Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narci la noi sunt piete/bazaruri unde se aduna comercianti, majoritatea basarabeni, cu marfa adusa din Moldova, ieftina si de multe ori mai faina si mai ieftina decat ce gasesti in magazinele din centru.

Bujolinule io am tot cautat dar la noi au cam disparut magazinele cu materiale. Am gasit cu chiu cu vai vreo 4, dintre care 2 aduc doar materiale de sarmale si vreo 2 care au mai mult pentru uz caznic (perdele, draperii, mat pt lenjerii de pat, din pacate doar pt adulti). Ceva cu de toate n-am gasit. Iar acu' in magazine inca sunt multe materiale de iarna. Doar la unul am gasit bumbacel si in brodat si ajurat pt hainutze minunate de vara, cre' ca tre' sa mai astepti sa se faca un pic mai cald.

Am in schimb un folder urias de modele si tipare furate de pe net pt hainute de bebelushi, daca vrei zici si pun pe mail o arhiva zip cu ele. Problema e ca majoritatea sunt pt fetitze (oare de ce? )

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dma si io mai simt cateodata, crek e de la ligamente. Ca contractiile clar nu-s asa.
Narci nu sunt magazine rusesti, sunt niste piete unde vin moldovenii de peste Prut si ceva rusi ca sa vanda produse la noi.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo, sper sa nu fie contractii
eu simt destul de des, adica in fiecare zi de cateva ori si destul de puternic

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Ziua buna si de la mine, fetelor.
In primul rind felicitaribubu pentru baietel, in sfirsit s-a elucitat misterul si la tine Sa creasca mare, sanatos, destept, frumos si cum vi-l doriti voi
Vizionat poze de bujo si narcisa, sinteti niste sexoase si va sta asa de bine gravide. narcisa, ce te mai invidiez cind te vad cit esti de bronzata, eu sint alba ca o brinza, vreau si io culoare din asta ca a ta, vreau si io soare, mare si plaja ...
marimar, am vazut si pozele tale din Viena, arati excelent, mi-a placut tare mult poza cu burtica ta si cu copiii imprejur ...
boti, incepe sa se vada si la tine burtica de gargarita mica, ti se vede stralucirea de mamica in ochi, mi-ai placut mult. Ce fain ca te pricepi sa tragi la masina, ma invatase si pe mine bunica, dar am uitat.
sunule, felicitari pentru casa noua (renovata), deci acuma va puteti apuca de-aranjat camera bebitei, prevad niste gauri serioase in buget
cristina, baby, deja l-ati simtit pe bebe, vreau si io!!!! Ma rog, parca de dimineata simtisem ceva ca niste batai usurele in burtica, dar nu mi-e clar daca asta o fi fost bebe, io nu-l recunosc pe bebe!!!!
mada, felicitari ca finalizasi treaba cu aragazul. Nu stiam ca la voi se gateste tot cu gaz, in elvetia aragazul e electric, p-acia nu se face nimic cu gaz.
biri, la porumb fiert nu m-am gindit pin-acuma, dar nu-i o idee rea. Eu ingurgitez cantitati industriale de popcorn, mi-l fac la microunde si dup-aia rontai la greu serile. Hmm, banuiesc ca asta e una din cauzele cresterii mele subite in greutate
Fetelor noi, bine ati venit si sarcina usoara va doresc in continuare.

Eu sint la fel de obosita, trimestrul asta doi nu pare sa fie plin de energie cum auzisem. Bine macar ca nu mai am greturi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai am papat si eu, mi-am pus burta la cale si acum bineinteles ca mi-e somn. As pune capul pe birou sa trag un pui de somn! Dar mai am inca 3 ore pana plec acasa

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Boti si io voiam sa zic ca Turturica, ai o seninatate aparte in priviri. Se vede cat de mult o iubesti pe garga.
Na ca vorbeati de sughitat si a inceput si al meu sa sughite.
Narci mai vrei detalii? Incercai sa scapi de tipu asta si si ai sarit intr-un rau care trecea prin oras. Tipu a sarit dupa tine si cand te-a prins v-ati sarutat cu foc. Sa mai mentionez ca io resimteam toate senzatiile tale? Numa la tine nu ma gandeam ca o sa apari in fanteziile mele. Da ce sa fac daca n-am mai vazut putza de sotz de cand l-am conceput pe asta micu? Oricum ca sa fim chit iti dau voie sa ma visezi si tu

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Turturelu, Bujo va zic io cu mina pe inima ca nu stiu cata serenitate e in privirea mea dar io ma simt chiar un pic vinovata fata de garga ca inca nu simt o dragoste ravisanta pt ea. Am grija de burtica, dar nu vorbesc cat mi-as fi inchipuit io cu burtica, imi place sa ma pregatesc temeinic pt venirea ei, ma gandesc cu drag la ea dar... inca nu e o dragoste totala.

Ma gandesc ca inca e totul destul de virtual, o simt, ma amuza dar... Unde poate ca nici nu prea am cu cine sa impart din the joy of pregnancy cu nimeni... Suntem doar noi doua, ai mei sunt inca rezervati... tot pe mine ma iubesc mai mult (ai mei)

Doar nashu de garga era atat de emotionat ieri, l-am pus sa stea cu mina la burtica sa simta si el finutza si nu-si mai gasea cuvintele

Dar ma gandesc si io ca daca pot sa-mi iubesc motanu pina la lacrimi, copilul meu o sa ma dea pe spate, nu? Mamele care au mai trecut prin sarcina, pe voi v-a lovit dragostea de la bun inceput sau pe parcurs? Va rog io, linistiti nebuna...

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turturica, exact asa il simt eu pe bebe!!!Deci, stai linistita ca ai inceput si tu sa il simti pe bebe.

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Boti sa stii ca si io tot cam asa simt. Adik mangai burtik, imi fac planuri cam ce si cand sa cumpar, ma bucur de numa cand misca dar nici pe mine nu m-a navalit maternitatea pana lacrimi inca. Desi sunt convinsa ca o sa fiu nebuna dupa bb meu si o sa fac moarte de om daca il raneste cineva. Cred ca e normal mai ales ca inca nu constientizam ca o sa fim mamici. Pana nu avem "dovada" in brate crek nu ne dam pe brazda

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

turturica ce ma bucur ca nu sunt singura
si eu mananc cantitati industriale de popcorn, si cand aveam greturi mancam doar popcorn

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput