Gravidute & Mamici de Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Aaaa, pai eu deja m-am saturat de ma-ma-ma ,ba-ba-ba si pa-pa-pa
Incerc sa il invat ta-ta-ta dar nu ii iese .Si miscare face toata ziua ,cind in 4 ,cind in 2 ,dar mi des vrea in brate

Nonna , pe Vlad sa ii treaca bubitele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Gabi gasesti in selgros bulbi de flori o multime si ieftini....Am luat si eu gladiole si flor ide gradina-gura leului, ochiul boului, garofite,sunt ff multe.
Nona, cu siguranta e varsat de vint...da-l cupasta mentolata si da-i paracetamol sau nurofen.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by anymony

UAU...chiar ca e mica lumea.... eu am stat toata saptamina acolo, si azi mi-am recuperat si copilu...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Si ca sa vedeti cat de mica e lumea...eu am lucrez pt. unul dintre distribuitorii tai...Labormed

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Pupam toate fetele ca ne-a trecut raceala [:d] fara urmari pt. Iustina! Mai vorbim diseara ca acu plecam la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Aaaa, pai eu deja m-am saturat de ma-ma-ma ,ba-ba-ba si pa-pa-pa
Incerc sa il invat ta-ta-ta dar nu ii iese .

si cum "zice babele", daca zice mama prima data, urmatorul e fata! Nah! cum te-ai oprit tu inainte de vreme de facut copii

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Oana, eu am avut-o diriginta pe dna. Paduraru Veronica.

Mergi la inceput

Irina...da?????????la ce departament?
Fetele, care stiti..se face intilnire in Iasi cu "mamele de ingeri"?
Eu desi nu am trecut prin asa ceva as merge sa aprind o luminare si sa inalt un balon...voi stiti ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Simo ,la mine s-au inselat babele de fiecare data Ori am inchis eu fabrica prea devreme ?

Any ,stiu de selgros .Eu ghiocei voiam

Mergi la inceput

gabi..daca vrei ghiocei rezolvam...dupa ce se trec iti dau citiva bulbi sa ii pui in gradina, sa vb cu tata si sa l intreb tehnologia ca e agronom...si ne vedem noi in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Simo ,la mine s-au inselat babele de fiecare data Ori am inchis eu fabrica prea devreme ?

Any ,stiu de selgros .Eu ghiocei voiam

GABI ,de 3 ori mama

Vaaaai! sa zici tu asa urat despre babe!! ca au crescut atatia copii si uite ce mari si frumosi suntem

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput