Gravidute & Mamici de Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Ca tot veni vorba de ghiocei, va vine sa credeti ca eu n-am avut in casa anul asta, inca, ghiocei?

In afara de cumatra,nici eu.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

bravo, Miha!

Da' e cam pustiu pe aici in seara asta...
Eu incerc sa incarc niste poze pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:

Eu incerc sa incarc niste poze pe net...

Si eu....

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

raluca...si pe mine m-o plouat azi..de la pascani incoace...si azi a fost si baba mea...
noi am iesit in mall la o plimbare, ca daca tot a venit mama si a stat cu "inamica", am evadat si noi un pik.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Any, da' tu ce cautai pe la Pascani???

Simo, eu am incercat pe contul de pe Webshots si nu vrea sub nicio forma. Imi da numai erori
Acum mi-am facut cont pe Flickr si la pun acolo... Da' nu ma prind: este vreo posibilitate sa le grupez pe albume sau numai asa la gramada merg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si ca vorbeati de ghiocei...eu m-am saturat de ei, au ai mei la tzara o alee plinaaaa, si fii-mea a psrt deja o vaza ca tot vrut sa ii miroase, ca sa nu mai zic ca am gasit-o cu vaza rasturnata, sparta si ghioceii pe covor...
iar la tzara i-a "cules"pe toti si i-a dat cica la "catei"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Nici eu nu am putu pe webshot...pe flickr poti sa faci cred 3 albume gratis, restul le pui la gramada...

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Simo, eu am incercat pe contul de pe Webshots si nu vrea sub nicio forma. Imi da numai erori

Si eu m-am chinuit mult pana sa incarc cele 2 poze. Ma gandeam ca nu le place tortul meu.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ma gandeam ca nu le place tortul meu.

putin probabil

Mergi la inceput