esti bine.Doresc din tot sufletul sa te faci bine si sa te intorci acasa sanatoasa tunnnnnnnn.Increde-te in Dumnezeu ca El este singurul care te poate face bine.
Va salut pe toate!!!
waltraud spune:
Laura 25 multumim tie ca ne tii la curent cu situatia elianey iar lzui D-zeu ca este bine si nu a fost nimic grav.
Transmite-i multa sanatate si din partea mea si sa ajute D-zeu sa se faca repede bine si sa vina casa la puisorii ei. pa pa
http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/
adaca spune:
ELYANNE Multa santate si sa revii cat mai repede printre noi x3 si
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Nally spune:
Eliana ma bucur din suflet ca esti bine! Recuperare rapida si multa sanatate! Toate gandurile bune!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
elen spune:
Eliana e bine fetelor, un pic ametita dupa operatie si niscaiva febra (cred ca de la taieura de cutit:)), in rest ok
mai sta si maine in spital ca sa isi revina complet
va pup
Elena
Laura25 spune:
'neata!
Am vorbit cu Eliana de la prima ora . Nu-i place patul de spital si nu a dormit bine, o dor toate, are 37,2 febra. De ieri ia si antibiotic. Inca nu stie daca vine azi acasa, dar eu cred ca daca inca face febra, o sa o mai tina o zi-doua sub supraveghere. I-am transmis urarile voastre si i-am spus ca ne gandim toate la ea.
Noi suntem binisor. Am avut si eu cateva zile de un gen de depresie. Rares a tusit cateva nopti si s-a trezit f. des, Bianca s-a trezit la fel de des din cauza de vise urate si maselutza buclucasa care abia acum se agita sa iasa. Am tras un pic de cearta cu socrela sambata, plus vreme nasoala de afara. Si s-au adunat oboseala, nervi. Rares e parca mai obraznic, Bianca e mai plangacioasa ca oricand si eu nu prea mai vad iesirea la liman. Dar trecem noi si peste asta. Ultima chestie cu care au venit de la cresa (acolo au invatat!), se inhata de par Mai ales Rares pe Bianca, ca el e mai innalt si are par mai scurt si Bianca nu prea ajunge sa-l prinda. In schimb compenseaza indesandu-i pumni. Si eu trebuie sa o fac pe jandarmul intre ei si imi vine uneori sa-i inhat pe amandoi de ciuf, sa inchid unul in baie si unul in bucatarie si eu sa plec sa ma plimb ... vreo doua ore. Binenteles ca e doar o fantezie de-a mea , ca nici nu ne batem, nici nu plec.
Gata pauza de suc (e ziua unui coleg si bagam prajiturele , vai de cura mea!), ma bag inapoi la treaba.
Pupi multi !
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
elyanne spune:
Credeati ca scpati usor de mine... sau pt mult timp... neeeeeeeeeee
multumesc pt. incurajari
M-am returnat si fuga pe dc... nu de alta, da' simt nevoia sa stau in fund... cred ca daca stateam si o sapt. in spital, tot chiauna eram...
Ma simt ca dupa o betie crunta si tot ce as manca... ciorba acra, cu bors... sa ma dreg
De cand am dat cu nasul de aer a fost mai bine... asa ca imi revin.
Dr. din pdv-ul lui ma lasa de ieri acasa, dar nu ma tinau picioarele...
Despre ziua de luni, in plan era internare si analize, marti operatia, daaar, pt. ca erau f. multe operatii parti m-a luat dr. repede sa ma taie luni...
Cel mai "frumos" a fost ca inainte sa inceapa operatia mi-aadus la cunostinta ambele variante, si aia mai putin placuta, si anume daca nu ies bine analizele, schimbam anestezia si scoate tot...
Cand i-am zis soatei la tel. prima reactia a fost "hai acasa, cum sa te taie de tot"
Iar prima intrebare cand am facut ochi, daca mai am ceva pe acolo...
Toata nebunia asta ma asteptam sa fie ceva uosr, dar m-a terminat anestezia... a durta vreo ora, fata ce cerlcaj (probabil 15 min.)
Si s-a cunoscut... Dar imi revin...
Stateam si ma gandeam cum poi sa vei de buna voie silicoane...
Daca pe mine ma odre asa cum ma doare cand mi-a scos ceva... dar sa mai si bage... Daca vreodata as fi avut vreo idee de silicoane... acu s-a dus si mama ideii...
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Laura25 spune:
Elianaaaa! Ai grija de tine !Ia-o usor! Bun venit acasa!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi