Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumesc de complimente fetele. Io l-am simtit pe bb pe la 16 sapt si a fost asa cum ziceti voi. Niste falfaieli la inceput care se accentueaza pe zi ce trece pana simtiti si cand puneti mana pe burtik. Ma bucur pt voi ca e super senzatia.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mai fetelor cum va dati seama cand bebe sughita ca eu nu stiu sa fac diferenta dintre o miscare si un sughit?
Bun venit noilor fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Alina Maria

Buna dimineata fetelor , iata mai trec si eu pe aici dupa un weekend
destul de ocupat dar totusi frumos .
Bun venit noilor fete , sper sa ramanem cu toate pana la capat .
Cristina 26 tu vii si ne scri dar nimic despre tine . Cat priveste maioneza si mie imi place cea facuta in casa insa stiu ca pe timpul sarcinii trebuie sa ne ferim .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Alina, pastrasem pestru postarea numarul 2 cum ma simt eu...

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bujo ti-am vazut pozele. Ce burtica frumoasa ai! arati f bine!

Narcisa am vazut si pozele tale. tare bine si cald trebuie sa fie acolo la voi! Si burtica e f frumoasa! Of tu porti saboti! Noi inca nu am iesit din cizme!

Cristina cred ca am simtit o data pe BB cum sughite, adica erau niste miscari constante si ritmice. Banuiesc ca asta facea fetita mamei, cand face "tumbe" se simte altfel, o simt zvarcolindu-se. Parca face valuri [D:]

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tecky cand sughite bb miscarile sunt regulate si succesive. Adik mai multe miscari una dupa alta, la intervale regulate, cam cum ticaie ceasu Am simtit si io o data sau de 2 ori ceva de genu.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana_sas si Gini75 sunteti pe listutza. Oana sa ne dai si data nasterii si data ultimului ciclu sa trecem acolo la catastif.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna ziua mamici cu burtici!

Cristina e haios cand sughite bebe , cum zice si Bujo, miscarile sunt ritmice, succesive. Eu nu mi-as fi dat seama ca sughite, dar nanica (care a trecut recent prin sarcina si se pricepe) a tinut mina la burtica si a elucidat misterul

Dana e foarte normal sa sughita bebe de mai multe ori pe zi, chiar e bine, inseamna ca inghite lichid amniotic, deci creste si ii functioneaza sistemul digestiv.

Bujo, arati mirobolant! si burtik e super simpatica. Bravo!

Ladymina ce patanie, sper ca ti-ai revenit. N-ar strica sa refaci analizele, inclusiv calciu, fier si magneziu.

Mada ce nasol cu vremea aia. Eu chiar m-am gandit la voi toate pe masura ce mai trecea o zi-baba, trebuia sa va mutati la Cta ca aici in afara de ziua de 5 a fost soare si frumos in fiecare zi!. Uite trimit eu pentru consolare o raza de soare si un pupic pt Ari mic si al ei mamik

Si eu am fost azi la "donat" sange si am plecat super nervoasa ca a trebuit sa le platesc Cica nu mai au plafon. Romania pamant somalez, parca erau gratuite analizele pt gravide, nu? Au costat 95 de lei, gaura in buget, nu gluma!

In schimb a fost o colega de munca in we la Braila si ne-a adus niste materiale super frumoase pt lenjerie de pat, un cupon cu Tweety pe orange si unul pe galben cu niste ursani simpatici dormind pe niste norishori pufosi, o nebunie, 4.5 lei/metru. Abia astept sa termin renovarea ca sa-mi pot insira masina de cusut si alea, alea

Si azi am aflat ca vom primi un cosulet de rachita pentru garga mic, ma-nebunesc dupa mobilierul de ratan dar fiind scump nici n-am indraznit sa visez la asa ceva, mai ales ca mai mult de 5-6 luni nu-l folosesti. Dar, il vom primi

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

acum am ajuns si noi la birou..............
am dormit prost azinoapte si m-am trezit cu nasul la cearceaf..............
ma doare capul si dimineata am tras si o repriza de vomitat, ca poate imi era dor.
de sambata am inceput si noi sa simtim arsurile ............."ce fericire".............
dar am si o veste buna:
TRIPLU TEST E FOARTE BUN..........MI-A IESIT LA TOATE RISC SCAZUT adica 1:10000.
am vb. cu dr. si mi-a zis ca este foarte bine si ca el oricum nici nu isi facea griji.
si de aseara am inceput sa dam mai bine din picioruse, astfel incat ne-a simtit si tati............i-au dat lacrimile si eu nu mai putem de dragul lui...........
avem dormitorul plin de flori, sa nu cumva sa nu miroasa a primavara in camera..........
Bogdan aseara tot insista ca vrea sa simta si bebelina mirosul......
felicitarii pentru fetite si baietei..............ce bine ca s-a mai elucidat din mister..............
Mikycris condolenate.................cuvintele sunt prea sarace pt. a exprima mai mult........
sper sa reusesti sa treci peste durere si cand iti mai revi te astept aici..........
daca ai nevoie de orice, la orice ora, vezi ca am pus mobilul pe mail-ul comun.
abia astept sa ne intalnim mai multe in oras........eu sigur vin cu aparatul foto...............sa ma anuntati unde si la ce ora.......pe 29-30 ar fi perfect............
va pe toate si sper sa mai pot intra mai incolo.........

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

atentie pun pozee!!

Ana-Maria25+
am oMARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

poze burtica www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">25 saptamani

Ana-Maria25+
am oMARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput