Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Alina Maria fain ca ai avut bond-ul ala, lasa ca va fi ok si cu bebe 2 a mea a fost tare zmabareatza de mica acuma e mai maraita si mai nervoasa si incapatanata cateodata.
Atb multumim.
Lasa ca il simti si tu pe bebe acusi nu mai e mult.
Da am fost la banca si la agentie si normal de unde ploua si batea vantul asa mai normal sa zic, daca ma pot exprima asa, de la banca pana la agentie in 10 minute m-a facut ciuciulete efectiv a dat o ploaie din aia super piternica cu puhoaie pe strada si bulbuci de m-a facut varza.
Acu sper sa nu racesc si cand veneam acasa prin parc aleea de la parc a disparut sub o mare balta, lac de fapt, si nu aveam pe unde trece ca in rest era iarna si mal plus apa asa ca a trebuit sa o iau pash pash prin balta.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
nici eu fetelor n-am niciun sentiment matern,vb cu Maria,ea imi raspunde,,,dar nu ma apuca vreo emotie puternica
acum vreau sa ma apuc de camera,dar parca mi se pare prea devreme...off greu trece timpul..iar dupa ce va trece imi va fi dor de momentele astea de linishte
eu m-am apucat de o salata orientala..si ashtept sa fiarba cartofii
voi,ce mai gatiti bun?
Ana-Maria
25+
am o
MARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
flo1980 spune:
Buna fetele!
Micky sincere condoleante! Ma rog pentru tine sa fii puternica pentru copilasii tai. 

Ana o sa ai sentimente materne din momentul cand ai sa-ti vezi puiul pentru prima oara. Ai sa vrei sa fii tot timpul cu el...ai sa vezi sunt sentimente unice si frumoase!
Eu am gatit azi ciorbitza de rosii si varza calita cu ciolan.
Pofta buna la salata!
Yam- yam....nu am mai facut de mult, merci de idee! 
Noi suntem bine, miscareti..... si asa va dorim si voua! Am pus poze noi pe picasa!
Flory mami de Alex si
23+ cu 
bebe 2
pozele mele
atb spune:
Eu tocmai gateam ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat. Abia astept sa fie gata sa mananac cu muuulta ceapa!!! 
Adriana
18+ 
MissJJ spune:
Anaxena am uitat sa zic f fain iti sta cu tinuta aia de 8 martie te prinde culoarea. Esti o gravidutza f sexoasa.
Eu azi fac piure si salata cu ceva inventie de a mea la cuptor adik piept de pui cu ardei kapia si sos de smantana si cascaval. Pun pieptul de pui taiat cubuletze dat cu ulei de masline si patrunjel sare si piper intr-un vas yena la cuptor pana incepe sa se faca puiul sa isi lase sucul apoi adaug ardel kapia taiat cubuletze si putin vin alb si niste usturoi strivit, bag iar la cuptor mai las pana se leaga rumneste si mai fierbe carnitza asa in suc propriu apoi pun niste smantana si amestec bine las mai mult pana incepe sa se lege apoi amestec cascaval ras cat de mult vreti si mai las la cuptor pana face crusta aurie si gata puiul. Iese tare bun.
Am facut asa zilele trecute din niste resturi mai aveam un piept de pui un ardel si niste cascaval si pt ca erau putine am zis ce sa fac eu cu ele si le-am facut cum am scris mai sus si a iesit excelent.
Edit: Flory vazut pozele f faine.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Tecky spune:
Dma intepaturile pe care le simti sunt pt ca se intind ligamentele uterului,stai linistita ca e normal la 16 sapt!
Fetelor am vb azi cu MIKYCRIS pe mess,era foarte afectata,nu-si poate reveni din soc.I-am zis ca suntem alaturi de ea!
Am si eu o intrebare:eu am 23 de sapt si il simt pe bebe ca misca numai sub buric.Nu stiu daca e normal sau ar tb sa ma duc la doctor?Mi-e sa nu fie sarcina prea jos.
Eu azi am gatit o ciulama cu ciuperci si cu mamaliguta.
anaxena spune:
tecky si o simteam pe Maria numai sub buric,dar de vreo sapt o simt prin toata burtica...asha ca ai rabdare
nu vreau sa sune ciudat,dar din ce cauza a murit sotul lui mikycris?
mada: intradevar ma prinde bine culoarea tipului,deshi preferam un negru 
Ana-Maria
25+
am o
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
bujo spune:
Biata de ea, dar stii cumva ce s-a intamplat? Ca banuiesc ca nu era o boala veche daca spui ca a fost un soc. Sa speram ca isi revine incet incet.
bujo
21+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Buna seara gagix,
Bufi eu cred ca e bebe ce simti! Eu am simtit-o la 17 sapt fix ca niste fluturashi gadiliciosi! Acum e picio-boxeritza!:) O sa fie cu noroc, ai incredere!
Dara sanatate multa! Ce sensibila esti...cu atatea raceli...Frumos cadou ai primit!
Bun venit Gini! Sa va traiasca funditza si sa fiti sanatosi toti! Mai spune-ne despre tine.
Dana abia astept sa citesc mai departe ce ti-a zis doctorita! Si a mea sughite destul de des..cred ca e normal, nu?:)
Bujolinux nu stau decat atunci cand chiar am trebi/sedinte & stuff! In rest nu, cel putin de cand sunt insarcinata! Pt ca si-asa mi se usuca saliva in gura de cat de mult trebuie sa vorbesc, amortesc pe scaun...eu-s d'aia zbantuita si nu suport sistemul asta de "sedinte pt orice kkt"...oameni frustrati, zau:) Ce regie la marea arta face cuscra-mea in somn..:))
Cris tu parca esti mama:) Am grija, cel putin de cateva zile. Am inceput sa fiu atenta la ce mananc si la cat mananc! Felicitari pt miscarile de trupe!Suuper! Ai grija cu infectia aia!
Carisma sa va traiasca fetita! Dar sa stii ca poate fi trecut caruciorul in lista si fara nume...mai suntem atatea fara! Ma bucur ca ai scapat de cerclaj!
Anna eu simt ca va fi bine si ca lichidul este exact in cantitatea in care trebuie sa fie! Hai fruntea sus, Maria va veni fara probleme la mami in brate!
Alina ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa si ca esti bine, acum ca nu mai lucrezi!
Sor-mea Mada am vazut si eu ce nebunie de furtuna o fost la voi! Brrrr. Beeey, nepoata-mea stie ce vrea de mica, daaaa?:) Fata desteapta, draga mea!
Boti bravo pt materiale si pt cosuletu' promis! Garga e o norocoasa si o speciala!
Roxana bravo pt TT! Si pt primavara din viata voastra!
Ana a crescut burtica, sa-ti traiasca!
Miss Brazil sper ca ai scris mai incolo de domnul Lapte:). Galu se simte din ce in ce mai bine, cred...sau, in fine, fortzoasa! Pt ca-mi fuge burta de zici ca-i rodeo! Si la cat ma misc si shmotruiesc si ma aplec de 100 de ori/ora..cred ca-i place asa leganata:)
Dma succes maine la TT si echo! Intepaturile cred ca sunt de la ligamente...Nu te ingrijora, pt ca sigur nu-s contractii - alea nu se simt asa! Creshti..ii faci loc lui bebe-asta e motivul!:)
Turtu zenist si lenist:) multumim. Cam in doua-trei saptamani, dam startul. Ca pana atunci o sa reusim sa scapam de praf, cutii & stuff si o sa avem casuta aranjata si cu toata mobila sosita! Nu conteaza gaura...numai sa cumparam odata! Si tu branza? Si io branza...si eram asa neagra si frumoasa la inceputul sarcinii..dar s-a dus mai repede ca niciodata!Si Daaa, ala e bebe, sigur! Bravoo!
Boti stai linistita mami, nu esti singura! E si normal, de altfel! Io am mai spus...la noi relatia speciala e intre iubi si Galu...el parca e mai constient decat mine. Eu o iubesc, o protejez, ii cant la multi ani in fiecare saptamana, barfesc cu ea una alta:) dar inca nu-s leshinata! Dar la cum imi iubesc blanosul, cred ca pt Galu o sa fac moarte de om...numai sa se uite cineva urat la ea ca devin fiara:)
Monica si tu simti bebe? Maaaaai, vad ca s-au pus bebeii de acord! Bravoo!
Mada sper ca ai ajuns cu bine acasa si nu chiar uda in chiloti:) Ai un stil delicios de a scrie!
Cristina daca e cafeluta mica si mai slaba (poti sa-i pui laptic) cred ca e ok. Eu o beau, nu in fiecare dimineata dar destul de des. Dar sunt doua degete de cafea cu miere si muuult lapte cald! Totusi, nici sa stau cu 7/4 tensiunea nu pot...Dr mea a zis ca atat cat beau si asa cum beau e ok, safe! Si pe ea o ascult si am incredere 500%!
Adri mama, stai linistita ca o sa simti si tu puiutul! E si el baiat finutz si tu repede il faci puturos. Ntzzzzz:) Multumim de urari si de grija! Pup!
Ana yamii, salata orientala ne place tare. Dar acum acasica nu am cum sa gatesc iar la restaurant nu ma duc sa mananc asa ceva, totusi! Noi inca vreo saptamana o sa mancam in orash, ca deh...n-avem bucatarie! De exemplu azi i-am pus pe baieti sa vina ei cu mancarea, ca sa mai avem si noi vreme de strans si aranjat. Eu mi-am luat pui + ardei gras facut in sos dulce/iute asa si cartofi copti! Maimutzul si-a comandat pizza.
Flo supa de roshii zici? Las' ca-mi vine mie bucataria:) Foarte frumoase poze!
Mada tu ti-o iei de la fete in locul meu..:)
Ahh, am terminaaaat! Il trimit, ma duc sa dau mancare burticii si apoi imi reiau activitatea de asezat carti in rafturi. Am pus 3 saci pana acum...mai am:)
Oricum, sunt in zona!
SUN
24+
anaxena spune:
am o problema!!
cer ajutor de specialitate!!
ash bea otzet
de fapt deja am stricat salata ca am pus muult otzet,mie-mi place dar la sotz sigur nu o sa-i placa
Ana-Maria
25+
am o
proiectul bebe pink