Gravidute & Mamici de Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata, doamnelor!
V-am lasat aici o cafeluta fierbinte.
Va spun inca o data La multi ani!, va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta. Se anunta o zi super azi...
Am plecat la gara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neatza si de la mine.

Flori multe pentru voi, pentru noi toate...

Vlad, Sa cresti mare, mare, sa o bucuri pe mami. Te astept la Iasi sa te joci cu Stefan, iar noi sa stam cu Nonna la o cafea. Si la vorba. (Nonna, super regula cu musafirii! Oare socrela mea nu vrea tot asa?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Stiti, eu tot ma simt vinovata ca intalnirea propusa pentru azi a ramas in plop. Cipandeii, degustarea de bunatati....Nu sunteti suparate pe mine, nu? Hai ca o reprogramam cat mai curand.

Michelle, Tort gelee e o chestie de se pune deasupra, in special pe tarte, un fel de jeleu. Era sa iau tzeapa, ca eu stiam ca gelatina am in casa si cand colo. Ii faceam soacrei un tort de ma pomenea! (desi, inca nu zic hop, ca n-am sarit gardul, adica nu am taiat tortul meu)

Miha, vazut poze. F frumoase! pe sapta viitoare poate ne vedem in parc mai multe. Eu in principiu pot ajunge cam dupa 2, sa-i dau lui Victor sa manance. Si fara Stefan, ca el trebuie musai sa doarma la pranz. (asta e regula impusa de el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani Vlad!
sa cresti mare sanatos! sa fii fericit!

va doresc si eu la multi ani pentru azi! sa fiti iubite, respectate si apreciate!

simo felicitari! hai matei!

quote:
Originally posted by Simo78
"pe masura ce copilul creste, se ridica si nivelul de trai al parintilor, adica pui toate de prin casa pe raftul de sus, de mai sus, si mai sus...."

noi ne-am ridicat nivelul de trai o data apoi am decazut si iar ne-am ridicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - multumim frumos pt flori, nu s-a suparat nimeni, nu trebuie sa te simti vinovataspor la pregatiri si petrecere frumoasa.
Ralu - multumim pt cafeluta.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Si mie tot asa imi place caci am musafiri spre seara si nu e indicat sa maninci.

si eu la fel fac! dar doar ca sa nu mai fac si mancare!!!!

oana, cornurile alea se cheama "cornuri moi moi moi, asa pufosenii n-ati mai vazut!"(si celia le-a facut) dar mie mi-au iesit cam tari, si a doua zi dimineata cand le mancam cu lapte sotul m-a intrebat cand trebuie sa le cada dintii fetelor, ca sa stie cat timp vor ramane stirbe!!!"

miha ai o scufita rosie bolfosica tare! iti vine s-o pupi toata ziua pe falcute!! robert ce facea dupa boscheti???
pentru urare!

ralu multumim pentru cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Unde e vremea aceea super Raluca? Se incumeta cineva sa iasa in Copou? Eu nu!
Si cica azi e baba mea!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Stiti, eu tot ma simt vinovata ca intalnirea propusa pentru azi a ramas in plop. Cipandeii, degustarea de bunatati....Nu sunteti suparate pe mine, nu? Hai ca o reprogramam cat mai curand.

N-ai de ce sa te simti vinovata. N-au intrat zilele in sac.
S-apoi eu v-am invitat la mine...daca n-ati vrut...ce s va fac? Daca nu va place sa stati turceste...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Miha, mie imi place sa stau turceste. Si de nu...venim cu sacunele la pachet.

N-am mai avut rabdare si am scos tortul. Pun acusi poze. De ochios e ochios, sa vedem cum o fi la gust. Stiu ca ar fi iesit super daca faceam blat in loc de piscoturi, dar...mare lenea asta frate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Neatza si multumim Ralu de cafea!
Am intrat si eu repede sa va urez La multi ani, doamnelor! sa fiti iubite si fericite.

Mergi la inceput