Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Si pentru ca pomeneati voi de vremuri smectoase ,cunoasteti vreun laborator de analize care sa primeasca probe de scaun si duminica ?
Nu cunosc nici un laborator care sa lucreze si duminica.Imi pare rau,banuiesc ca e urgent! Sanatate multa!

quote:
La multi ani mamicilor si viitoarelor mamiciSper ca ati petrecut asa cum se cuvine ziua asta speciala .Nonna macar a fost la coafor ,chiar daca nu special pt ziua de 8 martie .Dar voi ,celelalte mamici , ce cadouri ati primit de la sotii sau copilasii vostri ?
Eu am zis multumesc si de trandafirul pe care l-am primit.Si pe care n-am uitat sa-l pun in apa.
Vremuri maica...vremuri...quote:
Sa nu rideti ,dar eu am primit 2 zambile cu bulb pe care le pot planta in gradina,un liliac si un trandafir cataratorDar si o felicitare de la iedul cel mare facuta de minutele lui
De la cel mijlociu m-am ales cu o sperietura zdravana in urma unei cazaturi pe scari ce s-a soldat cu 2 dinti ciobiti
Chiar nu e de ras! Offf...copilasii astia ne dau numai emotii.Pupam strengarul! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Fetele, care intrebati de forme de muffins? E vorba de cupitele alea mici de hartie sau silicon crete? Eu nu ma prea pricep, nu-s asa buna ca voi la partea culinara. Va rog sa nu radeti de mine. Spunea cineva ca nu le-a vazut in Carefour. Daca despre alea e vorba, eu le-am vazut zilele astea fara sa vreau, erau la raftul cu castronele, termos pt cafea, si altele.... si erau si din silicon... 6 buc parca 15,9 RON.
Iar cele din hartie costa 7.29 Ron.
Dar mie imi plac mai mult cum ies briosele
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
am ajuns azi la targul de haine si mi-am luat niste pantofi sport... adica de alergat dupa fete!
Ia baga o poza aici la baba...
Simo78 spune:
Gabi
toti iezisorii, si pe cel creativ si pe cel poznas...Bogdan ce mai face?
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Unde e vremea aceea super Raluca?Se incumeta cineva sa iasa in Copou? Eu nu!
![]()
Si cica azi e baba mea!
Hello, lume!!! v-am dus dorul azi, da' numai printre picaturi, ca nu prea am avut cand sa ma gandesc prea mult...
Miha, pai sincer, eu n-am nicio vina. Ori m-am tampit, ori am visat, ori dimineata chiar era frumusel afara... da' cand am ajuns pe la Tg Frumos cu trenul, mama ce ploaie....
Oricum, vremea frumoasa stii unde am gasit-o intr-un final??? Fix cand am iesit de la Manastirea Neamtului. Am prins un apus de soare frumos... Deci stai linistita, ca nu va fi chiar rau anul la tine... Ce sa mai zic ca si eu inainte aveam Baba pe 8 martie??? Da' nici pe 5 anul asta n-am avut vreme buna, deci... tot ca si tine...
ralnied1 spune:
quote:
S-apoi eu v-am invitat la mine...
Cand sa vin???
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
S-apoi eu v-am invitat la mine...
Cand sa vin???
Cand vrei,numa sa ma anunti inainte,sa strang jucariile lui Robert,sa poti sta turceste.
ralnied1 spune:
am ceva pentru tine... Sper sa-ti placa.
oricum, jucariile nu e nevoie sa la strangi, pentru ca vreau sa vin sa ma joc cu el... Tare dulce a mai fost azi... 
Celia spune:
Va doresc ca ziua de 8 Martie sa fie asemenea unui buchetel de ghiocei, care sa va umple sufletul de bucurii, iar pasii vietii voastre sa fie parfumati de mireasma florilor de primavara.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
multumim, Celia!
Ca tot veni vorba de ghiocei, va vine sa credeti ca eu n-am avut in casa anul asta, inca, ghiocei?