Gravidute & Mamici de Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ghinetz

Am mai pus cateva poze www.flickr.com/photos/12244302@N04/2317534407/" target="_blank">aici

www.flickr.com/photos/12244302@N04/2318344046/in/photostream/" target="_blank">Super!
Si aia in care doarme la san e super. A inceput si Amira sa se tina de tzitzi cand papa. Imi e asa de draga...
Ma'c sa termin de vizionat pozele.
Aaaa...da nu ziceai ca ti-ai luat rochita neagra? Sau ai avut mai multe toalete?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Spre dimineata m-am schimbat in pantaloni si camasuta din imagine, ca fusesem la 2 sa alaptez si nu am mai avut chef sa ma imbrac cu rochita. Da cand primesc va pun si poze cu rochita. Ma bucur ca-ti place tortul. Si eu sper sa fie bun. Da cred ca da, ca nu sunt motive sa nu fie.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Un calduros La Multi Ani! pentru toate mamicile si viitoare mamici, sa fiti frumoase si iubite tot anul.
ma bucur ca v-au placut pozele cu gazulita mea.
mariussimiuc si eu stau tot in cug, in spate la pita Nico,poate ne intalnim cand iesim cu bebeii la plimbare.
va doresc o zi speciala la toate, noi plecam sa ne imracam caci mergem in vizita la bunici.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

www.youtube.com/watch?v=tCtHl9KdfXI" target="_blank">LA MULTI ANI

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

SUPER!!!! multumim la fel...

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la multi ani vladut

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danyelle005
mariussimiuc si eu stau tot in cug, in spate la pita Nico,poate ne intalnim cand iesim cu bebeii la plimbare.

Cand o sa iesim la plimbare o sa ne uitam dupa o fetita frumoasa cu ochi superbi.
Sa pui o poza si cu tine,ca sa stiu dupa cine sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Na, spuneti si voi. Imi aduce sotul floare si eu o pun in vaza, dar....uit sa-i pun apa! Of, femeile astea!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

A intrat doar putin sa va spun "la multi ani" ca stiti...suntem cu tati acasa si ne distram bine...hihihi

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, iesence dragi !
Va doresc din inima, ca in aceasta zi si nu numai, sa fiti cele mai fericite si mai iubite femei de pe pamint !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani! Multa sanatate si numai bucurii.

Va multumesc pentru urarile facute lui Vlad.Chiar daca a implinit 5 ani nu e mai cuminte ca pina acum.
De dimineata mi-a scos peri albi.E obraznic cum nu se poate,si nu tace o clipa si nici nu sta mai mult de 10 sec. intr-un loc.Acum imi cinta E ziua ta mamico si se joaca fotbal in casa.

Oana frumos tortul dar mai frumos e Victoras.A crescut si parca seamana cu Andrei al meu (bineinteles ca si al meu e frumos).
Victor maninca legume? Andrei nu mai vrea deloc.Ii dau fortat citeva linguritze si apoi sin la greu.

Am fost la coafor caci ma duc la un botez diseara si tare as vrea sa ma asez in pat putin dar nu pot.

Tare urit a fost azi dimineata,am venit cu amindoi baietii inghetati de-afara.
N-am mai facut nimic dulce ,am fost in 4 la cofetarie.Nu va imaginati cum a fost....

Am primit pe strada flori de la toate partidele.Nu stiam ca a inceput campania electorala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI MAMICI SI BURTICI!!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput