Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 14
Celia spune:
Simo, felicitari lui Matei pentru mers.
Oana , nu ne-am suparat , gasim noi alta zi pentru degustari ....cipandeii la anul...
Miha ,n-a fost invitatia mai precis ca veneam cu cadou de casa noua-scaune...
Gabi, ce zi...cu bune si cu rele...
Ralu, frumos ai petrecut ziua. Eu am ghiocei in gradina.
Any, frumos trebuie sa fie aleea de ghiocei cel putin cand sunt infloriti....
Michelle, sa-ti fie de bine iesirea si cadourile ...biletul sa fie cu succes.
Diana,Miha eu am facut cornurile moi, moi si chiar au fost moi si duminica cand s-a papat ultimul.Am facut cornuri (impachetarea) si din aluat foietat cu ciocolata au iesit foarte bune si aspectoase...
Am facut sfintisori ...au iesit buni caci am stat sa-i degust...3 am degustat...
Am primit floare la ghiveci”stefanytos” , cutie cu bomboane , steamer (sa le fac papa),felicitare scrisa de fiu-miu , flori si un compleu de casa de la parintii mei. Andreea a primit ciresele de dentitie de la tati si frate-su , iar de la ai mei jucarii zornaitori si tipatori...
Am stat in casa , intre bucatarie si dulceata mofturoasa caci iar are mucisori multi , are grija frate-su sa-i aduca viroze... offf...el are o forma mai usoara. Spre seara au iesit tati si Andrei la bunici sa le duca flori....
Cam asa a trecut ziua de 8 ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Simo78 spune:
Diana uite linku` cu emisiunea Oprah de care vorbeam mai demult
Neatza! 
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
Nonna76 spune:
nu da nimeni?
Ma asteptati pe mine?
A fost f. frumos ieri la botez,am dansat mult de tot,am stat de vorba,am vazut bebelusul (n-am fost la acelasi botez cu Cristina).Am stat pina la 3 si n-a trebuit sa vin la alaptat.
Am sa pun citeva poze mai tirziu.
Azi ne ducem la amiaza la un nepot caci e nascut pe 11 (ca Stefan) si se sarbatoreste astazi iar mai pe seara il sarbatorim pe Vlad.In cerc f. restrins,cu nanuta si familia ei si probabil citeva rude.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu is pe aici...studiez.
Mi-am luat in seara asta o carte despre bebelusi si cica mai nou diversificarea se incepe la sfarsitul lunii a 3-a inceputul lunii a 4-a.Is in ceata total...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Eu am inceput la 6 luni cu Isabella, nu am vrut s-o chinui mai devreme.
Bineinteles ca tat'su vroia sa inceapa diversificarea la citeva ore de viata, ca vroia sa-i dea suc de cirese cind eram la maternitate

Nonna76 spune:
Simo chiar voiam sa te intreb ceva.
Am observat acum la Vlad niste bubitze pe corp.Sunt niste vezicule mici(roz) care au un punct de lichid.Nu sunt multe dar sunt pe burta si pe spate.
O fi varsat de vint?
A fost epidemie acum vre-o 3-4 saptamini la gradi.
Acum l-am dat cu mixtura mentolata si am vazut ca are vre-o 30.Ceva e.Alergie parca n-ar fi.
Simo78 spune:
Nonna bubitele de la varsat de vant arata ca niste herpes in miniatura...muuuulte. Initial sunt rosii si apoi fac vezicule. Daca a fost epidemie la gradi, s-ar putea sa fie! O sa faca si Andrei ![]()
Sanatate!!!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Razvan de Crismary
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Monica , ma bucur ca a fost frumos si te-ai distrat la botez. Petreceri placute astazi.
Offf..ce „cadou” are Vlad....
poze
intalnire DC Iasi
gabiarama spune:
Buna dimineata
Cam asa arat eu dupa ziua de ieri ,si nu pt ca as fi chefuit
.Aseara nu terminasem de trimis mesajul cind cel mic s-a gindit sa ma cadoriseasca si el cu ceva (ca tot a intrebat Simo de el
).In loc de un jet de sampanie varsat din greseala pe tricoul meu ,am avut parte de unul de lapte
,pe care abia il mincase
si de care eram atit de fericita ca l-a supt
,pt ca nu mincase mai nimic ieri ,din cauza de dinti care vor sa iasa
.Un final apoteotic ,artificiile au lipsit insa ![]()
Vreau si eu ghiocei! Sau bulbi de ghiocei sa ii pun in gradina .M-am dilit cu totul de cind m-am mutat la casa .Abia astept sa vina vara sa vad floricele "pe cimpii" ...
Forme de briose din hirtie eu am luat din Carrefour .Nu mai tin minte pretul .
Simo78 spune:
Mai Gabi eu speram la "de alea bune"
..un cuvant, un pas, ceva 
pt toti, sa va faceti bine, cu floricele cu tot...
Simo