Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mikicris, acum am citit si eu vestile de la tine. Sincere condoleante! Ce pot sa-ti spun... cuvintele sunt de prisos. Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste durerea aceasta cumplita cat mai repede! O sa ai langa tine doua fete minunate care sunt sigura ca o sa-ti ofere multe bucurii in viata. Pentru ele trebuie sa te refaci, sa-ti regasesti echilibrul si sa iei lucrurile asa cum sunt, pentru ca Dumnezeu stie intotdeauna ce face si de ce face, are el un plan al lui, chiar daca noi nu il intelegem pe moment. Fii tare! Timpul vindeca ranile, si nu uita ca sotul tau va va veghea din cer mereu!
Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa ne ceri ajutorul!!! Aici sigur vei gasi sprijin si un umar pe care sa plangi atunci cand vei simti nevoia.
Sunt cu sufletul alaturi de tine si fie ca sotul tau sa se odihneasca in pace!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Auzi la ea, mirobolanta Ia zi draguta, ce materiale ai luat? Ca io u suport panzele alea creponate ca-s aspre ca naiba. Iar finet sau bumbac asa colorat n-am vazut.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus si pozele de la streaptease

Ana-Maria25+
am oMARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujorelule, da, mirobolanta, cu okii cei verzi, bluza cea sexy si burtika care ma face sa-mi crape obrazu, da!

Deci, e bumbac 100%, nu carpa din aceea creponata, latime 2,20, adica pt o lenjerie de bebe cu fata de pilota, 2 cearsafuri si pernuta mica iti trebuie cam 3.5 m. Oricum io o spal odata inainte, ca sa croiesc dupa ce intra la apa, ca se ia pe toate partile si se mai si inmoaie. De gasit io am gasit la rusi la bazar (daca aveti asa ceva) si colega mea la un depozit in Braila.

Oricum, pretul pe lenjerie iese dupa cum vezi in tre 15 si 25 lei, nu cum cer nesimtitii astia, si 65 (vazut io recent la Real, cica la oferta). Eu am fost jmechera si am luat un set de pat alb cu pilota si pernuta, albe, (33 lei) pe care le imbraci tu ca sa ai set de pat complet.

Daca nu gasesti rusi si vrei material, bagi mesaj si-ti iau io de aici. La Cta, pret special, 6 lei/m (fata de 4.5 la Braila). Om fi mai cu bani noi astia pe litoral.

LE: ah, si finetu', scump, nene, halatu, scump, cautat in draci pt scutecele (stiti voi, macar sa am ce pune sub garga in caditza la baitza) si gasit (execrabil, deja rarit) la rusi, 90 cm, 5 lei/m, sau la un magazin in centru la 13 lei x 1,6 latime, fff bun, pufos si frumos, cu fluturasi albastri, dar cum spuneam, scuuump... luat doar pt 4 scutecele. Gasit insa un magazin care vinde cupoane de materiale, capete de cupoane de fapt, de unde am luat altele straineze f misto, cu 5 lei kila. Super calitate dar e la noroc. Gasit ceva pe alb cu floricele mici portocalii si inca un cupon vernil cu niste maci supeeer! Dar imi ies doar cate 2 scutece/cupon. Asta e mai caut, ca io si confectionez la dublu (pt garga si finuta, deci tre' mai mult material)

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Uau Anaxena dar in ce club ai fost tu, de erau baietii asa de indrazneti?:)
E bine ca ai obisnuit-o pe Maria de mica cu senzatii tari, pacat ca nu putea si ea sa vada ce dezmat
Foarte frumoasa burtica, sa-ti traiasca!

Lori24+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo foarte reusite pozele cu burtica ta! Imi plac si costumatiile tale de graviduta!
Anaxena foarte indraznete pozele de la striptease! E bine ca traiesti la maxim fiecare clipa a graviditatii tale!
Boti a inceput sa se cunoasca si la tine gargarita!
Tecky 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Deci, burti lu' razboinica Xena e supercalifragilistica expialidociuos! Cre' ca je nici in luna a 9 cu o zi inainte de delivery n-o sa arate asa!

