Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
Azi eu sunt la centrat? Am si eu poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2320520885/" target="_blank">noi
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
O floricicaspecial pentru voi de 8 martie.
Super floricica, Miha
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ralnied1 spune:
Simo, hai ca vin si eu sa centrez cu tine... Sa-ti tin de urat... Ca si-asa pierd vremea prin casa, cu maruntisuri...
Any, am vorbit cu maica-mea, se cheama Accu-chek Activ... Sper ca am inteles bine. I-am zis sa se uite pe hartii sa vada daca scrie cumva cu ce e compatibil, cum ziceai tu. Da' acolo scrie marunt si in italiana, sunt mai multe hartii si ea nu vede asa bine. Sper sa aflu mai pe seara sau maine daca zice ceva acolo, cand trece cineva pe la ea si ii va da sa citeasca.
Iar de intalnirea mamicilor despre care vorbeai tu, n-am auzit sa fie in Iasi asa ceva.
Miha, am vazut pe Mess ca mi-ai scris azi. Stai linistita, ca nu-s suparata deloc. Doar ca am plecat si eu pe la 2, dupa ce am tinut-o pe Any la barfa de era sa cada pe tastatura... Adevarul e ca si eu picam, da' incercam sa rezist... M-am gandit ca ai adormit langa Amira....
Da' mai vreau o zi ca cea de ieri... Se poate? ![]()
anymony spune:
Ralu..se rezolva e ala de care iti spuneam eu...gasim rezerve...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Celia
Am stat in casa , intre bucatarie si dulceata mofturoasa caci iar are mucisori multi , are grija frate-su sa-i aduca viroze... offf...el are o forma mai usoara.
Celia, si noi tot cu mucisorii, da rau de tot azinoapte. N-a putut sa doarma, ca nu putea respira. Dimineata la prima ora am fost la farmacie si am achizitionat "batista bebelusului". Atat n-am vrut sa aplic metoda sat, dar aseara s-a tot inecat cu mucisori si a vomat de vreo trei ori si toata noaptea n-a dormit si am zis... gata. Cand am pus-o in functiune, a miorlait putin ca o deranja zgomotul, dar i-am scos o caruta de muci, dupa care multumita isi ducea ea pompita la nasuc, dar dupa ce l-am oprit.
Care mai folositi metoda asta trasnita... spuneti-mi si mie ce parere aveti. Eu n-am avut alta solutie.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
addiana spune:

noi am fost la gratar azi...a fost frumos!
am avut o zi foarte frumoasa de 8 martie, mi-a dat sotul bani si mi-am luat pantofii sport (o sa le fac poze miha!!
), am fost si am papat cu sora'mea in oras, spre seara sotul mi-a luat un trandafir... tot seara au venit cumatrii cu finutul nostru si am sarbatorit-o iar pe raisa, si apoi la 
si acum imi pica ochii-n gura!
raisa cu tati dorm...fumul de gratar i-a dat gata!!!!![]()
miha te-ai bagat la modelat fondantul??? sunt foarte frumoase floricelele!!!
ma cheama denisa!!! revin!
simo am vazut pozele...vreau si eu morcov!!!!
sanatate puiutilor bolnaviori! andreea, stefania sa va treaca mucisorii repede! 
Nonna76 spune:
Nu mai pot de somn.Am dormit de la 4 la 7 dimineata si cu 2 reprize de alaptat in timpul asta.Si azi toata ziua copii astia si-au batut joc de mine.
Andrei a miriit si plins toata ziua( de la dinti) iar vlad numai prostii face.Nu asculta deloc.
Nu mai pot de oboseala.
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Simo chiar voiam sa te intreb ceva.
Am observat acum la Vlad niste bubitze pe corp.Sunt niste vezicule mici(roz) care au un punct de lichid.Nu sunt multe dar sunt pe burta si pe spate.
O fi varsat de vint?
A fost epidemie acum vre-o 3-4 saptamini la gradi.
Monica, varicela are perioada de incubatie de 14-21 de zile. Stefy a facut la 9 luni. A avut intai una-doau pe fata apoi din ce in ce mai multe pe burtica si spate si apoi pe restul corpului. A avut si intre degete. Faza e ca la varicela face febra mare.. 39-40. Daca nu are febra nu e varicela. Pe perioada eruptiei, vreo 3-5 zile face febra 39-40, apoi revine la normal. Mai vezi pe forumul asta. Am avut un site cu niste poze cu bubite de pe Google, dar nu-l mai gasesc
http://forum.desprecopii.com/FORUM/topics/67864.htm
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Simo78 spune:
Matei nu a facut deloc febra, si crede-ma, varicela a fost.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

special pentru voi de 8 martie.
....din nou.. e asa trista casa....