Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Am fost la coafor caci ma duc la un botez diseara
Acelasi la care merge si Cristina?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Na, spuneti si voi. Imi aduce sotul floare si eu o pun in vaza, dar....uit sa-i pun apa! Of, femeile astea!

La mine a venit soacra sa-mi aduca flori.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Eu doar de la partide politice am primit flori.Si la coafor.
Dar am 3 baieti ca niste flori.
Nu stiu daca merg cu Cristina la acelasi botez.O fi orasul nostru mic dar cred ca or fi mai multe botezuri.
Am trimis 2 din baieti afara,sa mai consume din energie.
danyelle005 spune:
cateva poze cu noi de la cumatria Amaliei
http://community.webshots.com/user/danyelle005/tags/petrecere-amalia/albums
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
gabiarama spune:
Si pentru ca pomeneati voi de vremuri smectoase ,cunoasteti vreun laborator de analize care sa primeasca probe de scaun si duminica ?

La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici
Sper ca ati petrecut asa cum se cuvine ziua asta speciala .Nonna macar a fost la coafor ,chiar daca nu special pt ziua de 8 martie .Dar voi ,celelalte mamici , ce cadouri ati primit de la sotii sau copilasii vostri ?
Sa nu rideti ,dar eu am primit 2 zambile cu bulb pe care le pot planta in gradina,un liliac si un trandafir catarator
Dar si o felicitare de la iedul cel mare facuta de minutele lui
De la cel mijlociu m-am ales cu o sperietura zdravana in urma unei cazaturi pe scari ce s-a soldat cu 2 dinti ciobiti 
iulia-stefy spune:
Fetele, care intrebati de forme de muffins? E vorba de cupitele alea mici de hartie sau silicon crete? Eu nu ma prea pricep, nu-s asa buna ca voi la partea culinara. Va rog sa nu radeti de mine. Spunea cineva ca nu le-a vazut in Carefour. Daca despre alea e vorba, eu le-am vazut zilele astea fara sa vreau, erau la raftul cu castronele, termos pt cafea, si altele.... si erau si din silicon... 6 buc parca 15,9 RON.
Daca am vazut intrebarea altundeva... scuze de neatentie.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Uraaaa!!!!!!!!! Ne-a iesit si ultimul premolar..Avem 12 dintisori. Acum vom avea o pauza de cateva zile asa ca profitam de moment sa punem Gazuta in patut la locul ei.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
cateva poze cu noi de la cumatria Amaliei
http://community.webshots.com/user/danyelle005/tags/petrecere-amalia/albums
Sa va fie de bine petrecerea.

addiana spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Fetele, care intrebati de forme de muffins? E vorba de cupitele alea mici de hartie sau silicon crete?
eu intrebam de cele de hartie...
am ajuns azi la targul de haine si mi-am luat niste pantofi sport... adica de alergat dupa fete!

mariussimiuc spune:
O floricica
special pentru voi de 8 martie. ![]()