Tecky mutzu de compliment , era pe seara, de-aia se zarea ceva, azi dimi cand sa-mi admir si io mindretea de burtik, ia-o de unde nu-i A ta, in schimb, rules! Vazut de mult, uitat sa comunic, deh, neuron ocupat...

Dar io am gargaritza super activa, daca trece o ora fara sa dea din labe ma si mir de cata liniste e pe frontu' de vest

Asa ca io am sarbatorit lipsa burtii in stil mare aseara si am facut ravagii pe Quelle (si, evident, in buget, bine ca nu tre sa le achit maine ca jar mancam) si am targuit un sarafan de blugi prea tare si o rochita oliv de gravidoasa, plus niste alte chestii bebelushesti, sper sa nu regret, oricum, se pot trimite inapoi . Nu de alta dar e o comanda de vreo 3 bulioane. Asta daca vin toate... dar cum quelle le trimite rand pe rand...

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bujo, ce tareeeeeee!!!Si asa zici, eram actritza...Moamaaa ce buna ma simt acum....Hihihihi.Cand te plicti de jobu tau, ai un loc asigurat in Brazil, la ce televiziune vrei tu, sa scri scenarii de telenovele!!!Burtik frumos!!!!!Retete cu compozitia fiarta???Hmmm???Tre sa caut

Biri, saru mana, da mai pune inca vreo...15 ani peste 18!!!

Gini si Oana_Sas, bun venit si de la noiiiii!!!Sa fiti sanatoase cu bb-i sanatosi si frumosi si inteligenti...Hai fetele ca facem o trupaaaa

Sun, finally, sunteti acasa!!!Bine ca ati scapat, n-a durut asa de tare.Galu cum se simte in noua locuinta??

Bufi, eu cred ca-i bb, nu cred ca e stomacelul tau.Eu simt asa, ca si cum ma gadila si se misca...

AnnaBaby, aici nici iarna nu port cizmulitze!De obicei port slapi sau sandalutze plate ori ceva sport dar nu stiu ce mi-a venit, cred ca era 8 Martie si de aia...

Boti, pozici cu materialul si cu cosuletzul de rachita...Aici ratanul e ieftin...Si bambusul...Si e plin plinutz de mobila de toate felurile da mai mult stil colonial.Si Garga a ta e cu personalitate, crezi ca face cum ai tu chef???Se misca, da din labutze, te ditreaza...Ce vrei mai mult??Si burtica se vede fata!!!Cum adica la rusi??Cum vine aia??Adsica de la magazine rusesti sau cum??

Baby_r, felicitari pentru rezultat si pentru bb miscaretz.Eu nu o simt asa de accentuat, isi mai aminteste din cand in cand sa ne dea vreun semn...A, si cand ii pon castile pe burtica se misca ceva mai vesela, face balet cred ca

Ma duc acum, in cateva minute, sa vad daca-mi place dr pe care l-am gasit. Dr Lapte, asa-l cheama pe asta.Va spun cand ma intorc ce si cum, dau raportu'

Barbatu-meu sta la usa si ma asteapta sa plecam...Da tre sa termin cu forumul.Pup fetiliiiii

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (19+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Crek o sa incep sa bat si io talpa prin magazinele de materiale. Ca tre sa fac lenjerie la cupil si nici haine pt moa nu prea am gasit si ce-am gasit este jenibil de scump. E si la noi un magazin de cupoane la kil la care n-am mai fost de mult si crek se preconizeaza o vizita. Imi facusi pofta fata de croit ca n-am mai bagat de mult o ata la masina.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

va pup fetele!
am vb azi cu dr-ul si maine ma duc la TT si la eco de 16s!
abia astept sa-l vad pe BB! ca sa nu mai zic ca abia astept sa-l simt!

azi m-am pricopsit cu o reactie alergica pe piele de la crema de vergeturi!!!!!!!!!sunt pictata!!!!!!!(crema e de la sanosan)si ma mananca de mor!!!!!!!!!!!

mai am si eu o intrebare: tot simt ca niste intepaturi(cutite) in partea de jos a abdomenului. mai simte cineva la fel? de la ce-or fi oare?

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput