Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Am recuperat si eu din discutiile de peste weekend.
mikycris condoleante si sa gasesti putere in tine sa treci peste aceasta incercare ... viatza poate fi atat de nedreapta uneori!

Si eu la sarcina precendenta il simteam pe bb sughitzand, dar imi era greu sa cred ca e sughitz ca sa zdruncina burta f tare ... de abia cand l-am vazut sughitzand "de-adevaratelea" m-am convins ca era vorba totusi de sughitz. Daca numarati miscarile lui bb, sughitul nu se pune ca miscare.

Cred ca il simt pe bb ... nu-s inca f sigura, dar cred ca el (sau ea ) este.

Boticelina nu-ti fa probleme in legatura cu sentimentele materne, tot ce simti este normal ... si sigur ca o s-o iubesti pe garga, sunt 200% sigura . Poti sa ceri informatii de la colega ta unde este precis depozitul ala de materiale ? ... s-o trimit pe soacra-mea.

Monica 17+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti nu esti anormala draga mea exact asa ma gandeam si eu la prima sarcina nici cand am nascut nu am simti rush-ul ala de endless love, da eram happy si emotionata da de genul ok si acuma noi ce facem, nu zic cand am ajuns acasa si ne uitam amandoi ca matza in calendar la bebele mic din patutz si ne intrebam and now what???
Dupa ce a trecut o sapt si am inceput sa ne obisnuim unii cu altii si sa ne intram in mana cu pampersi laptic biberoane etc atunci da te relaxezi mai mult si deja ai timp sa te atasezi de mogaldeatza mica. Acuma sa nu credeti ca is ceva fiinta lipsita de sentimente sau mai stiu eu ce, dar la inceput era asa ceva ciudat adik stiam ca e a noastra ca am vrut-o si ca o iubim dar nu a fost bang on de la inceput incet incet ne-am relaxat ne-am obisnuit unii cu altii. E imp sa fii relaxat si in mnediul tau ca in spital nu prea poti sa zici ca vai esti innebunita de iubire sau ceva da normal ti s epare fascinant cum tu o simpla muritoare ai dat nastere la asa ceva mic si perfect, si bebelusii nou nascuti nu arata ca aia de 3 luni din poza grasuni albi si perfecti, is mai rosiatici mai au pete de la nastere pielea nu e tocmai fina ci au vernixul ala care se cam cojeste dar na tie ti se pare perfect de frumos ca e tau doar nu?
Dar odata ajunsi in spatiul vostru zi de zi o sa ajungeti s ava cunoasteti si sa va atasati si voi de el si el de voi si ai sa ajungi la faza ca nu concepi zi fara el si oriunde ai fi esti mereu cu grija ca vai ce afce bebe oare a papat? oare plange? oare l-a schimbat? oare? oare? Eu nici acuma nu prea pot sa las fgata cu cineva si cu ai mei tot suni si tot te uiti la telefon nu cumva sa sune si tu sa nu auzi si sa pateasca copilul ceva si etc. Noi prima oara am lasat-o singura cand am mers de 14 feb la restaurant si ea a ramas cu vecina mea care ea ne-a invatat cum se spala un bebe cum se hraneste etc deci de la ea stiam tot si tot eram cu emotii toata seara stateam cu ochii in telefon si amandoi cu emotie vai ce face printesa?
Si acuma nici daca vine mama la vara parca nu pot sa o las cu ea parca ma gandesc ca nu o cunoaste asa bine ca mine adik eu ii stiu fiecare semn fiecare strambatura si scancet ce inseamna, ca da si plansul e de mai multe feluri si unul inseamna foame unul ca e ud unul ca e cald si tot asa da si astea le inveti.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti ms de raza de soare esti o scumpa a fost putin soare dar apoi a revenit furtuna si ploaia si eu tre sa merg la banca cu fata dupa mine sa scot banii de chirie apoi la agentie sa stau sa scriu declaratii si scrisori si etc. Vai noi ajunge la casa mea sa scap de agentii si propietari din astia cap sec.
Uff m-am saturat sa tot alerg si sa sun si colo si colo sa ma cert cu toata lumea ca Flo are scuza merge la sevici si mereu is eu la inaintare.
Turturica da ms in final am rezolvat acuma sa-l si vad adus si instalat, fingers crossed sa fie ok si sa nu imi faca astia pb ca turbez.
Da aici sunt si cu gaz majoritatea is electrice de ex acuma aveam numai aragazul pe gaz bagat in blat si cuptorul electric, asta care l-am luat e tot pe gaz.
Gata s-a trezxit fata wish me luck merg sa ne imbracam si sa plecam pe vremea asta turbata la banca si apoi la agentie. Somebody come take my place pleaseeee.
uff gata am fugit tre sa fiu barbata creca vin uda ca un caine din ala de a stat in ploaie ca bate vantul peste tot o sa fiu uda si in chiloti creca, scuzati limbajul de donsoara educata.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna din nou , iata am revenit , am dus-o pe Mandy la copii si eu un pic relax .
Mada sunt de acord cu ceea ce ai scris , ar mai fii asa de multe de adaugat dar imi lipseste ordinea de ideei .
Eu am iubit-o pe Mandy din prima secunda cand am vazut-o , cu nasul ei turtit si ochisorii intredeschisi . E toata tacsu am crezut si am si spus cu voce tare . Am recunoscut-o direct ca e a mea si am avut direct acel instict de mama care isi apara copilul de orice , am alaptat-o dupa o ora si a mers struna direct de cand si-a pus gurita pe sanul meu . Amandoua eram talentate .
La faza cu plansul nu am inteles-o niciodata ea plangea mai mereu , era o alintata si vroia doar in brate , ore intregi ma plimbam cu ea in brate , asa ii placea .
Sper ca acest bb. baietel sa fie altfel , mai linistit si mai zambaret , mandy era f. serioasa si botoasa , rar radea .
Fiecare copil e altfel si mamicile de asemenea , rabdare ca totul e trecator si se invata .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Salutari fetelor, intru si eu dupa un week-end de pauza, si cand citesc... raman inmarmurita.
Micky... sincere condoleante... imi pare tare rau, nu am cuvinte. Sper sa ai putere sa treci peste aceasta nenorocire, trebuie sa fii tare pentru copilasii tai...Offf

Anaxena, am vazut pozele de la striptease... wow!!!

Legat de maioneza, eu ca sa nu pun galbenus crud, fierb oul, apoi scot galbenusul si il zdrobesc cu furculita. Mai pot ramane "gloante" (asa zic eu la cocoloase, bucatele), dar in general se cam desfac cand invarti.

Fetelor, am o intrebare legata de regimul de viata, si anume: o cafeluta pe zi nu-i strica la bebe din burtica, asa-i? Eu alte vicii nu am, nu sunt fumatoare, nu beau alcool, dar la cafeluta de dimineata nu pot renunta... Mentionez ca nu depasesc niciodata 1 ceasca pe zi, dar aia una e sfanta. Eu cred ca nu dauneaza (de-aia nici nu m-am chinuit sa renunt), dar as vrea sa aflu si parerea voastra...

Cristina P 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, legat de maioneza, ou crud, pana si paranoicii de francezi zic ca e ok :). DAr trebuie sa mancati proaspat, deoarece alimentele scapata listeria cand stau si "dospesc".

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cristina nu te stresa cu cafeluta, si eu beau una dimineata si atat ginecologul cat si med de familie mi-au zis ca e ok. Cat mi-a fost rau in primul trim n-am putut bea, dar apoi la ce somn aveam si la tensiunea mea de musca beata m-am reapucat. Am mai icercat odata s-o las dar ma doare capu rau asa ca am lasat-o balta. Oricum beau numai una si aia cu lapte.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cristina_26, deci am intrat si eu in rindul „miscatoarelor”, iuhuu ...
boti, nici eu nu vorbesc cu bebe, mai mingii burtica, dar de vorbit nu vorbesc, mi-e jena, deci sint si eu in clubul tacanitelor In schimb sotul meu are ca si-al lui sun o relatie speciala cu bebe, mingiie burtica, vorbeste cu el/ea o gramada, sint convinsa c-or sa se inteleaga de minune.
cristina_p, si eu beau cafea (alte vicii n-am), doctorul meu mi-a zis ca e in regula. Ca si tine, eu beau o cafeluta dimineata, o diluez cu o gramada de lapte, de nu stiu daca se mai poate numi cafea. Insa nu renunt la ea, daca si doctorul zice ca e-n regula, o beau fara mustrari de constiinta. Mai ales ca am o tensiune mica rau de tot, nu stiu ce m-as face fara cafeluta zilnica. De alte chestii care stiu ca nu-s bune in sarcina nu m-ating, evit alcoolul, eu n-am papat nimic cu maioneza sau cu oua crude in sarcina si incerc sa evit carnea cruda, cind imi amintesc

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Aici e un link cu recomandari despre ce sa evitam si ce riscuri sint in sarcina:

http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/foodstoavoid.html

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Of tu, fetelor, voi tot vorbiti acolo de fluturasi, suturi si sughituri, fericitelor!!! Eu am deja 18 s 4 z si inca nimic... Si eu vreau sa-l simt!!! O fi puturos ca tac-su de nu-si misca fundu ala odata?
Pup burtici frumoase si sexoase de Narcis, Boti, Marimar, Bujo si Anaxena!
Salut noile venite, Oana si Gini! Sa aveti bebei sanatosi si o sarcina cat mai usoara!
Camy_pus, ce-ai facut azi la eco? Ce face bebelina?
Narcis si Dana, cum a fost azi la doctor?
Sunsmile, felicitari pt. mutatul inapoi acasuca, sa fiti sanatosi si fericiti in noul camin toti 3!!! Si tu sa ai grija cu stomacelul!
Mada, pupici lui Ari pt. performanta cu cizmulitele! Ei, a mai trecut furtuna? cum te-ai descurcat azi la banca?

Adriana 18+

Mergi la inceput