Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
La multi ani! tuturor doamnelor si domnisoarelor. Va dorim o primavara frumosa si fericire alaturi de cei dragi. 

Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Lume lume! Da-ti-va la o parte!! copilul meu merge!!
Felicitari pentru Matei care e asa ambitios si deja merge.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
ghinetz spune:
Am mai pus cateva poze www.flickr.com/photos/12244302@N04/2317534407/" target="_blank">aici
E si tortul acolo.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI VLADUT! Sa cresti mare, frumos si sanatos.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Am mai pus cateva poze www.flickr.com/photos/12244302@N04/2317534407/" target="_blank">aici
www.flickr.com/photos/12244302@N04/2318344046/in/photostream/" target="_blank">Super!

Si aia in care doarme la san e super.
A inceput si Amira sa se tina de tzitzi cand papa.
Imi e asa de draga...Ma'c sa termin de vizionat pozele.
Aaaa...da nu ziceai ca ti-ai luat rochita neagra?
Sau ai avut mai multe toalete? 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Mmmmm...ce bunaciune tre sa fie www.flickr.com/photos/12244302@N04/2318345488/in/photostream/" target="_blank">asta....
Acu chiar m-ai nervat ca nu ne-ai chemat azi la tine...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
Eu mi-am propus s-o scot pe Stefy astazi afara, dar de dimineata cand am vazut "ce baba frumoasa am..." mi-a trecut. Si acum e tare necajita. Scotoceste peste tot, isi cauta de lucru.
Mi-a facut dimineata un cadou.... Ea de obicei aduce olita dupa ce face caca in scutec, ca sa pricep s ao schimb. Astazi a fost altfel... Eu m-am dus la toaleta si ea si-a adus olita in hol in fata usii de la baie si se scremea de zor stand pe vine langa olita. Evidenta ca am bagat-o si pe ea in baie si am pus-o pe olita. E prima data cand cere singur sa o pun pe olita. Cadou mai frumos nu cred ca voi primi azi.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
ghinetz spune:
Am uitat sa va spun ca am pozat tortul langa trandafir nu doar pentru impresie artistica, dar e trandafirul de la sot pentru ziua de azi (mi l-a adus aseara) si trebuia si el imortalizat, nu? Ca pana la urmatorul 8 martie! (de fapt, lasa, stiu, mai primesc flori si de Sf Maria, ca asa e el, un dragut, nu imi aduce doar o data pe an, imi aduce de doua ori)
(De acum, cand vine vorba de flori imi tot aduc aminte de Diana cum povestea ca sotul a adus un buchet mototolit in buzunar, ca ii era rusine sa mearga cu el, asa... Mai, pe bune, ca avem niste soti tare simpatici, nu?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

La multi ani,Vladutz!